Oh noes! Lewis Hamilton weer zonder Pussycat Doll

Auteur: , 63 Reacties

Het zit die jongen ook niet mee he: hij staat vijfde in de WK-stand, terwijl zijn teammaatje Button tweede staat, en tot overmaat van ramp is de relatie met zijn mokkel ten tweeden male op de klippen gelopen.

Dat schreeuwde om diepgravend onderzoek. Onze welingelichte bronnen melden ons dat Lewis genoeg had van de onwelriekende rosbief van zijn vriendin. Scherzinger, die de flamoes regelmatig van frisse lucht moet voorzien om niet te bezwijken aan de putlucht van onderen had geprobeerd met een Vagisil-kuur de boel nog te redden, maar het mocht niet baten.

Het zit kennelijk in de familie, want we hebben ook een foto van de zus van Nicole weten te bemachtigen, waarbij een onschuldige dame bijna bezwijkt aan de kracht van haar queef. Nare dingen zijn dat. Tot zover dit bloedserieuze Autoblog shownieuws. (via GPupdate)

Pffffff63 reacties

Danku wel! Nu hoef ik vanavond show nieuws ook niet meer te kijken!
hahaha, doe foto
@4991: *die
Komop zeg, kan de volgende keer het wat correcter geschreven worden? of moet dit de zoveelste Geenstijl kopie worden?
@pinokotsbeer: boehooeeee Geenstijl huilie huilie!!
@pinokotsbeer: Ik vond erg leuk geschreven, ik bedoel echt serieus nieuws is het niet dus qua schrijfstijl verwacht ik niks ;).
hahaha wat een geniaal stukje!
Toch knap om iets te schrijven over zoiets onbenulligs. Alleen voel ik me steeds minder tot de Autoblog-doelgroep behoren door Smoke’s stukjes. En dat terwijl ik verder best een hoge pet van ‘m op heb.
@Klassiekerrally: Daar sluit ik me volledig bij aan! Een nieuw dieptepunt is bereikt…
@Svenska_Aeroplan_AB: Hier ook. Wilde er al vaker woorden aan vuil maken, maar waarschijnlijk is de plank voor het hoofd toch te groot. Lees het gewoon niet meer. Jammer dat de ongenuanceerde dom & grofgebekt vertier de overhand krijgt.
@Svenska_Aeroplan_AB: Niet alleen een nieuw dieptepunt. I.p.v. autonieuws van de straat is het ondertussen verworden tot nieuws uit de goot. Toch jammer!
@Klassiekerrally: trust me, je staat niet alleen!
@Klassiekerrally: De humorpot is leeg? Er mag toch wel ’s een grapje gemaakt worden.
@Yeelen: Ja hoor. Dat mag. Alleen hoor ik dan blijkbaar niet (meer) tot de doelgroep van 12 tot 20 jarigen.
Ik kan me de tijd nog herinneren dat Autoblog als doelgroep de hoger opgeleide man van 25 tot 45 jaar (of iets van die strekking) noemde.
Dat hebben ze flink bijgesteld naar onderen als ik zulke berichten zo bekijk. Leeftijd en opleidingsniveau van de doelgroep lijken wel gehalveerd…
@Klassiekerrally: jaa je hebt gelijk.. lager opgeleiden hebben eigenlijk ook geen recht van spreken.. laat staan schrijven!
@Klassiekerrally: Dacht ik ook even, tot als ik eens terugkeek naar de artikels van toen ik nog maar net op AB kwam. Die oudere doelgroep was er zeker, maar de reacties waren zeker niet ‘hoger opgeleid’ :lol:
@Klassiekerrally: Ja dat gevoel ken ik. En los van dat ik zijn schrijfstijl(puberig taalgebruik) niet echt kan waarderen, gaan te veel van zijn stukken nergens over.
@Klassiekerrally: gelijj heb je, er mag eens gelachen worden, anders zou het ook maar een saaie boel worden.
Maar de meer ‘wetenschappelijke’ autonieuwjes zijn nier meer als vroeger.
Dat wijst er op dat het niveau van ab sterk daalt & dat kan ze trouwe bezoekers kosten!
Het stukje van ‘je oude auto weer helemaal opknappen’ is ook in de vergeetput geraskt, dat vond ik echt leerrijke intetessante stukjes!
(schrijft een 18-jarige)
@Klassiekerrally:

Daar sluit ik me bij aan. Als je dit humor vindt dan ben je het poepie en kakkie stage in je leven nog niet gepasseerd.

En dan gebruikt men ook termen als “huilie huilie”…Ik bedoel, denkt men nou dat ze stoer zijn of hebben ze gewoon niet door dat ze compleet voor lul staan?
Tja wat je er in spuit komt er ook weer uit ,misschien wat minder knoflook voor Hamilton?
Goed nieuws! Ik maak weer kans. ;)
@barryb: Bij lewis? :S
@911GT2: Gratis naar elke GP en dan ook nog eens vanuit de pitbox kunnen kijken… Ik zou het er best voor over hebben.
Hahaha…… ‘putlucht van onderen’…. Hahahahaha!
Maar even serieus, we kunnen allemaal lol maken om Lewis, totdat het ons zelf een keertje overkomt. Iemand nog Hallpass gezien? Fake chow! Fake chow my brothers!
@featherlight: HallPass was leuk! Owen Wilson is altijd vet! Maar zo zal het bij Lewis vast niet gegaan zijn. Als je Nicole aan je zij hebt.. dan hoef je niet zo nodig rond te kijken. Tenminste ik zou het niet doen. Wat een Babe! Jep met hoofdletter B.

Ze zijn gewoon weer allebei het slachtoffer van te druk, te veel apart doen, te weinig elkaar zien waardoor je te weinig kan delen.. en je groeit dus steeds verder uit elkaar.. totdat de afstand onoverbrugbaar is. Klassiek.

“..Onze welingelichte bronnen melden ons dat Lewis genoeg had van de onwelriekende rosbief van zijn vriendin..”

Het duurde bij mij tot hier tot het kwartje viel dat het bull was.. :mrgreen: Love your proza Smokey!
Hahahahaha, wat een epic stukje dit zeg, hulde Smokalot!
dus hij is niet echt succes meer en de chicks zijn alweer gevlogen…… kut voor je gozer…..
Daarom reed die de laatste paar races kut:P
Oh is dit autoblog? volgens mij is smoke even de weg kwijt om het maar in vaktermen te zeggen…
Autoblog verloederd wel, eerst al dat GeenStijl taalgebruik, nu ook ordinair shownieuws. Jammer!
@jeroenvv: nee dat gejank over GeenStijl.. dat is leuk!
Het wordt echt steeds erger hier met die artikelen, jammer.
Huh? Hoe komt de Televaag nou onder mijn Autoblog favicon?

Is smoke synoniem voor Wilma Nanninga?
@ sir smokalot: Wordt het niet eens tijd om dat “sir” weg te laten? Staat namelijk als een vlag op een modderschuit bij de topics van de laatste maanden.
Ik kan héél goed tegen wat pikante details. Ja, kan ze best wel waarderen, maar de laatste tijd ben je echt bezig te verworden tot een rioolreporter, die inspeelt op banale puberafwijkingen en daarmee probeert aan misplaatste populariteit te winnen.
Geen wonder, dat ik steeds meer reaguurders van, zeg maar, de laatste twee jaar mis. Van mij heb je de laatste tijd ook steeds meer reacties moeten missen. Ik denk steeds vaker: Ach, laat maar! Ik heb geen zin meer om op AB-topics te reageren, omdat het elk niveau mist.
Probeer je maar alvast voor te bereiden op je fans, zoals “dennisr”, “kaasboerin” en wat er nog meer in dat rijtje past. Ben je eindelijk op gelijk niveau. Succes!
@9000cse: Je hebt helemaal gelijk. Ik ben benieuwd wat de adverteerders van deze trend vinden. Ik zal het ze eens vragen…
@Svenska_Aeroplan_AB: Niet dat de adverteerders hier nou een probleem mee hebben, zij zijn per slot van rekening ook degenen die iedereen voorstellen als idioten…
@9000cse: ja ik kan het wel waarderen.. dus ? en laat iemand anders lekker bepalen of je reacties gemist worden.. komt namelijk over alsof je je zelf nu te goed voelt.. zal ook wel het geval zijn.. ach.. valt ook niet mee dat er een andere generatie is..
@dennisr: Het domme van jouw intelligentie is, dat je jezelf als maatstaf presenteert. :twisted:
@9000cse: Ik zie het maar gedeeltelijk zo.

Ja ik ben het met je eens, Autoblog was jaren geleden veel professioneler en meer serieus. Toen had je hier echte diepgravende auto-topics. Ik loop vanaf toen al mee.

Nee, een topic als dit mag er ook wel eens tussen zitten. Ik ben ook niet te beroerd om dan ook mee te dollen. Eerlijk is eerlijk. En je weet Autoblog heeft ook een beetje dat imago. Het is hier geen AutoVisie. Dat is een keus.

Nee, serieuze topics zijn er ook genoeg. Ik heb de afgelopen tijd vooral genoten van de Fisker discussies. Ook de vergelijkingstopics tussen de BMW modellen e.d. zijn erg serieus, enz.. zo zijn er veel.

Ja, de inhoudelijke comments van vele commenters doet mij wel vaak de broek afzakken. Maar dat ligt niet aan Autoblog.. dat is de trend van de gehele maatschappij. Andere generatie (jep ik ben al wat ouder..), minder opvoeding genoten? Enz. Daar kunnen jij en ik helaas niks aan veranderen. Maar ben het wel met je eens, ik vind het ook jammer dat die technische mensen met verstand van zaken met een serieuze ondertoon e.d. hier steeds minder reageren.

Nee, ik vind dat er wel vooruitgang in de moderatie zit. Er wordt hier minder getolereerd. En mag best nog wat strenger. Een goede zaak.
@Freewarefreak: eens!
Ik zie ook liever de binnenkant van een motor dan een nieue bumperkitje, helaas verdwijnen de technische stukken.
Laatst nog dat stukje over ‘je oldtimer weer in orde zetten’ waar we nu plots niks meer van horen, het was thans leerrijk met termen als camber en spoor etc.
utr1984 via Android app
Wat doet iedereen huilie huilie doen dan?

Oh wacht, dat mag niet hier. Of nu wel? Aanstellers
@utr1984: Veel bezoekers zijn de puberteit inmiddels gepasseerd en verwachten autonieuws op autoblog… Is dat zo vreemd?
@Svenska_Aeroplan_AB: Dus mensen die de puberteit gepasseerd zijn hebben plotseling geen gevoel voor humor meer? Dan begrijp ik ineens waarom Jotie ’t Hooft zelfmoord heeft gepleegd..
hah super artikel!
tis eens iets anders dan de serieuzere artikels
…Lewis = zaadje….en die mokkel wil niemand. Geen nieuws = goed nieuws.
@Megakix: De hoe? Die mokkel? Laat ook maar.
@Megakix: Vriend Kix.. die mokkel wil niemand? Kom op zeg.. hoe hoog ligt jouw lat dan?

Leg haar maar in mijn bedje.. met putlucht en al. Ik zet wel een raam open. En ja ik ga er in de stad zonder schaamte handje in handje naast lopen. :mrgreen:

http://picturrs.com/files/glamgalz/imgs/singers/nicole_scherzinger_maximgr_01.jpg
@Freewarefreak: ze is wel mooi, maar ik ‘verwacht’ een zeer vervelend karakter en dito gezeik met zo iemand…dus voor de langere termijn dan ‘één naggie’ :lol:
Allemaal raar gebruikte woorden en het resulteert in en soort puzzeltje.
Wat betekend ‘noes’?
Hou ook effe rekening dat er Vlamingen meelezen AB!
Wij kennen niet al jullie hippe woordjes, laat staan van die debiele jongerentaal als ‘eindbaas’
zo’n ongeloofelijk kutwoord dat geen enkeke zinnige betekenis heeft.
@vale46: nooit spelletjes gespeeld ? alle oude spelletjes voor op je PC hadden een eindbaas.. je weet wel, door alle levels heen en versla de eindbaas! :)

en ‘oh noes’ is gewoon ‘oh nee’..

zo, U ook weer op de hoogte! :)
@dennisr: eindbaas had ik al eens opgezocht. Want ik heb altijd spelletjes in het engels gespeeld:p
toch weer wat bijgeleerd, dankje!

Weet niet wat het probleem hier is met Nicole hoor? Staat toch wel in mijn Persoonlijke Top 3 denk ik..
En dat stukje over het zaakje bij haar onder zal wel dikke onzin zijn, en waarschijnlijk meer een poging om grappig te zijn van Smoke.
Sorry dat ik het zeg maar dom bericht voor op AB inderdaad.

http://images.askmen.com/celebs/women/singer_300/313_nicole_scherzingerlarge_image-1.jpg

http://hmusix.com/wp-content/uploads/2011/07/Nicole-Scherzinger1.jpg
@MLTB: Ja, zij is echt zo goddamn heet dat ik niet snap dat je zoiets dumpt. Lekkerder zul je echt niet krijgen, ook als Hamilton zijnde…

Stinkende flamoes of niet, i’d hit it!
with a gas mask
@vale46

Gewoon Internet taal! Iedereen kent ‘t.. Anders moet je maar vragen of ze een speciale Belgen editie voor Autoblog maken.
@MLTB: gewone internettaal?
Pubertaal bedoel je!
Een internetgebruiker van ong. 30-40 jr zie ik zo’n taal nog niet gebruiken.
Evenals mij, en ik ben er pas 18:p
Dat je dit soort nieuws hier plaats Smoke kan ik nog mee leven, Hamilton heeft wel iets met auto’s te maken en als het me niet boeit lees ik er wel over.
Maar hoe het nieuws geschreven is echt wel zielig, laten we hopen dat je die kwaliteit niet afgaat op de andere artikels hier.
Lieve Sinterklaas…
Er is in mijn ogen toch weinig mis met Nicole op het recentelijke Plastisch chirurg bezoek na. waar een een setje van deze opgehaald heeft.

http://www.sanfranciscoplasticsurgeryblog.com/wp-content/uploads/2011/01/Saline-filled_breast_implants1.jpeg
@HZW: heeft ze tegenwoordig serieus neptieten? Dat is dan wel vergelijkbaar met een booskijker op een Aston Martin zeg.
Dat moet zijn: Waar ze een set van deze opgehaald heeft. ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).