Finale prijsvraag reis naar Ferrari World Abu Dhabi met het Shell V-Power Network of Champions

Auteur: , 13 Reacties

Twee weken geleden vroegen we je mee te doen aan een wedstrijd waarbij je kans maakt op een reis naar Ferrari World Abu Dhabi.

We hebben een enorme hoeveelheid inzendingen binnengekregen. Wij bedanken alle deelnemers hiervoor! De inzendingen zijn door ons SVPChamps-panel bekeken en zij hebben vier winnaars geselecteerd. De vier finalisten en winnaars hebben inmiddels een video gemaakt waarin zij laten zien hoe groot hun passie voor power en performance is

De video’s van de finalisten:
De inzending van gschoots.
De inzending van dannyvaessens
De inzending van forza.
De inzending van teerdz.

Iedereen mag zijn of haar favoriet becommentariƫren en kan zo het SVPChamps-panel helpen bij het selecteren van de ultieme winnaar. De winnaar mag in november meedoen met het Shell V-Power Network of Champions in Abu Dhabi.

Het panel zal de winnaar kiezen op basis van een combinatie van creativiteit, populariteit en passie.

Het SVPChamps-panel bestaat uit een groep onafhankelijke autobloggers en -journalisten. De panelleden hebben in 2011 een exclusieve Shell V-Power ervaring gehad waarbij ze een brandstoflaboratorium van Shell hebben bezocht, een kijkje achter de schermen van een Formule 1 Grand Prix hebben genomen en naar de thuisbasis van Ferrari in Maranello, Italiƫ, zijn geweest. Kijk voor meer informatie over het Shell V-Power Network of Champions op Twitter.13 reacties

zie maar 4 ?
nou ik ga voor Danny, tenzij filmpje 5 (die nog komen moet?) beter is..
Omg… Mag ik een teiltje? :P
Teerdz heeft een hele goeie vind ik, kort en krachtig. Wel de tussenstukjes gestolen van Audi :P. De eerste was ook goed, creatief ook.
@amg77: dus gschoots en teerdz deze 2 hebben veel kans.
Jammer dat “Shell V-Power” zo zuigt. Neemt alle overtuigingskracht van “Network of Champions” weg…
Zonder twijfel de inzending van dannyvaessens
@KeesB: mee eens
Ik heb de moeite genomen om alle 4 de filmpjes te bekijken. Met stip op 1: Danny Vaessens. Playstation spelen met de helm op.. dan heb je passie. Danny you rock! ;)

PS.. Autoblog.. ben ik nou blond.. “..De vijf finalisten en winnaars hebben inmiddels een video gemaakt..” Vanmorgen kon ik nog tot 5 tellen.. ik zie er maar 4..
@Freewarefreak: die afwijking hebben wij beiden.. :) maar idd, Danny op 1.. simpelweg het mooiste filmpje!
Nou ik hoop dat 1 van de gelukkige winnaars een Ferarri mee krijgt. Met volle tank van Shell Natuurlijk.
Had ik nu toch maar meegedaan.
Of waren dit de minst goede?
Hoi Danny,
Gaaf filmpje. Als iemand het verdiend om naar Abu Dhabi te gaan ben jij het wel. Iemand met zo veel interesse in de autosport hoort er gewoon bij. Zo vader zo zoon zullen we maar zeggen. Groetjes Ben.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).