Video’s kijken! Top Gear Korea

Auteur: , 60 Reacties

Het wordt alleen niet door bovenstaande vijf fapmeisjes gepresenteerd, die zijn er als beeldvulling. Uiteraard hoort bij het trouw volgen van het concept een mannelijk presentatorentrio, en zo gebeurt het ook in Zuid-Korea. Maar als je onze aankondigingspost had gelezen dan wist je dat al lang natuurlijk.

Dat het Top Gear concept naar de hele wereld uitwaaiert is geen verrassing. Het trio Clarkson, May en Hammond lachen zich ‘straight to the bank’, en de BBC met hun. Bekende voorbeelden zijn vooralsnog Australië, de VS, China en Rusland. Er was sprake van dat er ook een Nederlandse Top Gear zou komen, maar dat bleek onzin uit de dikke duim van een Veronica-paarse broek te zijn.

Nu slingert Top Gear Korea ook fragmenten online, en dat is wel interessant om eens te bekijken. We weten hoe het er in onze zondige westerse samenleving aan toe gaat, maar onderstaande video’tjes geven een idee van de gang van zaken in en om de Koreaanse studio. Het lijkt een beetje stijver te zijn dan de Britse versie, want het wordt voor een wat behoudender publiek gemaakt…Check onder andere een Porsche race en hoe de Koreaanse Stig een Audi A7 test. (waar zijn de Hyundai’s?!?!?!!!eleven!!)

Tot slot, weten jullie nog van andere landen waar het Top Gear concept wordt toegepast? Zo ja, plemp het in de comments! Weten we meteen hoe ver Top Gear is met hun world takeover. (via Drivers Republic)


Meer video’s op dit channel.60 reacties

bij het tweede filmpje moeten al die Koreanen hard lachen als het woord “premium” wordt uitgesproken ..

die zien daar tenminste de grap van in ..
dong hang wang ‘quattro system’ snee pong ni hoa dò ‘quattro system’ tjang shing.

leuk hoor maar Clarkson, Hammond en May blijven gewoon het leukst
@560pkferrari: zo is dat
Waarom zijn er nooit DAT soort Aziatische meiden hier in Nederland maar allemaal draken?
OHJA, uhm, leuk dat Top Gear..
@bloempot: Van zuivel ”zuipen” wordt je nu eenmaal een Fi Fa Fo Fum… Vandaar mischien.
@imba:
Omdat dat ze die voor hun zelf houden :D

OT: Ik vind het wel lachen dat zoveel mensen het proberen maar het is en blijft toch niet leuk op te kijken(uitzonderingen daar gelaten) :P
@bloempot: ik ben toevallig Aziaat, ik ken er genoeg hoor ;)
@jzaero: ja maar de meesten zijn draken. Dat moet je toegeven
@bloempot: misschien, maar ik zie er ook genoeg die er goed uitzien. Vooral in clubs waar ik naartoe ga.
@jzaero: ik ben ook chinees hoor, maar ik zie ze nooit… Hou het wel bij NL dames.
Laten we het hierbij houden :)
@bloempot: Prima ;) Hoeven we in ieder geval niet te vechten hahah
Dit slaat nergens op, hetzelfde decor ook nog eens! Ik hoop dat ze allemaal falen, oja dat doen ze natuurlijk al want Jeremy, James en Richard zitten er niet bij :D.
Beetje flauw… Top Gear is net goed door het onverantwoorde gedrag van de heren UK. Een stel Chinezen met babes gaat dat niet vervangen.
@xilver: Die Duitsers van Top Gear UK slaan anders ook iets teveel door, imo.
@xilver: oh my gawd, ander plaatje.. dat word wennen :lol:
@dennisr: Tja, af en toe moet er wat verandering in de brouwerij komen ;-) en ik ben van alle merken dus who knows what will come up next :D
Top Gear doett goed. OT hoe kan de a7 ongeveer 1sec minder snel zijn dan de c63 AMG, best raar aangezien het vermogen etc. Over het algemeen wel leuk. Niet dat ik de taal begrijp of sow.
@amg77:

Kom door het geweldige quattro systeem :D Maar even zonder dollen, de C63 AMG wil heel snel met zijn kont schudden dus een snelle laptime neer zetten is nogal moeilijk. Daarom heeft quattro ook zoveel nut aangezien de meeste die in dat soort klasse shoppen(dus RS4/5, M3 en C63 AMG) meestal wel het geld hebben maar niet de skils om alles er uit te halen(behalve de Audi want daar kan weinig mis gaan). :D
@zakar36: ‘geweldig quattro systeem’??? Denk je dat het esp-systeem van Mercedes minder goed is??? ‘wil snel met z’n kont uitwijken’?? Welk merk heeft het wereldrecord driften? En het vermogen dat kan wel tot 2x zoveel vermogen zijn als een a-7 dus het klopt niet helemaal wat je zegt.
@amg77: Want ESP is een goed substituut voor vierwielaandrijving? Nee tuurlijk niet, met ESP tover je geen extra grip uit de lucht, terwijl Quattro alle vier de wielen kan gebruiken voor de aandrijving. Verder had ik het verschil zelf eigenlijk ook wel groter ingeschat, omdat het niet een circuit lijkt met overdreven veel acceleratie uit bochten, maar meer het vasthouden van snelheid.
@slicknick: de c63 AMG heeft achterwielaandrijving -,-.
@amg77: je praat weer eens onzin, eerst vraag je je af waarom de C63 zo weinig veel sneller is en dan ga je er vol tegenin nadat hij het mooi heeft uitgelegd. Zet je fanboy bril af, een auto is niet sneller door ESP, maar veiliger. In feite remt ESP individuele wielen waardoor hij terugkomt naar een veilige lijn, maar is niets snellers aan. De C63 is een geweldige driftmachine, maar driften is niet gelijk aan sneller.
@jzaero: wat weer eens onzin, waar slaat dat op. Als je achterwieaandrijving hebt en je hebt esp dan kan je namelijk beter driften!!! En als je een aziaat bent die dat goed kan dan kun je namelijk snel en goed driften!! Understand?! En ik was niet degene die daar over begon zakar begon over dat systeem. Dus het slaat gelijk nergens op als je zegt: je zegt weer onzin. Ga eerst beter lezen.
@amg77: Oh, ik zie het al. Het heeft geen zin om dingen uit te gaan leggen, want je hebt een totaal verkeerde voorstelling van zaken. Verdiep je maar eens beter in ESP.
@slicknick: En wat heeft quattro met ESP te maken dan?
@slicknick: foutje, bedankt.
@amg77:

Ik lees nu pas mijn berichten dus excuses voor het laat reageren.

Sorry hoor maar als er iemand hier onzin praat dan ben JIJ het wel. Jij zegt dingen die totaaaaaal nergens op slaan. Leer eerst eens lezen en helder nadenken en zoek dan eens op wat ESP echt doet.(want ondanks dat jzaero het goed uit heeft gelegd snap je er nog de ballen van). En wat ik je heb uitgelegd is een feit en wordt door zowat iedereen bevestigd.
@zakar36: tja het was een vraag van mij weet je. Jij was degene die over dat systeem begon kijk maar zelf terug, je praat over dat quattro systeem ik ging er op in omdat ik dacht dat wat je zei klopte.
@amg77: En wat heeft quattro met ESP te maken dan?
@amg77: jij trekt de vergelijking quattro met ESP, is totaal iets anders moet je niet vergelijken.
@amg77: als je achterwielaandrijving hebt met ESP aan, dan wordt er helemaal niet meer gedrift.. De hele bedoeling van ESP is juist om overstuur (en onderstuur) te corrigeren met remingrepen.
@zakar36: Er klopt gewoon helemaal niks van. Die A7 kan echt niet sneller zijn dan de c63 AMG. Ik denk dat in de mercedes heel wild is gereden waardoor ze heeel veel zijn gaan driften, want dat gebeurd snel met deze auto als je hem teveel pusht, dan komt het rijplezier naar boven wat deze Audi dus totaal mist. Als je daarentegen gewoon tegen de grens aan rijdt met af en toe een drift durf ik te wedden dat hij sneller is dan die lelijke a7.
@drivingpleasure: En nog wat de chinezen zijn helemaal weg van audi mocht dat jullie ontgaan zijn, dus die auto wordt erg goed neergezet daar etc. etc. Audi zal er niet verkeerd aan doen dat programma stilletjes te sponsoren, mochten ze dat nog niet doen…
@drivingpleasure: En Hitler was een Nederlander.
@slicknick: Je opa ja
@drivingpleasure: Goeie comeback. Gaat het over Top Gear China?
@drivingpleasure:

Dat is dus precies wat ik zei op de vraag van @amg77 namelijk:

Kom door het geweldige quattro systeem Maar even zonder dollen, de C63 AMG wil heel snel met zijn kont schudden dus een snelle laptime neer zetten is nogal moeilijk. Daarom heeft quattro ook zoveel nut aangezien de meeste die in dat soort klasse shoppen(dus RS4/5, M3 en C63 AMG) meestal wel het geld hebben maar niet de skils om alles er uit te halen(behalve de Audi want daar kan weinig mis gaan).:D
@zakar36: nee klopt heb je ook gelijk in veel mensen die niet kunnen rijden maar wel een dikke auto willen, om er verder niks mee te doen, kopen een audi. Neemt nog niet weg dat die chinezen waarschijnlijk met de c63 hebben lopen driften als een gek, hoewel ik ook filmpjes heb gezien van mensen die hem wel zo goed als recht kunnen houden en dan hele dikke tijden neer zetten. Naar mijn idee is de c63 AMG gewoon sneller, moet je wel iemand hebben die een beetje kan rijden. En wordt audi opgehemeld omdat de chinezen dit een mooi merk vinden(saai, veel hetzelfde etc. doet ze denken aan het communisme waar ze nog half in zitten:P)
@drivingpleasure: en chinezen zijn ook niet weg van vieze praktijken, zoals we al weten audi ook niet, dus sponsoring is ook nog niet uitgesloten hier…
zit wel serieus goede camera techniek in.
“fapmeisjes”, het wordt hier steeds leuker :p
fail..

wel coole intro, die eerste auto.. *fap fap*
Driewerf niks! De mannetjes zijn eng met hun zonnebrillen op. De vrouwen lijken net barbiepoppen met hun egale huid (hebben ze daar geen sproeten ofzo?!) En ik versta er geen zak van. Ondertiteling is dus zeer gewenst! :evil:
@Tommy2: Aziaten hebben niet de afwijking in het MC1R gen die roodharige wel hebben. Vandaar dus.
Die meiden zijn van de Koreaanse popgroep SNSD. Mn zus is er een fan van en ze hebben zowat allemaal plastische chirurgie ondergaan. Vooral aan de benen: Omdat het dan fijner is om te kijken hoe ze het gaspedaal intrappen.
@ruyjo:
Je bedoelt KARA?, idd. Zuid-Korea en plastisch chirurgie ftw.
??? Weet iemand een italiaans autoprogramma op youtube, net als GRIP in Duitsland??? Goed voor mn taal…
@jmeverts: Ik ken er toch geen. Maar ik ben er vrij zeker van dat Top Gear op een Italiaanse zender zeker zal gedubt zijn. Missch is het wel op een zender die je kan ontvangen.
@adyton: thanks, maar ben tot op heden nog niets tegengekomen…
Wist niet eens dat ze TV mochten kijken in dat land joh..
@kaasboerin: Wss Zuid-Korea, dat is behoorlijk verwesterd. In Noord-Korea zou zoiets idd ondenkbaar zijn.
@Tommy2: Ik denk niet dat ze in Noord-Korea staan te springen om een Westers programma over te nemen :)
Heb alleen de A7 bekeken, de ander duurt mij te lang.

Je verstaat er geen zak van, maar je weet toch wat ze zeggen. De stijl is zeer vergelijkbaar vind ik. Misschien een beetje jammer. Bij alle nieuwe TG-varianten wordt TG zo hard mogelijk gekopieerd. En een regelrechte kopie kan nooit z’n origineel overtreffen…
@Esprit_de_Flandre: Het is hoe je het bekijkt. Ik weet niet of zoveel Koreanen naar de Britse versie keken of zelfs überhaupt kenden. Voor hen maakt zoiets echt niet uit. Maar onze reactie is natuurlijk altijd zoals jij al zei.
@adyton: Das wel waar. TG US vond ik eigenlijk zo slecht niet, en ik kan begrijpen dat Amerikanen die niet naar TG kijken het een mooi en origineel programma vinden…
@Esprit_de_Flandre: Ik heb 2 afleveringen van Top Gear US gezien en was er niet echt van te spreken. De presentatoren deden wel heel krampachtig moeite om de UK versie na te doen en tevergeefs grappig uit de hoek te komen. Het was meer irriteren voor mij.
Dat het format praktisch volledig overgenomen wordt kan ik begrijpen, het is nu eenmaal een succesformule. Maar aan presentatie kan nog heel wat gewerkt worden. Het moeten niet steeds Clarkson, Hammond en May-kopieën (meestal wel jongere versies dan) zijn. Dat ze gewoon hun ding doen.
@adyton: Wat krampachtig idd, maar het is dan ook niet makkelijk, zo’n show. Die gasten moeten nog groeien in hun rol. Je kan niet verwachten van drie jonge gasten dat ze even soepel kunnen presenteren als drie doorwinterden die al 15 seizoenen achter de rug hebben. Kijk maar eens naar het eerste seizoen TG, toen nog met die ‘brede jongen’. Helemaal anders dan wat het nu is…
echt lachen dit,
ze doen wel erg hun best om het zoals de echte TopGear te doen.
Heftig circuit ook,…
Ik vind dan nog een van de betere kopieën eigenlijk. Knap filmwerk.
Ik vind 1 TopGear al erg/leuk genoeg ,al die copieën hoeven voor mij niet .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).