Foto’s: Google Street View van de andere kant bekeken

Auteur: , 20 Reacties

Tetten. Zeikwijven. Circuits. Kofferbakshots. Gangstas. Zo maar een greep uit de dingen die te zien zijn op street view. Maar wie zijn eigenlijk de mensen achter street view? Autoblog deed diepgravend onderzoek en ging undercover bij de Google-werknemers. Onthutsende onthullingen en duistere geheimen na de break.

En met ‘diepgravend onderzoek’ bedoelen we natuurlijk ‘we plukken een paar foto’s van internet en schrijven er een tekstje omheen’, dat snap je zelf ook wel. De echte wereld buiten onze zolderkamer is veel te licht en eng. Enfin: we hebben 3 mooie platen van Street View medewerkers die we plaatsen in de categorie #winning, #faal, en #überfaal. Groter beeld krijgt u door op de footoos te klikk0n. Komt ‘ie:

#winning
Ouwe baas
Deze opa heeft klaarblijkelijk best lol aan zijn werk, of hij is gewoon in een goed humeur. Hoe dan ook, voor de maker van deze foto kon er bij de oude baas in ieder geval een shaka af. Surfs up!

#fail
Even Google bellen
Normaalgesproken heeft het begrip ‘street view crash’ bettrekking op andermans crashleed dat toevallig vast is gelegd door de street view camera. Hier kaatste Karma echter even heel hard de bal terug aan Google, wat resulteerde in een 1-2-3 kop-staartje. Fail.

#überfail
Oh no, she di-int
Goed bezig meissie! Had je een aardig baantje, waarbij je de hele dag op je luie reet kon blijven zitten en tegelijkertijd toch geld verdienen, doe je zoiets…Maar hoewel je ongetwijfeld al lang het google-pand uit geschopt bent, heb je wel punten gescoord voor wat betreft je street cred. En respect krijgen is stukken belangrijker dan brood op de plank toch? Yo go girl!20 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
ik moet nog even bij komen van deze onthullende informatie ..

als ik straks uit mijn shock ben zal ik er een evenwichtig oordeel over vellen ..
@lincoln: zwaar te pakken zeker ? nog geen verdere reacties van je.. :lol:
Ik heb onlangs Bing Maps ontdekt. Tip voor iedereen: ga eens naar een grote stad als New York of London, zoom in en stel: Bird’s Eye in. Je krijgt een 3D overzicht van alle gebouwen in de hele stad. Zeker in New York is dat absoluut fantastisch om te zien. Een aanrader.
@raphael: Google Maps heeft toch ook een 3D view? Of ben ik nou gek?
@robbie: Duplicat message? :D
@robbie:

Birdseye zijn fotos gemaakt vanuit een vliegtuig. Je ziet dus foto’s van schuin bovenaf in plaats van recht erboven zoals bij satelliet foto’s.

http://www.ultraprt.net/cms/calgary_dntn_bing_birdseye_w.jpg
@robbie: Ja maar dat werkt net iets anders, is wat minder mooi en gedetailleerd. Ik was echt verbaasd door de Birds Eye functie van Bing Maps, dat is alles.
@raphael:

Viel me net op dat ze bij Bing dat Birdseye mooi met 3D hebben geïntegreerd. Gebouwen zien er in New York bizar realistisch uit.

http://i1217.photobucket.com/albums/dd398/Relief2011/3d_bing.jpg
@Relief:

Google plakken ze 3D gewoon op een 2D kaart en dat ziet er niet uit.
@Relief: Ja en je kunt heel ver inzoomen en draaien zonder dat het blur wordt. Heel mooi gedaan inderdaad.
@robbie: Dankje dat heb ik al. Ik zou zeggen probeer het zelf eens. Zo een video is leuk en aardig maar in realiteit blurry, onrealistisch en sloom vergeleken bij de Bing Birds Eye functie.
@Relief: Handig. Je kan je niet voorstellen hoe die gasten dat 10 jaar geleden gedaan hebben zonder deze leuke feature…
@raphael: Google Maps heeft toch ook een 3D view? Of ben ik nou gek?
Dat ongelukje gebeurde natuurlijk toen die meid haar tetten liet zien,begrijpelijk ik zou ook niet geconcentreerd op het rijden blijven :D
Die middelvinger foto is ontzettend fake, wederom een knap stukje research van AB
@d15b2: waarom zo nep dan ? omdat die vinger 30cm is ? :lol:
@d15b2: Zo veel research doet AB niet hoor, stond 2 dagen terug al op GS..
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/10/foto_google_street_view_meisje.html#comments
worden wel leuke dingen vast gelegd door die camera’s :lol:
Welke autootjes zijn dat die daar kussen? Clio Station?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).