Wald doet de Mercedes SL R230

Auteur: , 19 Reacties

Boe. De Mercedes SL R230 krijgt een pakketje aerodynamica om bang van te worden.

Plastic, anyone? Wald heeft nog wat over en deelt uit op de SEMA 2012! Wald heeft namelijk haar beruchte Black Bison sausje over de SL gesmeerd, met als gevolg een flinke hoeveelheid aerodynamische aanpassingen zoals een achterspoiler, diffuser, sideskirts, voorspoiler, DTM uitlaat en verbrede wielkasten. Ook zijn er 20 inch Renovatio velgen gemonteerd met enorme lappen rubber eromheen.

Woorden schieten eigenlijk te kort, gelukkig heeft Wald een riante gallery beschikbaar gesteld! Klik er eens doorheen en laat ons weten wat je ervan vindt!19 reacties

Ik hou het op: ”erg bijzonder”.
Kleurtjes op de achtergrond zijn wel mooi
Deze wil ik
Een hele mooie wagen
wat een geweldig mooie auto is dit
Artistieke uitlaatvormgeving. Misschien wat voor de rappers
wat een lelijk apparaat zeg…
Velgen zijn wel mooi hoor.
deze is echt goed
Ziet er netjes uit alleen erg jammer van de wannabe lamborghini uitlaat als achterstrip, dat doet me echt teveel denken aan de vormgeving van de lamborghini uitlaat.
dit is een beetje te veel, die achterkant kan i gerust lelijk noemen.. maarja voor een kapper die in het weekend nog wat bijverdient met rappen is het natuurlijk DE auto..
afschuwelijk!
Hierin zijn ze iets te ver doorgeschoten, niet mooi.

Ken de oudere kitjes nog wel, die misstonden meestal niet.
Zonder spatbord verbreders zou die beter op de oprit staan
Wéér een geslaagd model van Wald. Dit zijn echt wel de enige tuners (naast Brabus en G-Power) die echt mooi werk leveren! Keer op keer.
Ik krijg er spontaan huilbuien van. Wat een verkrachting van een auto, die van zichzelf (alla, mét een AMG pakketje) byzonder fraai is. Affakkelen die Wald-weirdo.
merc ziet er dik uit,mooie bodykit erop, ze hadden wel andere velgen moeten nemen, maar op zich een geslaagd ding.
Nou:P ja doe hem maar:)
wat een auto
super mooi
alsjeblieftt zeg kom op zo design je toch geen benz:( ook nog 1 van de dikste uitvoeringen kijk de auto van zijkant dat ziet er toch niet uit ziet er uit alsof ze 10 pakketen hebben gebruikt nee -100 voor deze trieste voor zijn klasse!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).