Wat rijden de BN’ers eigenlijk? – Deel 4 [web celebs]

Auteur: , 98 Reacties

Na drie delen vol met voetballers, acteurs, zangers en weet ik veel wat voor andere mensen die het predikaat "BN'er" verdienen gooien we vandaag deel quattro er tegenaan, met een andere insteek. We zijn hier op teh internets, en naast autobloggert zelf zijn er nog meer mensen stinkend rijk geworden (en zo niet: in ieder geval bekend) over de rug van de websurfers. Wat rijden deze internethelden?

Nico Dijkshoorn

De A6 van Nico Dijkshoorn

Nog voordat hij regelmatig met zijn bebaarde bakkes het contingent VARA-televisionisten kwam aanvullen had Dijkshoorn een ander leven: hij ging kneiterhard uit zijn plaat op ondergrondse Schranz-feestjes in Berlijn, en produceerde als P. Kouwes de meest onbegrijpelijke staaltjes woordenbrij die je ooit gelezen hebt. Als je hem ziet zou je hem een stuiver geven, maar wat rijdt zo iemand eigenlijk? Iets heel degelijks: check zijn Audi A6.

Femme Taken

Alpina Roadster S met 400+ pk

Naast tweaken houdt deze Achterhoeker ook van auto’s, vooral als er BMW op staat. En nadat hij de door hem opgerichte internettoko in 2006 van de hand deed had hij hier volop de tijd voor. Zijn arsenaal omvat onder andere een BMW 650i met LPG tank. Ja, echt waar… Maar hij rolt op 21 inch, dat dan weer wel. Een iets lichtvoetiger speeltje is zijn Alpina Roadster S: een Supercharged BMW Z4 met 445pk/484Nm, leeggewicht <1300kg.

Hoxha

MINI sneeuwscooter

De Hoxha-mobile

Onderdeel van de roze stoottroepen van GeenStilo. Je weet wel, die gruwelijk ongenuanceerde internetblogpubers, die met hun schandelijke stukjestikkerij dit land hoogstpersoonlijk naar de apenkloten helpen. Beetje schoppen hier, beetje zuigen daar, maar volstrekt niet relevant, want: geen dode boom. En als je geen gedrukte media in je portefeuille hebt doe je er natuurlijk niet toe.

Trackspeeltje van Hoxha

Toch hebben ze uit die dampende pot bagger nog een euro hier en daar bij elkaar weten te schrapen, waardoor deze nep-Albanees rond rijdt in een MINI Clubman (heel artistiek verantwoord gefotografeerd in een berg coke die er op de GS-redactie met 2 dagen al door is), en voor de leuk heeft ie er ook nog een Lotus Exige SC240 bij (met 300 pk kitje), puur omdat hij een fetish heeft voor polyester Britten. Poe Poe.

Pritt Stift

Ode aan de Volvo Estate

Wordt regelmatig in gezelschap van Alwood gespot, want ook dhr. Stift heeft een tik van de oude Volvo-molen gekregen. Hij schijnt zich onder andere te verplaatsen in een Volvo 240 ‘baksteen’ uit ’91. Iedere gek zijn gebrek.

Monique Weensie

De Bimmer van Monique Weensie

Verruilde de Amsterdamse roze burelen voor een carrière als koffiebonendealer. Omdat het bloed toch kruipt waar het niet gaan kan, doet hij er in hetzelfde Amsterdam ook wat mediadingen naast, wat hij niet onverdienstelijk doet. Wat hij rijdt? Een nieuwe BMW X5.

Sacha Prins

Mercedes CLK63 AMG BS

Over Sacha kunnen we kort zijn: als er maar een AMG-badge op zit en er een V8 met een inhoud van minstens 5 liter in ligt. Meerdere modellen staan er in de prive-garage van huize Prins: een G55 AMG voor op de camping of als er veel drempels in de weg zitten, een SL55 AMG omdat Steve Jobs er ook één had en een CLK63 AMG Black Series voor als hij trek heeft om met de achterkant van zijn auto wat extra wegmarkeringen aan te brengen. Er schijnt nog meer in zijn garage te staan, maar verder van de kluisdeur met irisscan is ondergetekende niet gekomen.

Wouter Karssen

Hai

Nog een Volvoboy, maar dan wel graag de wat recentere modellen. Heeft een brons-/goud-/oranjekleurige S60 als daily driver, maar wordt ook wel eens met zonnebril en shawl in een C70 cabrio gespot. Zijn gumkunsten houdt hij op peil met een oude 3-serie.

Autoblogger

Willekeurige auto met vraagteken

Maar wat rijdt Il Capo di tutti Capi eigenlijk? Slechts een zeer select gezelschap weet het, en als ik het je vertel zal ik je moeten doden. Je maakt nog meer kans om te weten te komen wat voor kleur onderbroek Koningin Beatrix draagt. Maar vooruit, ik licht een tipje van de sluier op. Hij ziet er altijd uit als om door een ringetje te halen (vier ringetjes zelfs), en hij speelde al eens een belangrijke rol in een van de coolste actiescenes ooit. Figure it out, Einstein.

Nina Brink

Lekker cumswappen achterin een Phaeton

Internetijskoningin Nina Storms-Brink-Vleeschdraager, wat zou die van de World Online-centjes gekocht hebben? Heel vroeger was dit Jaguar, daarna werd het een VW Phaeton (iets voor jou, Ruben?). Zou nieuwbakken half trouwboek P. Storms hier akkoord mee zijn gegaan? Wie het weet mag het zeggen.

Ben Woldring

Audi TTS

Wonderkind en iemand die met recht een ‘vergelijkingsmongool’ genoemd mag worden. Hij deed dit alleen niet met verschillende types auto’s, maar bedacht een meer praktische toepassing in de vorm van telefoonabonnementen. Hoewel hij in zijn tienerjaren al miljoenen waard was, is hij zo lekker gewoon gebleven. De in Usquert woonachtige Groninger vervoert zich dan ook in een leuke, maar niet protserige zwarte Audi TTS.

Marque Joosten

Audi A6 Allroad

Naast de echte petrolheads zijn er ook mensen die zich bij voorkeur op niet meer dan 2 wielen voortbewegen, al dan niet gekleed in een strak leren pak, Marque Joosten is er zo een. De Funda-oprichter die zich tegenwoordig onder andere met auto.nl bezig houdt, rijdt het liefst op de brommer: zowel een Kawasaki Z1000 als een BMW GS1200 adventure staan in zijn garage. Als het dan echt moet pakt hij de auto, waarmee hij moeiteloos het meest woeste Nederlandse berglandschap kan temmen: een Audi A6 Allroad. Yeah baby!

Thomas von der Dunk

Thomas von der Dunk en zijn helm

Thomas von der Dunk is nog zo’n leatherboy. De Duits-Nederlandse hystericus en kolommenschrijver verplaatst zich het liefst per brommert, of anders met de trein.

En dan zijn er natuurlijk ook nog degenen die een steentje bijdragen aan een betere wereld, danwel gadget-gek of aandachtsgeil zijn. Zij rijden een EV. Deze dingen worden per duizenden aan overheden of bedrijfsleven verkocht (laatst bestelde de Franse post maar liefst 10.000 Kangoo Z.E.’s), maar eigenlijk rijdt er nog geen hond privé in. Hoewel, er zijn er toch een paar.

Nissan Leaf aan de sleepkabel

Vincent Everts bijvoorbeeld. Wie? Een kale trendwatcher met een voorliefde voor Nissan Leaf en Segway. Bedacht leafplan maar is ook niet te beroerd om zijn batterijen op te laden met behulp van een grote dikke vervuilende Toyota Tundra.

En dan is er nog een grote categorie ‘wisten we het maar’. Voornaamste spelers in deze categorie zijn Roel Pieper, de internetondernemer die kortstondig een avontuur in de navigatieapparatuur aan ging, maar dit liep al snel weer stuk. Een andere notoire internetverschijning is Fransisco van Jole, een droeftoeter die vindt dat u als SUV-rijder bomvol sexuele frustratie zit (geef maar toe!). Wat zou hij rijden? X5? Q7? LM002?98 reacties

Toch wel weer erg veel Duits ….

Waarom zijn BN’ers nog niet aan de Kia / Hyundai, zou dat misschien iets met imago te maken hebben !? …..

:-)
@rechercheur: Omdat ze toch geld zat hebben voor reparaties en meerdere auto’s hebben die ze kunnen pakken als ‘ie bij de garage staat? ;)
@rechercheur: Iets met kwaliteit en rijplezier lijkt me meer voor de hand liggend :)

Dan praten mensen over kwaliteit. Mijn voormalig buurman kreeg van de wegenwacht te horen dat hij maar niet meer al teveel moest ‘investeren’ in zijn Hyundai, want die had met 98000 op de teller zijn langste tijd wel gehad :D
Ok, dus lijkt me duidelijk wie hier de vetste auto’s heeft; Sacha!
@ferrari2011: Juist. En belangrijker, ik ben Web-Celeb! w00t!
@sacha: Gefeliciteerd Sacha. Je bent zojuist benoemd tot de web-celeb met de meeste brute auto’s in bezit! ;)
@sacha: Waar haal je de pieken eigenlijk vandaan?
@bennyblisto: volgensmij was hij mede oprichter van nu.nl samen met Kees Zeegers en die hebben een aantal jaren de hut verkocht aan ik dacht sanoma.
@p1eter: Idd, je kan hier een en ander over lezen. Klaarblijkelijk is mijnheer AMG een echte business boy! http://www.emerce.nl/nieuws/sacha-prins
@sacha: Is het geen idee om Wouter bij jou langs te sturen voor een AMG Garage special?
@birdboy: Dat is een goed idee dat niet slecht is! Doen! En powerhousen die meuk!
@sacha: wat was je eerste auto ?
@KaCh1ng: Eerste auto was een overblijvertje van de zaak waar ik toen werkte: Peugeot 106 Rallye
Eerste eigen auto: Pontiac GrandAm.
@sacha: je hebt zeker de bruutste auto’s! Maar wuuuut, hoe financier je dit?!
@ferrari2011: inderdaad
Ik denk dat Autoblogger een S8 rijd van de film Ronin
http://www.carmagazine.co.uk/upload/11057/images/ronin1.jpg
@massarati: of de A8 W12 van Transporter 3?
@kliko: Daar dacht ik in eerste instantie aan, maar ik denk toch dat @masserati: gelijk heeft.
@kaasboerin: Als ik naar dat bovenstaande filmpje kijk, vind ik Transporter toch iets leuker om naar te kijken… Maar ik heb nooit de hele film (Ronin) gezien… Maar eens doen dan. :)
Grappig, van het grootste gedeelte heb ik echt geeeeeeen idee wie ze zijn.
@autoblog: Gelukkig, nu weet ik waar jullie de hele dag mee bezig zijn geweest ;) Btw, ben ik geen bn’er dan?? :P
Valt me een beetje tegen!

Ondergetekende internettert bezit twee Range Rovers (V8 en V8 Supercharged) en de daily drive is een vierdeur op zijn Italiaans.
@zdev: Een Fiat Croma?
En jij dan, Smokalot?
Ik rij fiets en trein :) Maar vandaag ben ik met de BMW.
@sir_smokalot:
een ’83 Coche de Piernas Special Edition, toch? ;)
@sir_smokalot: Wat voor BMW dan?!
@kaasboerin: Ik denk een BMW met grote asbak.
@kaasboerin: Een zwarte (:-))
@sir_smokalot: Laat me raden… Zwarte E36 Sedan 325i?!
@kaasboerin: klopt helemaal. Nu alleen van die 36 even een 90 maken.
@sir_smokalot: Mooi, dan hebben wij nóg meer gemeen.. Kom is een keertje kijken op ’t bmwE90forum.nl dan.. :D
@sir_smokalot: oh dus je bent conducteur?
@sir_smokalot: heb jij die stier ook nog ;) of verklap ik nu te veel..
@kaasboerin: Ik gok een TDItje :P
Sacha heeft ook nog ern C43 AMG, als ik me niet vergis… Waar is hij eigenlijk?
Ik wil niet veel zeggen, maar ben ik de enige die alleen Sacha en Wouter uit dit rijtje kent (omdat je AB bezoekt)?
De rest van de namen in dit rijtje zeggen mij echt geen hol. En ZO spannend (uitzonderingen daar gelaten) zijn de auto ook weer niet…
@kliko: bij mij hetzelfde, alle namen in dit rijtje zeggen me helemaal niets. behalve sacha en wouter natuurlijk :P
@kliko: Dat zegt meer over jou dan over de mensen uit dit rijtje hoor.
@Donstil: Nou, ik ben toch echt dagelijks op het internet te vinden… Maar zo te zien ben ik niet de enige. Waarschijnlijk ben jij meer de uitzondering! ;)
@kliko: Ja het gemiddelde autoblog bezoek is misschien niet de beste graadmeter.
@kliko: Nina “vleeskluivert-in-leren-pakje” Brinks niet?
@audir8v10: nope, doesn’t ring a bell :’)
@kliko:

Hoe oud ben je? Of meer hoe jong ben je?
@Relief: 20, a.s. maandag 21. Dus misschien dat het daaraan ligt. Misschien het wel een paar ‘generators’ terug ;)
Idd, ik kan ook wel een beter lijstje samenstellen denk ik…En Femme Taken is de enige die wel in serieus leuke auto’s te vinden is?
rijdt ie een S8?
Autoblogger; audi s8?
ik ken niemand behalve sacha en wouter van al die namen… ook heeft sacha de vetste autos (op de exige na dan)
@spykerboy: kook niet :P
@spykerboy: ja nico djkshoorn alleen maar als je de namen even in google bij afb intypt herken je er wel een paar denk ik
Autobloggert rijdt een onopvallende Audi S4 uit Wegmisbruikers… :lol:
En Kim Holland?
the-budel-guy
ik ben vaak op het internet maar ruim de helft van de mensen ken ik niet en nooit van gehoordt
Nalden, die blogger, rijd een tesla roadster.
@zenoemenmemax: sponsored by..
Dominique Weesie houdt zich bezig met Powned, Hoxha is oa de koffiebonenboer tegenwoordig
ik doe iets verkeerd dat zie ik al ;)
? ziet er in een keer een stuk beter uit trouwens :P
http://img821.imageshack.us/img821/407/audiiqvanautoblogger.jpg
@Flamingo: hèhè, leuk gedaan. AudiQ.
@sir_smokalot: last van een seksuele abberatie? ;)
Monique Weensie typen wanneer Dominique Weesie bedoeld wordt?

En wie de n*k zijn S. Prins, P. Stift, W. Karssen en M. Joosten?
@Modus: 1ste keer op ab?
the-budel-guy
@Modus: S. prins heeft ook op het artikel gereageerd W karssen zie je elke maandag rond 16:00 uur op autoblog in de vorm van een video.
edit: dubbel r
Monique Weensie klopt niet : De afgebeelde foto is geen X5 interieur…
@Alexke: Klopt idd, dat is een 5-serie.
gewoon auto,s dus ..

ken de meeste lui niet ..
maar die kwibus met die roze pik op zijn barrel heeft gewonnen iig ..
mogen we niet weten wat autoblogger rijd ? jullie zijn best wel geheimzinnig he.. vanaf dat zolderkamertje..

anyway, zou het wel graag willen weten, maar als ie het voor zichzelf wil houden is dat ook prima.. :)
@dennisr: Waarom zou je ‘graag’ willen weten wat iemand anders rijdt?

koop wat je zelf leuk vind en laat die ander mooi voor wat hij is, denk ik altijd maar :)
@ts46: nou het is heus niet dat ik er wakker van lig, maar ben wel benieuwd wat ie rijd :P

ik koop sowieso wel wat ik leuk vind, het is niets meer dan nieuwsgierigheid :lol:
Prachtig die Volvo.
Onderdeel van de roze stoottroepen van GeenStilo. Je weet wel, die gruwelijk ongenuanceerde internetblogpubers, die met hun schandelijke stukjestikkerij dit land hoogstpersoonlijk naar de apenkloten helpen. Beetje schoppen hier, beetje zuigen daar, maar volstrekt niet relevant, want: geen dode boom. En als je geen gedrukte media in je portefeuille hebt doe je er natuurlijk niet toe.

Wat triest jongens. Gelukkig zijn jullie de nuance zelf.
@Robbert89:

THIS JUST IN: SARCASM EXISTS!
@Robbert89: +veul ;)
@Robbert89: Heerlijk, dit soort reacties kan ik echt van genieten.
Ik rij een s8 :)
Wat voor motor heeft Wouter eigenlijk in zijn Volvo?
@jeanclaude: de zwaarste benzineuitvoering, iets van 300Pk versie…
@Megakix: mocht ie willen, 200 pk kenteken 51-LTS-5. Iig geen T6
@Megakix: die Carlo brantsen heeft wel de T6 ( beiden geleend van Volvo)
Ik geloof dat ik hooguit 3 mensen uit het lijstje ken.
Volgende keer maar een lijstje plaatsen van echte bekende Nederlanders want de meeste namen zeggen mij helemaal niks.
@De_Buurman: yep…kom ook niet veel verder dan 3…vraag me af hoevaak het busje van ‘De Leeskring’ op de stoep van @Sir staat :lol: (peupelreutelaar….)
Wie zegt dat Moniek een X5 rijd? Kun je dat concluderen uit het dashboard van twitter. Ok kennen jullie hem persoonlijk? Alle BMW dashboards lijken tegenwoordig namelijk op elkaar.

Ik denk zelf dat het een X6 hybrid is omdat ik het ooit ergens las en omdat er blauw in de tellers zit —> heeft de X5 niet want geen hybrid versie.
@reaguurder: moniek = monique = dominique weesie
voor de duidelijkheid
@sacha: Je rijdt een van de coolste/ gaafste auto’s die er maar bestaat de G55 AMG. Wat voor een gevoel is dat om een G55 AMG te bezitten beschrijf dat eens :P (is namelijk mijn droomwagen)
Je hebt duidelijk smaak!
BN’ers?
Bn’ers? Ik ken er geen één
@rechercheur

Lange Frans – new Kia Sportage
Ben Saunders – Mitsu ASX (geen kia/hyundai maar goed)
Dean Saunders – Mitsu ASX
Yes-R – Mitsu ASX
Jan Lammers – Kia Opirus (tijdje geleden)
Jack van Hulten (scheidsrechter) – new Kia Sorento
Brian vandenbussche (keeper sc Heerenveen)- Kia Sorento Sinner
Jeroen Bleekemolen – Kia ProCeed

nu jy weer ;)
@nelly0183: keeper bij Heereveen zijn schuift toch niet wat je had gehoopt toen die op voetbal ging.
@meneersander

hij zal meer verdienen als jou gemiddelde inkomentje ;).

dnek dat hij rond de 2 ton zit ;)
@aaaaaaaap: Het zal meer zijn dan ik ja, maar 2 ton lijkt me wat veel voor Heereveen…
respect voor wouter met zijn volvo!
Dacht dat we het over BNN ers hadden

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).