Video: touwtje springen als een baas

Auteur: , 22 Reacties

Haha, die luie Amerikanen toch...

Hoewel de kans vrij groot is dat de gasten die deze lowrider bezitten geen cracker ass crackers zijn: de lowridercultuur wordt met name door Latino’s gedomineerd. Maar daar gaat het niet om. Waar het wel om gaat is een staaltje hydraulics waar je ‘u’ tegen zegt. Video op autojunk. Kost je maar 9 seconden van je leven. Klikk0n dus!22 reacties

echt amerikanen zo zie je maar weer niks beters te doen:P
Dat de bodem er onderuit flikkert maakt blijkbaar niet uit…
Master!! Dat is het echte werk xD.
dit zou gewoon standaard op elke pick-up / suv moeten zijn. stel je voor: je rijd op de snelweg, en kan makkelijk mensen inhalen die express op de rem gaan ( iedereen weet zelf wel taferelen te herkennen van mafkezen die op de linkerrijstrook bivakkeren). vervolgens met ruime snelheid eroverheen springen :P lijkt me geweldig! (krijgen die mafkezen ook ff de schrik van hun leven :) )

of als je aan komt rijden bij de stoplicht met hoge snelheid (als die op groen staat) en er staat nog zo’n bestuurder, half blind, te wachten op het groene licht dat al aan staat, kun je makkelijk inhalen (zonder eventueel van rijstrook te wisselen of gas terug te nemen / te remmen (is trouwens wel millieu vriendelijker dan iedere keer te stoppen en gas te geven :) ) of gewoon een drukke kruising oversteken (weliswaar half vliegend ofzo, mar toch :P )
@bigcar: Houd je fantasie even rustig he hahahaha. Maar ik droom nu wel lekker mee over die ideeën hahaha
@The_12oach: @stanny:
:P levendige fantasie of niet :lol:
@bigcar: lol +1, ik begon ook al direct te fantaseren, over kruispunten springen… mmmm
Dat van die 5 seconden is nog waar ook (geen reclame dit keer, jeuj).
AWSOME!!! Het was gelukkig geen echte low-rider maar een verrotte Buick Regal. Echte low-riders zijn stiekem wel heel erg vet, mits ze goed onderhouden zijn door liefhebber en niet die dingen die je in Rapvideo’s ziet.
Yep. Heb het voor het gemak maar even een lowrider genoemd. Maar echte lowriders zijn natuurlijk doorgaans open en hebben iets grotere velgen :)
heb dit soort meuk nooit begrepen ..
net zo als decibellen sub-woofer troep ..
net zo als driften ..

ben er gewoon te dom voor ..
@lincoln:
Dit soort meuk begrijp ik inderdaad ook niet. Maar driften toch wel, dat is gewoon een hogere vorm van wagenbeheersing. Een auto onder controle houden welke eigenlijk onbestuurbaar is…
En een sub-woofer is wel een aanwinst als je geen fatsoenlijke audio installatie in je auto hebt. (lees: geen Bose, Alpine, Lexicon, Harman Kardon of zo’n soort merk) Maar een stamp mobiel, zoals de gemiddelde Civic CRX, nee, dat snap ik ook niet.
@lincoln: Wat kan ik zeggen… Ieder z’n ding. Toch? ;)
En wat heb jij vandaag gedaan? Eeeeh touwtje gesprongen……..
Waarom heeft Citroen niet luchtvering?
hahaha lol
LIKE A BOSSSSS!!!!!
lol, wel nice opzich.. maar volgens mij (en zo te zien) niet goed voor je auto :lol:
Lui.
dat is beest !
Weet je hoe geniaal dit is!
Like a baws :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).