Dit zijn de voitures van Afrojack

Auteur: , 114 Reacties

Afrojack (ook minder bekend als Nick van de Wall) doet het momenteel erg goed in de plaatjesdraaielarij. En wat ga je dan rijden? Een R8 V10 en een MTM RS6R natuurlijk! U ziet andere auto's op de foto? Ik zei toch ook niet dat dit alles was?

Audi R8 V10 Afrojack
De R8 V10 is natuurlijk een lekkere auto, maar Afrojack heeft een kleine in de pijplijn zitten bij zijn ex-vriendinnetje Amanda Balk. U weet wel, die dame uit de Gouden Kooi. Niet? Nee ik ook niet, maar goed, ze heeft iets met auto’s. In ieder geval heeft Afrojack in zijn Audi RS6 die door MTM tot RS6R is omgebouwd genoeg ruimte voor een kinderzitje en wat pakken luiers achterin. Of in zijn Q7 met matte carbon wrap natuurlijk. Met die blauwe lampjes achter de grille is het waarschijnlijk ook stukken makkelijker om te multitasken op de linkerbaan!

Audi RS6 MTM RS6R Afrojack
Naast al die Ingolstadt goodness is meneer Afrojack uit Spijkenisse ook nog in het bezit van een BMW M6. Ooit probeerde men daar de wielen af te jatten, tegenwoordig schijnt hij er Paris Hilton in aan te duwen. Of doet hij dat alleen in zijn Afrojet? Hey Nick, doe je de groeten aan Yolanthe? En Shakira? Ze zou me nog bellen!

Met dank aan Alex voor de tip!114 reacties

-edit: wat dacht je van lezen?-
@jack_abarth:

Leer eens lezen…
Tja, leuke autootjes. Die M6 had eerst een zwarte wrap. Die stond geparkeerd in Dord toen hij moest performen @ Dancetour
@rubenpriest: Klopt, was toen bijna aangereden, liep over zebrapad in dordrecht en hij zat niet op te letten :)
@rubenpriest: leuk? Ik heb juist het idee dat mensen met (te snel verdiend) vrijwel zonder uitzondering een slechte smaak hebben. Dat wordt hier weer eens bevestigd met die lampjes.
@rubenpriest: die m6 is standaard metallic zwart, daarna is heeft tie een zwarte wrap gehad en een witte en nu is tie weer zwart.
Wat een idioot dat hij al die auto’s in nederland op kenteken zet…heeft de staat weer een aardige duit aan..

Monaco mss? staat wss ook bij paris beter dan Spijkenisse
@neal: Niet piepen. Als die jongen dat wil betalen dan mag hij dat, overduidelijk geen tekort aan knaken. De andere optie is dat ze jou voor hetzelde geld flietsen litsen flitsen totdat er net zoveel door CJIB is opgehaald als dat door AJ als BPM is afgedragen.
Hij is vrijwillig een braaf burgen, moet je toejuichen is beter voor ons allemaal.
@rikkon: burgen = burger
@rikkon: Juist, veel respect dat die jongen gewoon zegt: boeiuh, 15 minutes of fame, geld moet rollen, fok verstandig !!!

Top-dawwg DJs zijn ultra big-business anno 2011 en hij is pas 24 ofzo, laat ‘m maar lekker spelen :)
leuke collectie en vult elkaar opzich allemaal goed aan.
Ik ga vanaf vandaag het roer omgooien. Vanaf heden word ik plaatjesdraaier aka deejee.
@neal: Wat moet hij dan doen, verhuizen? Heeft die kerel met Amanda? Ik volg dit soort nieuws niet echt, ik weet wel dat die Amanda hier in Zaandam woont/heeft gewoont, zag d’r vaak in de oostzijde lopen, leek wel hersendood dat mokkel..
@kaasboerin: het antwoord op je vraag staat in het artikel?
@CasperH: Nee dat snap ik, bedoelde dat zinnetje meer als ‘verbazend’ dan vragend. Had beter de vraagteken weg kunnen laten. thx.
@kaasboerin: haha, ok ;)
@kaasboerin: Doet ze toch goed, van Huub de Kikker naar een producer die het geld goed binnenharkt. Sommige vrouwen hebben een heel goed neusje voor waar het geld zit, blijkt maar wel. Die neppe tieten heeft ze in ieder geval wel terug verdiend.
@sir_smokalot: Ik zal je vertellen ik wil dat ook best wel een keer naast me hebben liggen, maar meer dan ook niet, dat mokkel is zo stom als een ezel, hoe kun je als kerel met zo’n portomonnee met zoiets aan komen.. Het enige wat goed is aan haar zijn d’r tett0n.
Toch niet zo dom kennelijk, zit een leuke som aan alimentatie aan te komen.
@sir_smokalot: Precies.. “nee hoor lekkere bink.. kom maar.. ik ben beschermd..” en hoppa.. weer een preggo.. “kan ik effe vangen..?” Of het zo gegaan is.. nee natuurlijk niet.. dat was een echte liefdesbaby.. uhuh.. tuurlijk Amanda.. schud nog een keer met je rubberen jopen..

OT: Dikke collectie! Super! Kijk.. DAT doet ie dan wel goed.
Moraal van het verhaal: word homo, dan heb je dit soort gezeik niet. Oh, wacht…..
@sir_smokalot: Haha, zit toch wel een kern van waarheid in, maar goed, er schijnen ook wel redelijk ‘goede’ wijfies te zijn, ik heb ze in ieder geval nog niet ontmoet.. :lol:
Wel dikke bakken, valt me nog mee dat ‘ie niet voor een Ferrari oid gaat. Meer de wolfjes in schaapskleertjes. Die lichten in die audi grille = zum kotzen.
@kaasboerin: He man wij zijn er uit. Het wordt een Hennesey performance kit. Hij gaat dan naar 580pk, het is nagenoeg dezelfde kit die hier laatst opstond. Ze doen de headers en een performance exhaust er bij. Hij wordt volgende maand geinstalleerd foto’s volgen!! tnxs for all the advise.
@E34M5Touring: Haha, lekker dan! Zeker doen, dat wordt haren trekken met dat wachten op je auto straks. Goed dat je onder de 600 blijft trouwens.. :twisted:
Np, het was niks.. :)
@kaasboerin: ja dat raden ze wel aan ivm het vervangen van andere onderdelen en slijtage. Boven de 600 adviseren ze ook zwaardere remmen en bredere achterbanden.
@E34M5Touring: Gewoon goed opwarmen, dan pas rossen. Kan af en toe héél moeilijk worden.. :lol:
Ohja, heb je ervaring met poseren? Je gaat namelijk continu gefilmt worden. Enneh, wat voor kleur had je ook alweer? Zwart?
@kaasboerin: Nee de metallic blauw met silver stripes zwart interieur en chrome wheels. Ja ze zeiden vooral achterbanden verbreden is geen overbodige luxe, hij heeft er standaard al een beetje last van is wel kwispeligheid en met 600pk zal dat nog wel een stuk erger zijn. Er staan wel foto’s op m’n profiel en op autojunk.
@E34M5Touring: Gaaf, erg gaaf! Alleen… Chromen wielen? :D
@kaasboerin: Ja stock wheels zijn 5 spaaks 20inch in chrome moet zeggen misstaat hem niet. hoewel we wel zitten te denken aan ander wielen.
@E34M5Touring:

thumbs up dude ..
heb je straks simpelweg de bruutste bak van NL ..
@lincoln: tnxs man zag laatst dat je voor een moeilijke keuze stond qua classic wel gaaf om zo’n project te doen. ben er helaas totaal niet technisch genoeg voor.
@E34M5Touring:

staat hier nu een 56er Caddy coupe ..
mijn handen jeuken om em zwaar te mishandelen zodat jij de op 1 na bruutste bak van NL hebt ..

maar aan de andere kant is het ook best “zonde” om er de slijptol in te zetten ..

dus ik wacht er nog heel effe mee ..
@lincoln: Well lets go then make it a contest. 56 Caddy is monsterlijk vet, een maat van me heeft de 54 ELvis caddy pink met green interieur echt super kicke spul.
kaasboerin via iPhone app
@E34M5Touring: ohjah, omdat je nog effe moet wachten.. Zoek de user kaasboerin @ youtube.. ‘kaasboerin camaro’ bijvoorbeeld.. moet je maar effe de camaro filmpjes kijken, vooral de korte tunnel run is heerlijk!
@kaasboerin:

ik ging knarsetanden toen je door die tunnel ging ..
is dat normaal ??
kaasboerin via iPhone app
@lincoln: haha, als het positief ‘voelde’ dan wel. Hahaha. Praktisch is natuurlijk anders maar o wat is dat toch lekker, de emotie die erbij komt kijken!
kaasboerin via iPhone app
@lincoln: De 1 na bruutste bak he lincoln… (lekker puh @ m5touring..;D)
@kaasboerin: We’ll see buddy ;)
@E34M5Touring: meneer, ik is jaloers op jij http://forum.psv.nl/images/smilies/smiley_slobber.gif

heeft jij een link van de foto’s voor ik ?

(ugh, kan van jaloersheid niet meer praten.. :P )
kaasboerin via iPhone app
@dennisr: precies, verbeter je avatar maar ;D (geintje ;) )
@kaasboerin: nooo :o persoonlijke voorkeur blijft mustang, maar heb de camaro ook altijd al mooi gevonden hoor :P de Amerikaanse 3! is gewoon bruut :mrgreen:
@dennisr: Hee lui ik kwam net gewoon die gast tegen Afrojacket in zijn RS6R met de Q7 als volgwagen Bij de westerunie in Amsterdam. Hebt ik dat
@E34M5Touring: :lol: dat is ook toevallig
@E34M5Touring: prachtig ding! goeie kleuren combo gekozen!
kaasboerin via iPhone app
@E34M5Touring: lekker kerel, keurig. Als ik heel eerlijk mag zijn, vind dat chroom een beetje té amerikaans. Ja ik ga gelijk zeiken gemeen he :D
@kaasboerin: Tis normaal ook niet mijn smaak maar deze komt er wel mee weg tnxs for the compliments
@dennisr:

yep ..
zou ook geen split-seconde twijfelen als ik voor de keuze zou staan ..
zelfs al zou de Mustang met een V6 en de andere 2 met de dikste V8 staan ..
hij hoeft niet in Monaco te wonen, enkel z’n domicilie er te zetten en een postbus hebben voor z’n papierwerk :)

Die kerles zijn voor 3/4de van de tijd toch nooit ‘thuis’
Blijft eng dat zo iemand een cultureel boegbeeld is.
@jolig:

Datzelfde heb ik nou ook met Wilders.
@bempi: touché :)
@bempi: Wilders zal altijd boegbeeld van wansmaak blijven, door dat haar. Denk niet dat dat ooit getolereerd gaat worden.
Leuk om te zien dat ie het zo goed doet. Zo’een RS6 is echt awesome, laat staan RS6R!
In zijn collectie vind ik die Q7 er ver bovenuit steken. De rest is een beetje standaard. Wel leuk om aan te horen als je met je fiat daihatsu er naast rijdt, maar niet om aan te zien.
@bempi: lol een RS6R is standaard?
@sebasjuhh:

Beter lezen. Inhoudelijk niet sound enz, maar vormgeving spreekt voor zich. Gewoon een Audi A6 met bodykitje. Gaap
Toch jammer dat veel mensen met veel geld veelal voor dit soort ‘standaard en inspiratieloze’ auto’s gaan. Behalve die R8 misschien, maar die is dan weer lelijk.
Voor dat geld kan je toch heel wat leukers kopen lijkt mij..
Die Q7 mag wel weg, beetje overbodig als hij toch al een RS6R heeft.
Verder leuk hoor ghehe
Bekende :)
hehe leuke collectie hoor, doe mij die RS6R maar die is echt bruut…
Is gewoon gaaf dat je zoveel centjes hebt dat je niet eens in Monaco hoeft te wonen.
@Hubert: ?
Hahaha, wonen in Monaco kost immers geen aars.. :lol:
@kaasboerin:
Ik vind het gewoon sneue figuren die voor de centjes in Monaco gaan wonen.
Dan lijkt het net dat je niet goed rond kunt komen als je met je kapitaal in Nederland zou blijven.
@Hubert: er zijn ook andere redenen om in Monaco te wonen dan het locale belastingstelsel. Ze hebben we door de bank genomen een stuk lekkerder weer dan wij in Nederland bijvoorbeeld.
Hmmmm misschien handig om te zeggen dat die link van Amanda NSFW is…. klik erop en krijg in 1 keer allemaal tieten op m’n scherm… YAY!
@Blitz: Hahaha, zo gaat dat hier. Mijn collega’s kunnen het dan wel weer waarderen. Weer een paar nieuwe AB leden.. :lol:
@kaasboerin: AHAHaHaHHA Gelukkig stond er niemand in de buurt toen ik erop klikte… maar wilde het wel ff melden hier.. :P
@kaasboerin: Oh, vandaar dat ze het zo doen.
Paris rijdt op t moment rond in de witte m6!
@Jipp: geen roze conti GT meer?
Zat toevallig van de week nog af te vragen wat die Afrojack nou voor wagenpark zou hebben; want die doet het vast niet verkeerd financieel gezien. Die gozer is de laatste paar jaar echt super bekend geworden en goed bezig ( voor een Nederlandse DJ ).
Respect :)
@MLTB: Voor een Nederalndse DJ? Heel de dans wereld kent Nederland van de DJ’s tiesto, armin, chuckie? en nog een paar doen het heel aardig…
vroeg me idd ook al af wat hij zo rijden, had al het vermoeden dat het geen Twingo zou zijn.. die DJ’s vorden ook al overbetaald..
Ach leuke wagens..

had hij Amanda trouwens niet samen met de kind op straat gezet ?
@dennisr: nee dat was die voetballer van AC milan geloof ik, hij had ze zwangere vriendin op straat gezet toch>
@meneersander: Amanda ook, heb het even opgezocht.. http://www.telegraaf.nl/prive/10506234/__Zwangere_Amanda_op_straat_gezet__.html

aan meerdere links op google te zien ging het uiteindelijk nergens om, maar heb het destijds verder niet gevolgd :P
@dennisr: Overbetaald? Zolang men zijn kaartjes koopt kan hij gerust 5x per dag tanken met die RS6.. :D
@kaasboerin: dat zeg ik, over betaald.. maar dat is de hele muziek wereld dus dat zal ook zo blijven.. maar er is niemand die mij kan overtuigen dat een beetje zingen of cd’s draaien zoveel geld waard is..
@dennisr: Alles wat met commercie te maken heeft is goud geld, dat kan eigenlijk niet vergeleken worden met andere segmenten. Maar toch vind ik je lief.
@kaasboerin: wtf xD
owja, @CasperH: die link over amanda in kerstpakje op een velg, misschien kun je daar beter een andere link voor maken.. hij verwijst namelijk de ene keer naar amanda, en de andere keer naar een of andere webcam site.. en daar zitten vaak niet de 18 jarige bikini babes op..
@dennisr: wtf… hier geen last van, maar dank voor de update ;) Ga het direct ff fiksen
@dennisr: Je moet er niet zo vaak op klikken, boef.. :lol:
@kaasboerin: nou ik kreeg de eerste keer gelijk die webcam site, en kon me haast niet voorstellen dat dat klopte, dus nog een keer proberen, kreeg ik amanda, dus toen dacht ik, ligt het nou aan die link.. dus vandaar even proberen.. en wisselde steeds van site :P
Respect dat hij het zo goed doet, maar wel een beetje een opschepper, die in het reclame stukje zegt dat ie platgemailt wordt door onder andere: Madonna, Rihanna, Frank Sinatra.

Vergeet alleen even dat Frank Sinatra al jaren dood is.
@knalfa: frank sinatra is ook een label, vandaar.
Aan die R8 te zien staan z’n auto’s gewoon buiten geparkeerd.

Als ik net zoveel geld had als hij, kocht ik eerder een garage met alles erop en eraan dan een huis. :)
@ts46: Dat kan jij zien aan een foto? Misschien regende het die dag!
@ts46: die auto’s staan dr niet allemaal te gelijk, meestal staat er maar eentje waar de rest is zou ik niet weten xD.
Wie?
@rotarypowah: ONDER WELKE STEEN HEB JIJ GELEEFD !?

(dat is de standaard vraag bij zoiets..) :P
ennnn natuurlijk ook nog zijn eigen vliegtuig dat hij heeft!!!!!!!!!!
@sanderbmwfan: ja dat stond niet in het artikel vermeld ofzo.. (sarcasme..)
@sanderbmwfan: Niet van hem, voor die jets koop je vlieguren p/j.
Ik ga ook plaatjes draaien… hoe moeilijk kan dat zijn…
@xilver: als jij een cd uitvind die rechtsom andere muziek afspeelt dan linksom, ben je binnen! :P
Tsja, beetje ongeinspireerde collectie…3 Audi’s, gozer zal ook wel 4 keer per week hetzelfde eten dan.

De kleuren ook. Grijs, grijs, zwart, wit.
@bozewolf: die kerel heeft ze gewoon 2dehands gekocht… niet dat er wat mis mee is. is juist slim.
mooie bakken,zou hij er nog een aantal in de states hebben.
hij makat goeie muziek , en zo te zien ook goede smaak, al zou ik andere kleuren hebben gepakt op de autos
Met 30 tot 40.000 per optreden te verdienen kun je dit ook handig betalen..
weet iemand toevallig het kenteken van die R8, want volgens mij heb ik hem een keer zien rijden.
@bugatti: 74-NGZ-1
He;) Is dit hem: http://www.youtube.com/watch?v=RVj3aVTt72M&feature=channel_video_title
@Rhyo: Dat is op de A12 tussen Woerden en Bodegraven. Snelheid is 100 km/h als de plusstrook open is hè;)
Ik denk echt dat ik van beroep ga veranderen ;)
Zozo, die gozer heeft het goed voor elkaar!
Klopt volgens mij niet helemaal dit artikel. Ik woon vlakbij zijn huis en zie hem wel is rijden, maar die m6 heeft die niet meer, in de plaats daarvoor heeft hij die r8.
Inmiddels is de R8 V10 alweer ingeruild voor een nieuwe… :)
Werd afgeleverd op de dag van de Remia reclame opname.

Moet zeggen, hij was erg relaxed en ging met diverse kinderen op de foto!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).