Duke Dynamics bodykit voor je Cayman S

Auteur: , 17 Reacties

Weer een oranje coupé? Yep, maar behalve de kleur totaal tegenovergesteld aan de Brooklands van gisteravond. De Cayman is oneerbiedig gezegd een mini-911, maar dan met de motor op de juiste plek. Wouter deed de R-versie onlangs, en mocht eerder ruiken aan aan S die door Manthey onder handen was genomen. Diezelfde Cayman S heeft een bodykitje gekregen van Duke Dynamics, een ons nog onbekende tuner.

We zien wat dikkere uitlaten en een meer opengewerkte achterkant, maar de grootste wijziging zit aan de voorkant. De lamellen uit de standaard-S werden vervangen dor zwart kippengaas, de neus heeft scherpere vouwen gekregen en de mistpitten hebben het veld geruimd. Om mooi te contrasteren met de oranje koets (wat natuurlijk dé kleur is alls je Duke heet) zijn zwarte velgen toegevoegd.

Ook de carbon-elementen (spoiler, roosters) ogen leuk op de oranje kleur. De rest ziet er redelijk standaard uit, en ook onder de motorkap is volgens mij weinig gerommeld. Als je het wat vindt moet je het alleen wel laten opsturen, want DD zit in Canada, ey. (via Porsche Blog)17 reacties

Helaas geen Confederate Flag op het dak, verder wel een mooie kit. Niet echt mijn auto maar het misstaat hem zeker niet.
vind dit model toch echt wel wat hebben
Ziet er niet slecht uit, jammer dat de uitlaten alleen niet op gelijke hoogte hangen.
Vind de voorbumper met zo’n knallende kleur toch iets té opvallend en dus plastic uitzien. Desalniettemin is dit wel voor de rest een superstoere bak. Lekkere rimz ook, leuke knalpijpen. :)
eh nee dankt je.. voorbumper en achterbumper zijn niet mooi..
Leluk
Nope niet geslaagd en in deze kleur komt de Porsche ook niet geheel tot zijn recht.
vind alleen de voorbumper niet echt passen, iets te ver vooruit lopen ofzo denk ik… verder blijft een cayman natuurlijk wel baas!
Hij is mij iets te ”Fast and the furious”
Leuk gedaan. Vind deze porsche (m.n. in zwart) de leukste die je kunt kopen (hoewel een groen/blauwe GT3 ook lekkah is).
In tegenstelling tot de Brooklands kan deze Cayman oranje wél hebben! Voorkantje is niet geweldig maar het kan er zeker wel mee door!
@cindy: not! de brooklands zag er veel beter uit! :o
@dennisr: no way! maar als jij zo blij wordt van de Bentley mag je ‘m hebben :-)
@cindy: ja? krijg ik hem van jou ? :D
@dennisr: whaha…sorry! dat dan weer niet!
Doe mij maar de techart kit
Die achterbumper doet me denken aan een 458 italia op de een of andere manier

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).