Witte Ferrari 458 Spider mag eindelijk brullen [video]

Auteur: , 29 Reacties

Uitdaging: kan de saaiste Brit ooit met een Ferrari 458 Spider toch een leuk filmpje maken?

Hoe vervelend het ook mag klinken, de ouderen hebben soms nog best wat nuttigs te vertellen. Als ze een van de eerste Ferrari 458 Spider’s rijden bijvoorbeeld. Het schokkende nieuws van Ferrari’s nieuwste dakloze: er hangt een ‘stiller’ uitlaatsysteem onder dan bij de dichte 458. Anders zouden mensen het geluid wel eens zat kunnen worden. Belachelijk!

Een Ferrari moet schreeuwen, dat doet de 458 Spider dan ook nog steeds. Gelukkig. Mocht je wel graag met hoofdpijn en bloedende oren door de bergen scheuren dan kan je altijd bij Fabspeed langs. Het weggedrag lijkt in ieder geval weinig aangetast door de roof-job.29 reacties

Mooi zo “dakloos”
Wat een geweldige auto, maar ik haakte na 2 minuten toch echt af door die enorm saaie journalist.. Maar wat een geluid komt eruit! Top!
@joosthoeve: Ik ook precies na 2 minuten. Wat een verschrikkelijk ongeïnteresseerd persoon man, ik zou het wel weten als ik in zo’n auto mocht rijden!
Ik dacht juist dat het motorgeluid was aangescherpt?

Even the engine soundtrack has been honed to ensure that the car’s occupants are completely captivated by the drop-top driving experience.

dat lees ik op de ferrari website.
@Neluz: “toned down” volgens mij.
@Alwood:
ik zie nergens op de site “toned down staan” of ik lees er overheen :P maar ik heb hier de site als “bron” staat in 3e alinea en dan de laatste zin.

http://www.ferrari.com/English/GT_Sport%20Cars/GT/Pages/110823_GT_The-new-Ferrari-458-Spider-the-world-s-first-mid-rear-engined-berlinetta-equipped-with-a-retractable-hard-top.aspx
@Neluz: In het filmpje zegt hij ook dat het iets stiller is dan de Coupé, vanaf 3:08.
@trigger565: ow maar in de autoblog tekst staat dat het uitlaatsysteem stiller is onder de spider dan bij de 458.
dus ik snap het even niet meer :D
Na de Pagani oogt zelfs een Ferrari zelfs heel normaal.
Ik weet het niet ik zou toch liever de coupe willen. Niet voor mijn maar voor andere die hoeven mij echt niet te zien zitten zeg maar. Als ik een cabrio zou willen voor dat geld zou ik de maserati gran cabrio pakken. Die vent is echt saai trouwens. Rijd hij in een van de beste auto’s ter wereld en praat is zo monotoon als iets
Gelukkig ze noemen het Spyder ,dan “mag” ik het mooi vinden ;)
Wat een feestbeest die reviewer, absoluut een gast waar ik wel eens een pint mee wil gaan drinken. In de loop van de review word ‘ie ook steeds enthousiaster! Oh wacht..

Doet niks af aan de auto natuurlijk, geweldige bak. Wel nog steeds de coupé voor mij ;)
Wat een geweldige bak!
Ik moest even wennen aan deze Spiderversie, die 2 bulten achter de stoelen zijn het niet helemaal wellicht, maar knap dat hij in dichte toestand er zo goed uitziet (vaak wel anders met die klapdak-cabrio’s) en wat een prachtauto als geheel. Open dak maakt hem nog lekkerder. Het geluid is helemaal goed zo, veel mooier en harmonischer dan in dat Fabspeed exemplaar. Daarmee wil je niet naar Italië rijden, in deze wel. Nu alleen nog de jackpot in de Staatsloterij, dan kan er een bestellinkje naar Maranello…
Ik heb eerder dit filmpje op YouTube gezien alleen alleen de eerst 40 sec daarna viel ik in slaap
@meneersander: ja hoor nu gaat me iPad verdubellen wtf :p
Had moeite om in slaap te komen. Gelukkig heeft Richard Bremner me van dit probleem afgeholpen. En als bonus zal ik door die Ferrari natte dromen hebben..
@Rick-dos: Smeerlap :)
@bozewolf:

Maar wel lekker geslapen… :)
Wat een fantastische auto zeg! Ik had m’n twijfel over die bulten maar het zijn juweeltjes. Man man wat doet Ferrari het goed momenteel. Out of this world
ferrie ferrie uklie
Top commentaar (wel wat saai inderdaad), maar in ieder geval probeert hij niet leuk of “gevat” over te komen…….
Wij (in Nederland) hebben wel slechtere autojournalisten gehad. De vreselijk grappige Huub Stapel destijds…of Bavo Galema, dat was echt tenenkrommend!
wat een ongelofelijke hark, wat doet hij in die auto?
Maar deze man vertelt zijn verhaal alsof hij de zoveelste Toyota hybridemobiel aan het testen is.
Hoe saai kan die man zo’n prachtige, geweldige Ferrari maken… Wouter, Top Gear of Grip kunnen daar een veel betere video van maken waarbij niet enkel het geluid de reden is om te kijken
Wat een prachtige stem alleen wat hoor je de nu constant doorheen, lijkt wel een auto met een kapotte uitlaat.

Marchel.
Een California of deze hier? Het wordt erg moeilijk kiezen!
@xilver: Niet twijfelen. De california is te soft. En met de 458 zal je geen kat in de zak kopen.
Die vergelijking klopt niet. Met de 458 kun je maximaal twee personen vervoeren, met de california in principe vier(weliswaar geen grote mensen achterin) en is meer bedoeld voor mensen die een ferrari willen hebben die helemaal open kan, een echte cabrio dus i.t.t. de 458 spider, en die, indien nodig, meer dan 1 persoon willen kunnen meenemen, hij is daardoor meer geschikt voor dagelijks gebruik. Ze zijn dus duidelijk ontworpen van uit verschillend uitgangspunten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).