BlackBerry storing zorgt voor daling verkeersongelukken

Auteur: , 116 Reacties

De 3-daagse BlackBerry storing van vorige week heeft nog maar eens pijnlijk duidelijk gemaakt hoe gevaarlijk het is om te je telefoon te gebruiken tijdens het rijden. Toen het BlackBerry netwerk 3 dagen (zo goed als) plat lag zorgde dat er voor dat er in Dubai 20% minder verkeersongelukken waren en in Abu Dhabi daalde het aantal ongelukken zelfs met 40% en waren er ook nog eens geen dodelijke ongelukken.

Wat heb ik gelachen toen vorige week al die proleten met hun BlackBerry in de problemen zaten. Een BlackBerry wordt (op enkele zakelijke gebruikers na) alleen nog maar gebruikt door 14-jarige ‘kansenjongeren’ met een prepay die de hele dag lopen te pingen met elkaar. Al die zielige kinderen waren nu plotseling zomaar 3 dagen afgelopen van de buitenwereld. Het moet verschrikkelijk geweest zijn.

Maar goed, even terug naar de verkeersongelukken. In de BlackBerry gekke zandbak viel de storing in het BlackBerry netwerk dus samen met een significante daling van het aantal ongelukken. Volgens de politie komt dit omdat het voornamelijk jongeren zijn die brokken maken en ook zouden voornamelijk jongeren BlackBerry’s gebruiken. Als je niet meer kan pingen kan je plotseling wel op de weg letten en zijn er dus minder ongelukken.

Brig Gen Al Harethi said: “Accidents were reduced by 40 per cent and the fact that BlackBerry services were down definitely contributed to that.”

“Absolutely nothing has happened in the past week in terms of killings on the road and we’re really glad about that,” Brig Gen Al Harethi said. “People are slowly starting to realise the dangers of using their phone while driving. The roads became much safer when BlackBerry stopped working.”

Dit nieuws zal ongetwijfeld worden aangegrepen om nog strenger te controleren op het gebruik van mobiele telefoons tijdens het rijden. (via: thenational.ae)116 reacties

Was heb ik gelachen toen vorige week al die proleten met hun BlackBerry in de problemen zaten.

Wat?

Leuke feit ^^
@Zimon: typt lastig op zn blackberry :)
@Zimon:

en:
Al die zielige kinderen waren nu plotseling zomaar 3 dagen afgelopen van de buitenwereld

ik denk afgesloten
@Zimon: Waardeloos die Blackberry, ai bijna in de greppel

Verzonden met iPhone
lokatie N244
:-) !!
Wat een prutser hè die Robbie, ”al die Prepay jongeren die pingen”, geloof mij, dat wordt dan een duur grapje, bij mij in de klas gebruiken ze alleen maar een Abbenement, logisch. Ik weet ook wel dat het een pauper ding is en alleen door losers ebruikt wordt die tijdens de lessen met elkaar pingen of ”msn” maar prepay, nee.
@The360box: je kan ook simkaartjes scoren waarmee je gratis mag pingen, maar waar je voor bellen & smsen prepaid betalen.
@The360box:

Met prepaid kaarten kan je ook pingen en internet. Het kost alleen wat meer dan met een abbo.
@The360box: doe anders zelf je huiswerk even. Je kan sowieso bij Vodafone en Hi prepay internet krijgen. Bij Hi krijg/kreeg je zelfs 6 maanden gratis internet als je je tegoed met 20e had opgeladen.

PS Wat is een “abbenement”? Bedoel je soms “abonnement”?
@robbie: Klopt, er zijn nu zoveel mogelijkheden voor prepaid internet.. In Hong Kong kan je zelfs onbeperkt internet krijgen na het activeren van een pakket voor een maand voor paar euro’s. Aan een BlackBerry hangt ook wel een imago zeg, alle scholieren lopen ermee puur voor het ‘Pingen’ enzovoorts. Liever gewoon een fatsoenlijke telefoon die meer dan alleen pingen kan.

Anyway, laatst stond ik 10km in de file op de N11 richting Leiden, een meisje naast mij reed constant, naar beneden kijkend op haar telefoon, achter de rest aan. Het was dan wel misschien een file, maar je bent nog steeds verdomme aan het rijden. Houd je telefoon gescheiden van het rijden. Ik heb ook mijn telefoon op een houder zitten, maar ik gebruik hem puur alleen voor navigatie en af en toe komt er een bericht binnen dat ik dan kan lezen. Als het noodzaak is, dan zet je je auto maar op een parkeerplaats, maar ga niet anderen ermee in gevaar brengen.
@robbie: Je zegt het zelf al, 6 maanden, zeg gewoon dat scholieren á 15+ zitten te pingen, ipv te mierenneuken met die pakketjes.
@The360box: Pff jij gaat die stomme blackberry mensen gewoon nog mee zitten praten… Dat pingen is gewoon voor mensen die niet durven te bellen en in het echt niks durven te zeggen
@The360box:
Hahah kerel wat maak jij jezelf toch altijd belachelijk!!
Sinds een tijd heb ik ook een hekel aan blackberry’s. Waren het vroeger nog mooie zakentelefoons, zijn het nu de gadgets voor de sletjes, huppelkutjes en zogenaamde belangrijke kinderen
@Lucb: niet te vergeten dat al die kansloze uitvreters in die asielzoekercentrums er een hebben op onze kosten.
@meneersander: hoe weet je dat? Van dat smartphone gebruik in azc’s?
@Lucb:

Bij welke smartphone is dat niet?
@jack_abarth: Genoeg smartphones, iPhone en SGS2 bijv. zijn echt wel zakenmobiels, desalniettemin nog steeds geschikt voor wat de sletjes en battieboys ermee willen doen, alleen kosten ze daar iets teveel voor.
Daarnaast vind ik die crackberry zo achterhaald, ze hebben niks te bieden wat andere smartphones niet veel beter kunnen.
@roestvrijstaal:

Op zakelijk gebied is de BB net zo concurrent als elke andere smartphone. Alleen wat betreft looks, graphics en andere onzin die je eigenlijk niet nodig lopen ze achter.

Zaken telefoon heeft niet zo gek veel nodig:

-Bellen uiteraard
-E-mail die je eenvoudig kunt synchroniseren met je pc
-Internet
-Fatsoenlijke agenda.
-Bluetooth

De rest, volledig overbodig…
@jack_abarth: Komt in de buurt, maar het is af en toe ook handig om bijlages in de vorm van .docx en .pdf gewoon te kunnen openen en te bewerken. Bovendien is een touchscreen en een degelijke browser een aardige vereiste, om maar niet te spreken over de vele apps waarvan sommige goed bruikbaar zijn.
De bb scoort daar allemaal aardig laag in.
@roestvrijstaal: Volgens mij is de Blackberry Torch en Storm al een tijdje uit hoor… volgens mij loop jij achter ;)
@flutterby: Nee hoor, was ik me al van bewust. Maar dan blijven de argumenten nog steeds van kracht naar mijn idee.
@roestvrijstaal: Het enige argument dat overblijft is de browser niet “degelijk” is. En daar valt over de spreken dat de browser van de iPhone ook niet degelijk is (geen flash). En bij android werkt het verschrikkelijk traag (en bovendien niet altijd). Alleen een computer (en sommige tablets) hebben een degelijke browser).
@roestvrijstaal: ow ja… en blackberry kan out of the box pdf en doc openen…
@jack_abarth: bedrijven gebruiken BB’s vooral vanwege BB’s eigen e-mailsysteem. Dat biedt namelijk wat meer veiligheid. Het is alleen een beetje jammer als dat systeem plat ligt.
@Lucb: Blackberry zijn nog steeds uitstekende telefoons hoor, alleen als je een gadget wilt dan kan je beter een andere telefoon uitkiezen.

Ik snap nog steeds niet dat iPhone boys en android freaks niet snappen dat sommige mensen geen spelletjes hoef te spelen en ook geen filmpjes hoef te kijken op mijn telefoon. Ik zelf gebruik hem om te bellen, smsen, ping(/whatsapp) en mail. Daarvoor is een Blackberry perfect (qwerty toetsenbord). Daarnaast kan die 3 dagen zonder netstroom. Als je een telefoon wilt om je productiviteit te verhogen moet je een blackberry hebben, wil het verlagen dan is een alternatief beter.
@Lucb: en al die xloves, sgatjes, lolita’s, ander me-zeggers en ugg-dragers waren ook helemaal overstuur op twitter. Ze wilden ook hun geld terug, maar ja zie ze maar eens iets fatsoenlijks op good old papier te krijgen: ‘ik wil me geld trg’ etc.
@Lucb: grappig is wel dat er niets aan de blackberries is veranders. Het blijkt dus dat de groepen die jij noemt dezelfde behoeftzes hebben als de zakenmeneren strak in pak. Dat zegt misschien ook wel wat over die laatste groep…
Ben ik blij ik heb iPhone, nee hoor geintje maar dat is echt geen goed teken
Ik heb zelf ook een blackberry en ben ouder dan 14 ?
Ik vind hem zelfs nog beter dan een iphone wat ik meer bestempel als een telefoon waarmee je liever speelt dan gebruikt en gebruikt waar hij werkelijk voor is gemaakt.
In dat geval kan je liever een Nintendo DS of PSvita straks halen ipv een iphone. Ken je ook angry bird erop spelen goega goega baby.
Verder had ik maar 1 dag last van de storing ipv 3 dagen. Komt omdat ik een goede provider heb. Daarnaast kunnen bb gebruikers nu betaalde apps gratis downloaden ter compensatie van de storing.
Ik ben te belangrijk. Mensen die me nodig hebben wachten op mij. Dus als ik in de auto zit, dan wachten ze maar totdat ik bij mijn eindbestemming ben gearriveerd.
Wat is dat? Een Audi a3 sportback met links en rechts uitlaten? Dat bestaat niet!
@love4sportcars: wtf ga je falen gek, volgens mij is dat helemaal geen audi..
@love4sportcars: Het lijkt niet echt op een A3… Dus dat zal het dan ook wel niet zijn ;) Pijpjes links en rechts bestaat niet? RS3? Aftermarket?
@love4sportcars:

Ik zie niet direct wat het wel is, maar het is zeker geen A3
@love4sportcars: Het is een Acura MDX (Crossover wagen)
Heb het herkend door de hoekige achterkant. Typisch Acura design
Lol! Maar het was inderdaad om gek van te worden, op Facebook zag je alleen maar berichtjes van: omgomg mn BB werkt niet!!11! Ik word gek van mn BB!! Als dit nog lang zo blijft dan ga ik BB bellen… etc etc etc..

En even on topic, ik heb er een hekel aan als de telefoon het rijgedrag en snelheid beïnvloed. Ik rij wel is door Gouda en dan kom je geregeld auto’s tegen met een bepaald soort volk dat alleen maar aan het pingen is en daardoor met een gangetje van 35/40 km/h rondtuft… Als je vervolgens met je licht seint of even toetert krijg je allemaal handgebaren naar je toe.. Eerlijk is eerlijk, ik zit ook wel is met mijn telefoon in mijn hand maar ik probeer er wel zo goed mogelijk voor te zorgen dat ik er niemand anders mee lastig val! Wel een leuke feitje dit inderdaad!
Dus als je een BlackBerry hebt dan ben je een loser? Wellicht ben ik nu te oud en begrijp ik die redenering niet. Kan iemand het aan zo’n oude fossiel als ik het even uitleggen?

Of is het iets van iPhone v BB v HTC fanboys? Als dat zo is, zijn dat dan niet de ECHTE losers?

Ik bedoel, je druk maken over wie, welke smartphone heeft, is toch de definitie van een loser?
@Rick-dos:

Idd, sluit me volledig bij jou aan…
@Rick-dos: lol eindelijk iemand die het snapt.
@Rick-dos: laat ik het voorzichtig omschrijven:

De ‘markt’ ziet BB niet meer zo zitten. Dat is te zien aan het kelderende marktaandeel, shift van zakelijke (veel betalende) gebruikers naar jongeren met een prepay die toestellen “voor niks” krijgen en als je naar de koers kijkt wordt je ook niet vrolijk.

Op de een of andere manier heeft BB de boot gemist en hobbelen ze een beetje achter de feiten aan. Zijn het daarom slechte telefoons? Nee hoor, maar de concurrentie heeft meer te bieden. Hun enige sterke punt was hun eigen beveiligde netwerk en dat was vooral ideaal voor bedrijven. Die bedrijven zoeken andere oplossingen en BlackBerry moet nieuwe markten aanboren.
@robbie:

Dus als ik je goed begrijp dan is de persoon met een Nökia een loser van het ergste soort?
@Rick-dos: Niet als het een 3310 is!
@Rick-dos: dat hoor je mij niet zeggen. Iedereen moet lekker kopen wat hij/zij zelf wil. Wel is het zo dat ook Nokia “de boot” gemist heeft. Ze liggen zwaar onder vuur en hebben niet voor niks afscheid genomen van hun eigen OS. Ze zijn ‘gewongen’ om over te stappen op Windows Phone, anders waren ze of heel klein geworden of compleet van de markt verdwenen.

Feit is dat er momenteel een consolidatie plaatsvindt in de telefoonmarkt. Er zullen enkele OS’en overblijven (iOS, Android, Windows Phone) en daar zullen diverse fabrikanten gebruik van maken. Het zal moeilijk zijn voor BlackBerry om in hun eigen niche te blijven. Zeker als de concurrentie de meeste zaken die ze bieden ook aanbieden. Het usp van BB is aan het verdwijnen (of al verdwenen in de ogen van sommige).
@Rick-dos:

Beide toestellen hebben ongeveer dezelfde vanafprijs & lijken op een koelkast in je broekzak. Dus loser kan je bij voorbaat al niet zijn. Het is meer de haat onderling. Iphone gebruikers willen graag horen dat hun toestel perfect is door zijn veelzijdigheid in touch & het vernieuwen.
Blackberry gebruikers willen graag horen dat hun toestel perfect is door zijn veelzijdigheid in het authentieke met vernieuwingen.
Daarbij komt dat iphone gebruikers een blackberry toestel willen hebben & andersom.
@bempi: Nou en of Iphone gebruikers dat graag willen horen, heb wekelijks een discussie met mn zus over haar Iphone.. is natuurlijk het beste van het beste.. maar levert leuke gesprekken op! :lol:
@dennisr:

Ik had dat dus ook met een goede vriend laatst. Heeft ie een app gedownload waar je je telefoon moet schudden ( zoals je masturbeert ). Hij de hele tijd aan z’n iphone trekken en schudden als een gek. En op het einde zie je een witte vlek op je scherm met 10 punten als topscore erbij ?
@bempi: zo zo, hoeveel vrienden heeft hem dat opgeleverd ?
@dennisr:

Geen idee, maar tegen mij claimde hij dat dat niet kon met een blackberry. Ik zei tegen hem: je hebt gelijk. Dat doet mijn vriendin. :D
@bempi: :lol:
@bempi:

Dat zijn dus de echte losers. ;)
@Rick-dos: jij snapt het.
@Rick-dos: je hebt het helemaal door! inderdaad je bent pas een loser als je over iemand anders zijn telefoon druk maakt!
Levensgevaarlijk die handel, allemaal afschaffen. Waar blijven die tijden zonder sms’ende tieners of druk bellende gasten overal. Die ouwe goeie tijde.
ah mooi! eindelijk een artikel waar ik kan vertellen hoe verdomd zielig ik het vind dat ze niet een paar dagen zonder internet kunnen.. op het nieuws was nog net geen stille tocht..
En nee dat geld niet alleen voor Blackberry bitches.. dat geld voor iedereen die niet zonder hun zakcomputer kan.. ik ben blij dat ik dit rotzooi niet heb, hele dag gestalkt worden door je eigen vrienden..
owja, nog zo’n zielig iets.. dat iedereen aan de heel wereld moet laten weten waar ze iets doen, en wat ze daar doen, LEKKER BOEIEND!

zo, en nu wachten op het eerste ”jaloers?” berichtje.. antwoord: NEE
@dennisr:

Het wordt bijna een religie :P . Als je niet mee doet hoor je er niet bij. X aantal voorbeelden van religies op een rijtje. Twitter/Facebook/Hyves/Ping/Whatsapp/MSN/Email/Post/Skype.
@bempi: hou op man, krijg een allergie aanval

MSN en Email is nog goed.. dat is nog van vroegah! :lol:
en Post word hier alleen per duif bezorgd
@dennisr:

Zeker door een duif van Mike Tyson :D
@dennisr: Aan heel de wereld laten weten wat je aan het doen bent is voor mij bijna hetzelfde als jij die op ieder artikel een niet altijd even interessant comment geeft. -No offence natuurlijk-
@Nv: en dat beantwoorden met een nog minder interessant comment ? achja, we zijn niet allemaal perfect he..

#Thuis, AB’ent
@dennisr: Jij doet hier toch niets anders? Jij laat nu toch ook aan de hele wereld weten dat jij het niets vindt? gevalletje de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet!
@WId: is AB wereld bekend dan ? @robbie: is dat zo ? :o
@dennisr: Nee, AB is niet wereldbekend, maar een profiel op een sociale netwerksite wordt ook niet door heel de wereld bekeken… In die zin gaat de vergelijking van WId wel op met jouw extreme activiteit hier. Jij gebruikt dit als min of meer sociale uiting, anderen een sociale netwerksite.
@dennisr: Ik vind dat Facebook gedoe op zn tijd nog wel leuk, op zn tijd dus maar lees mijn berichten nog, op school ook, steeds maar BB’en tijdens de les, achter de boeken noem t maar op. MSN is trouwens ook nog populair.
owja, met alle respect.. dit geld niet voor de zakelijke mensen die het ECHT nodig hebben..
@dennisr: Hahaha +1
Wist niet dat er zoveel 14-jarigen autorijden..
@rotarypowah: vandaar ook zoveel ongelukken waarschijnlijk.:p
@rotarypowah: wat te denken al die fietsende blackberry-sgatjes
Heb ooit een Blackberry gehad… Die dingen zijn levensgevaarlijk (en alle andere smartphones) je bent meer bezig met dat toestel dan dat je op je opgeving let en het palmt enorm veel van je tijd in… 1 week heb ik dat ding gehad, daarna heb ik het verkocht en terug mijn oude GSM genomen die enkel kan bellen en SMS’en…
@ betonstaal:

idd, al fietsend met je telefoon bezig zijn is zowaar nog gevaarlijker.
Zo had ik laatst een discussie over wie er de schulidige zou zijn geweest in de volgende situatie:
Een fietsster komt druk sms’end van een heuveltje affietsen, en kijkt dus niet meer dan 2 meter voor d’r uit. Ondertussen rijdt m’n moeder uit een uitrit, en om de andere auto’s goed te kunnen zien, moest ze een stuk op het fietspad staan. Het nog steeds fanatiek sms’ende grietje op de fiets had dit dus niet door. Gelukkig zag m’n dit aankomen en moest twee keer toeteren om de aandacht van haar te trekken, waarop zij ternauwernood nog op tijd kon remmen.
Gevaarlijk spul die sms’ende kinderen op de fiets…
@EFB: Helaas is je moeder dan de schuldige in dat geval…
Weet je wat ik me nou afvraag, waar hebben ze het in godsnaam de hele dag over? Hoe hou je het vol om ’s ochtends gelijk met dat ding aan de slag te gaan en vervolgens de hele dag met dat ding in je handen te zitten en te ‘praten’ met mensen..
@Nino: Wakker geworden, opgestaan, gedoucht, aangekleed, ontbeten, tv gekeken, naar school gegaan, op school gearriveerd, de les in gegaan, boek vergeten, pen laten vallen, leraar onaardig gevonden, dik kind naast me stinkt..
enz. enz. je moet er toch niet aan denken dat je vrienden, familie, onbekenden onder de noemer ‘vrienden’, op een andere manier gerelateerde mensen dat niet zouden weten..

Aanschouw de paniekerige gevolgen:
http://www.youtube.com/watch?v=9roukWGw5tk
@dennisr: Dennisr twittert: ik zit nu te kakken… 2 minuten later: Dennisr twittert: ik poets nu m’n tanden.. Dennisr twittert: ik smeer nu m’n broodje met pindakaas.. Dennisr twittert: ik ga nu mijn avatar veranderen in een dikke dikke camaro…. Enzovoorts, spannend toch?! :D
@kaasboerin: :lol: waarom heb je zelf eigenlijk geen camaro als plaatje dan ? :P
@dennisr: Eigen auto eerst.. :twisted:
@kaasboerin: oke :lol: je moet anders even zorgen dat je de hele auto als avatar hebt :P of zit hij verder stiekem vol deuken ? :lol:
@dennisr: Haha, heb er zat alleen er is bier over me laptop gegaan afgelopen weekend, fix hem nog wel van de week, kan ik wat kiekjes hier als avatar plaatsen! :)
Kreeg de huidige avatar niet helemaal erop. Laatst wel een deuk zonder briefje inderdaad, maar onderhand alweer mooi gefixt :)
@dennisr: je moet je avatar niet continu veranderen :)
ik vind het namelijk irritant omdat ik dan niet meer weet dat jij bijvoorbeeld op zo’n artikel hebt gereageerd ofzo als ik snel aan het scrollen ben.

vond avatar die wat aan de groene kant was het mooist (die mustang omring door gras ofzo :P )
@bigcar: ja dat groene was idd wel leuk, maar die Mustang Boss 302 was iets minder mooi dan deze GT500 :D en ik wou graag zo een, en omdat het nogal moeilijk is om een plaatje als avatar te uploaden heb ik uiteindelijk deze maar gedaan, anderen zijn allemaal te groot :) vind deze ook wel erg mooi trouwens :lol:
Zakelijk gaat er niets boven een BB, iemand die anders zegt, gebruikt telefoons niet zakelijk. Een telefoon zakelijk gebruiken met enkel touch zoals een iPhone werkt gewoon niet.

Ik heb een BB zakelijk en daarnaast een WP7, fantastisch systeem.
Ho ho mensen, ik heb zelf ook een iPhone maar ik zit absoluut niet 24/7 op het scherm te gluren, heel af en toe een spelletje in de trein, maar vooral muziek onder het reizen van- en naar werk toe. ook plug ik hem in m’n auto voor muziek, foto’s en filmpjes van m’n auto maken kan ik er ook mee, whatsapp is altijd handig, gratis smsen. Ook dat gebruik ik af en toe, meestal in het weekend om af te spreken oid. Ik irriteer me ook aan allerlei mensen die midden in een drukke stad met dat ding voor hun neus rondlopen zonder uit te kijken, twitter, facebook o.i.d. mag van mij ook weg. Het zijn er bijzonder veel, sterker nog, als ik wel is in de kroeg om me heen kijk zie ik allerlei verlichtte gezichtjes met grote doppen op hun iPhone/BlackBerry te tikken om 2 uur ’s nachts.. Het ligt gewoon aan de gebruiker.
@kaasboerin: kroeg ? ook nog alcoholist.. tsjonge jonge..

:P
@dennisr: Sja dennisr, moeilijke tijden.. Heb ook diverse vriendinnen die kijken letterlijk elke 5 minuten op de telefoon of ze wel niet heel misschien een bericht op 1 van hun 300 online accounts hebben ontvangen.. Zo irritant.
OT: Zijn wel zieke zieke cijfers zeg, onderzoek gesponsert door Apple? :D
@kaasboerin: Ja want, stel je voor dat je niet binnen 2 minuten reageert op een binnengekomen berichtje! Daar gaat je imago!
@Nino: +1… Schijt irritant die mutsen.. Als je geen antwoord geeft kapt het er vanzelf mee, in het begin zat iedereen elkaar vol op te spammen, aangezien ik altijd druk bezig ben met werken (lees: AB’en) reageer ik pas meestal na werktijd, worden steeds minder berichtjes.. :D
@kaasboerin: Haha ik herken het wel ja, ik heb vaak genoeg discussies gehad omdat ik inderdaad onder werktijd niet reageer, ben ook altijd ‘druk’ bezig. In het begin kreeg ik dan vaak van mensen ‘waarom reageer je niet?’, ‘wat ben je doen?’ en dat ging dan vaak over tot geïrriteerde reacties als ‘naja laat maar dan.’ of ‘pff jij reageert ook echt altijd langzaam zeg!:s’ en meestal kwam het ‘wat reageer je langzaam’ berichtje 2/3 minuten na het bericht ervoor… Maar nu is het me eindelijk gelukt dat mensen het een soort van accepteren haha
@Nino: Yep, was laatst op een feest met allemaal irritante mutsen, had iemand al die aanwezigen uitgenodigd in 1 chatroom op whatsapp.. Hebben al die mutsen gewoon me nummer kunnen opslaan, ook zoiets. ;)
@kaasboerin: Haha zoiets had je ook op msn met groepsgesprekken! Is jouw nummer zo gewild dan? :P
@Nino: Het was natuurlijk weer 1 groot feest met een zooitje drank achter de kiezen, de week daarop kwamen we bijna allemaal weer bijeen… En liep het natuurlijk weer helemaal uit de hand, heb nu weer een boze vriend van een meid achter me aan en dat soort ongein.. Allemaal door whatsapp. :roll:
@Nino: Bovendien zie ik tegenwoordig 10 jarige.. Ja 10 jarige kinders met glimmende G-Star kleertjes, en een dikke BlackBerry in hun hand, ik snap er niks van.. Die gasten zijn nog rijker dan ik joh.
@kaasboerin: Haha ja G-Star uit de eerste de beste outlet store en de BB van de beverwijkse bazaar :P Nu is er niks mis met een outlet store hoor;)
@kaasboerin: Nee wij geven het anders uit, aan dingen die er echt toe doen. Brandstof en Superchargers !!
@E34M5Touring: +100 :D zo is ‘t.
Er is geen wordfeud voor blackberry. Die verkeersongelukken vallen nog wel mee dus..
@baasbas: Dat is helemaal voor zwakzinnigen.. Kom, laten we op afstand scrabbelen met elkaar.. Iedereen is massaal aan het scrabbelen. Mensen weten van gekkigheid niet meer wat ze met hun telefoon moeten doen..
@Nino: hahaha, oke.. maar wordfeud > papertoss
@Nino: een beetje onaardig om een zwakzinnige zo te beledigen.. :P
@dennisr: Haha zo bedoelde ik hem niet, meer zo:

zwakzinnige
1) Achterlijke 2) Gek 3) Geschifte 4) Persoonsbenaming 5) Waanzinnige
@Nino:

ik snap de lol ook niet helemaal. Ik heb het ook geprobeerd, maar ik was het na een dag al zat.
@timberleek: Ik was benieuwd naar wat het was, maar toen ik zag dat ik moest registreren heb ik het gelijk weer verwijderd:P Heb wel is mee zitten kijken daarna bij vrienden, maar ik moet zeggen dat ik het nut er nou niet van in zie en de lol zeker niet!
@Nino:

registreren?
ik hoefde volgens mij alleen een nickname op te geven
@timberleek: Ja en je email, zat ik niet echt op te wachten
@Nino: Ach ja, het is tenminste een spel waarbij je langer dan 24 uur tussen je moves (die misschien 60 seconden van je tijd kosten) pauze kan nemen, niet zo gevaarlijk dus.. :lol:
What is written on Steve Jobs tombstone?
iCame, iSaw, iConquered, iLeft, iCameBack, iThinkDifferent, iMac, iPod, iTunes, iPhone, iPad, iCloud, iRIP —
Why is it so sad that Steve Jobs died? Everyone at Apple are crying their i’s out! —
A man walks in a bar with his iphone…
He suddenly realises he needs to fart.
He logs into Itunes and ups the volume thinking ‘the music is loud no one will hear’
So he farts…
When he looks around, everyone’s staring at him
Then he realises…
He was listening to his iphone with headphones. :P
@bempi:

and then he ‘accidentally’ leaves the prototype in the bar
@robbie: is prepay trouwens niet prepaid ? of kan het allebei ?
@dennisr: Als je het gaat ontleden is het Pre en Pay, dus voorbetalen, dat klopt, volgens mij is Prepaid een nederlands woordje omdat Pay niet nederlands overkomt.
@bempi:

You forgot the iQuit.
@robbie:

Raar dat je ‘kansjongeren’ hoopt aan te vallen, maar ze wel kansrijk genoeg acht om een auto te bezitten, c.q. te rijden?
:roll:

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).