De Al Thani’s hebben een nieuw speeltje [Aventador]

Auteur: , 46 Reacties

Of, beter gezegd, twee nieuwe speeltjes. Want er staan niet één, maar twee LP700-4's in het transportvliegtuig geparkeerd.

Wat moet het op den duur ontzettend saai worden om op miljarden aan vermogen te zitten. Je kunt alles wat je wilt kopen, en je hoeft nergens iets voor opzij te zetten of een tijdje te sparen. Dit doet volgens mij enorm afbreuk aan de lol van een nieuwe aankoop, want er is eigenlijk weinig om echt naa uit te kijken.

Dat gezegd hebbende, zal het de Al Thani’s waarschijnlijk (halal) worst wezen, want aan het einde van de dag kunnen zij lekker kwartetten met autosleutels en ik niet. Check in deze video hoe een Lamborghini LP700-4 Aventador in de kenmerkende turquoise Tiffany Blue kleurstelling in de zandbak wordt afgeleverd. (via Team Speed)

Geruchten dat de tweede auto een Sesto Elemento zou zijn verwijzen we naar de prullenbak. Ten eerste lijkt het ons daar nog een beetje te vroeg voor, en bovendien komt de vorm overeen met de Aventador. De Sesto Elemento is korter. Daarnaast heeft de lichtgewicht Lambo de uitlaat op een andere plek dan waar hij hier zit.46 reacties

I like!!! :D
Ben niet jaloers echt niet ,mompelt forbannende helvetes drittsekker di Arabieren.
“want er is eigenlijk weinig om echt naa uit te kijken.” moet naar zijn :P

Verder ja, je hebt het al gezegt in het artikel. Er gaat niks boven hard sparen voor je zuurverdiende wagen
@rubenpriest:
“Verder ja, je hebt het al gezegt in het artikel.” moet zijn “”…je hebt het al gezegd…””

De ene analfabeet gaat de andere verbeteren, leuk. :-D
@ardalfa: Mag ik jou dan als ardalfabeet beschouwen? ;)
@rubenpriest: Denk dat die arabier tussen het moment dat hij tegen zijn assistent zegt: “bestel er maar twee” en de daadwerkelijk aflevering ook wel uitkijkt naar z’n nieuwe speelgoed.
Tja als ze de rest van de €300.000 autos niet willen neem ik ze wel hoor :P
Met een plus-teken erachter ( na de €300.000 )
Die kleur past ook wel bij deze auto, maar de familie heeft ook auto’s waar ze echt een andere kleurkeuze bij hadden moeten maken…
@masterstig: true that, maar ik denk dat ze dat doen om voor een bepaalde herkenningspunt van de familie te zorgen want alles wat de al tahani’s (iig de troonopvolger: tamim rijd) in londen is blauw. het is gwn omdat iedereen weet dat een turquroauise kleur (aka smurfbauwe kleur) op een supercar synoniem is voor een wagen van de al tahani’s.

je kunt immers ook meteen de eigenaar herkennen (zonder ook maar het gezicht te zien) en toepen van: “kijk. daar heb je een wagen van de sjeik van quatar..” (ofzo) / je kunt het gwn typen onder een spot ofzo: kijk, dit is van hun.
en eerlijk is eerlijk, soms is dat fijn ook ;)
de 2e alinea doet me aan het volgende denken :P
http://img542.imageshack.us/img542/2303/lambosavebillgates.jpg
@bigcar: ahahah :lol:
@Megakix: haahhaahaa
@bigcar: epic!
Ik heb een passie voor auto’s hoor maar zijn er echt mensen hier die deze filmpjes helemaal kijken?
@Donstil: ….eeuuuhh… misschien… :P
@bigcar:

killer dude ..
Als het saai begint te worden, mogen ze er altijd eentje weggeven…zelfs in die spuuglelijke kleur. of wat kleingeld voor een sedto elemento neem ik ook graag aan. :p
dat blauw staat’m goed!
trouwens we erg zwaar werk he?
een beetje op een knopje drukke, en hij gaat vanzelf naar buiten.
hij raakt hem niet eens aan.
Baby blauw….
Wat een heerlijke kleur op een supercar
ik denk persoonlijk niet dat het heel snel verveeld hoor om zoveel geld te bezitten dat je alles (en iedereen?) kan kopen wat je wil.. buiten al die auto’s om genoeg leuke dingen te doen, die met veel geld misschien nog wel leuker zijn.. lijkt me heerlijk..
owja, en die kleur is gewoon heerlijke op elke supercar!
@dennisr: … heerlijke kleur…???? met alle respect hoor, maar kep liever matzwart (of matgrijs) :P
@bigcar: dat is zooo 2010.. mat-zwart gewoon vervangen door glanzend zwart, en mat-grijs direct laten overspuiten.. nee die kleuren zet ik mijn tent niet voor op..
@dennisr: lat is het leuke: niet iedereen heeft dezelfde smaak, anders zouden alle auto’s immers maar uit 1 keur bestaan :P en dan zouden er dus ook geen verschillen zijn

lang leve vrijheid van mening(’s uiting) :P
* lat -> dat
is toch zwaar kut als je niet hoeft te twijfelen over je aankoop ..

kan je nooit “trots” zijn op je keuze ..
@lincoln: trots op al je keuze’s, je kiest toch om ze allemaal te kopen ? je kiest om er direct 2 te kopen.. zou zo trots zijn als een aap met 7 lullen..
@dennisr:

dan kan je nooit spijt krijgen van je keuze ..
en da,s bijna nog erger ..
@lincoln: is toch ook weer niet waar denk ik, stel je koop een supercar, en wanneer die uitverkocht is wil je eigenlijk nog een tweede.. spijt dat je die keuze toen niet gemaakt hebt.. :lol:
“Dit doet volgens mij enorm afbreuk aan de lol van een nieuwe aankoop, want er is eigenlijk weinig om echt naa uit te kijken.”
*naar, Smoke.

Voor de al Thani’s is er ook altijd wel wat om naar uit te kijken, de releasedate van de volgende nieuwe Lambo bijvoorbeeld. Daarna moeten ze ook nog gedurende de gehele levertijd geduld hebben tot ze eindelijk zelf hun auto mogen op halen (al zal de levertijd in hun geval tot een minimum beperkt blijven).
@statler: ik denk eerder dat ze bij de levering denken ”ohja, die had ik ook nog besteld”
Had toch wat meer bescherming rond die auto verwacht. Een grote doos bvb, vol met zo’n isomo-dingskes…
Zijn inderdaad beide Aventadors…. Zie je redelijk duidelijk…
Vet gaaf zowieso een lekkere bak de Aventador.
In die zandbak kost dat ook de helft van hier? Of ben ik verkeerd? Zo kan ik ook in een ferrari rijden :)
Al Thani is wel goed bezig en grappig al die auto’s in dezelfde kleur.
Sorry jongens, maar die 2de was een foutje, die moest hier bij mij op de oprit geleverd worden.

Bijna elke supercar staat goed met die kleur!
Ben echt jaloers op die familie!
Het lijkt erop dat de stuur van de witte lambo aan de rechterkant zit. Dus de blauwe blijft in de woestijn en de witte in London? Heb wel zo’n vermoede
@RippiN: g*dverdomme, wat een luxe….
@RippiN: die “witte” heeft toch wel een hele donkere tint wit als ik de laatste paar secconden van te video de motorkap zie vind je niet??

verder.. de luchtinlaten voor de achterwielen (voor de remkoeling) de vorm van de zijraam, de velgen en de vorm van de spiegels zijn maar een paar dingen waaraan je hem als aventador kan herkennen.. wat een losers en niet kenners die hem voor sesto aanzagen! zeg dan niks
gast heeft nu wel een gruwelijke collectie, nu 2e aventador’s. hij mag er best één aan mij lenen.
Ikdenk eerlijk gezegd dat het wel gaat vervelen op een gegeven moment om maar alles te kunnenkopen open je beseft dan denken,
Ik ga geloof ik ook lid worden van Al-Thani… ik trouw wel met een of andere dochter…Ik kan best leven met die kleur op mijn sportwagen…
Volgens de uploader van het filmpje zijn deze auto’s niet voor de Al-Thani familie en zijn de auto’s ook niet afgeleverd in Qatar. Dit zou gefilmd zijn in Luxemburg.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).