Arden Jaguar XF lust BMW M5 rauw [gespot]

Auteur: , 31 Reacties

De niet standaard wegen en paden, vaak goed voor een hele hoop avontuur. Duitse supersedans is de makkelijke keus, wie een beetje lef heeft neemt zo'n vette Arden Jaguar.

Dit is dan geen Duitse supersedan, afzien is het in de Jaguar allerminst. Vooral van binnen oogt alles net wat meer speciaal. Arden zorgt alsnog voor een Duits tuning-sausje. Natuurlijk 4 vette uitlaatpijpen, met 8 cilinders mag dat. Een grotere grille, splitter en achterspoiler. De XF is van een van de eerste types maar krijgt wel de ordinaire en o-zo geliefde LED dagrijverlichting.

Arden maakte deze speciale XF al voor de Jaguar een XFR af had. Deze Arden XF AJ 21 is dan ook gebaseerd op de SV8. De V8 meet na ingreep 4,5 liter en is met supercharger goed voor 500 pk. Mogelijk zelfs 550 pk, een latere upgrade die Arden het pakket gaf. Met de topsnelheid is Arden evenmin kinderachtig, als jij dat wil stoom je gewoon voorbij de 300 km/u op de autobahn. Bekijk de spot op autojunk.nl.

Met dank aan toontje96 voor de spot!31 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Niet slecht maar BMW is en blijft een BMW ….
@agim:
Yep, en dit is een Arden Jag.
@jrk68: nooit van gehoord,M5
@agim: inderdaad, DE reden om er NOOIT van mijn leven een te kopen
@loloo: Niet dat je dat ook kan..
En nog een BNW ook.
de M5 drinkt die jaguar als een kopje thee op
@bmwpowerm5: ik denk dat je dat nog gaat tegenvallen. Als de M5 sneller is zal de bmw flink zijn best moeten doen.
@rufctr01: ja maar een Jag r is een concurrent van BMW M… Arden is een tuner, dus als een G-Power of een andere tuner los gaat op de M5 (of zelfs enkel een Zip-tuning chip erop) dan maakt de M5 echt een grasmaaier van die sjonbak Jag….. :-)
@rufctr01: waar baseer je dat op ?? Over koppel en gewicht staat niks vermeld en pk’s heeft de Arden Jag minder, tevens is de M5 naar mijn idee een generatie nieuwere auto…
@griffendahl: idd, kan je verhaal ook omdraaien…
@bmwpowerm5: misschien in 1 van de 10 gevallen: op een bochtig circuit… De andere 9 gevallen maakt deze Jag bratwurst van de BMW!
Je verplaatst je wel in een Jag, snel en stijlvol. Alleen BMW en Mercedes hebben stijl van de duitse drie.
@rufctr01: Klopt 100%.
http://www.youtube.com/watch?v=LuANURnBzWQ
@The360box: zeker een videospelletje…. Forza?
@rufctr01: Als je het over de XJ hebt, ben ik ’t met je eens! Als je het ook over de XF hebt.. dan totaal niet! Die heeft geen stijl! De keren dat ik hem zie zit er een ouwe kale knakker in, die hem of in een saaie kleur heeft gekocht of een lelijke kleur zoals zilver-grijs en bruin of rood.. Doodzonde. Als het dan nog een drugsdealer of een mafiosie dude zou zijn… mwah, dan zou ik nog wel eens van gedachte kunnen veranderen! Die nemen hem tenslotte in zwart of wit!
@lamborgfan: het lijkt wel alsof je het over een Audi hebt. Dat is pas saai enzo. Ook een XF is een schitterende auto, maar ja, er zitten geen 4 glimmende nullen , cockringen , hoe je ook wilt noemen, in de grill.
@rufctr01: Ja, Merc is echt stijlvol man… Kijk maar naar die tokkies die erin rijden (gouden kettingen met hun eigen naam, en ‘Mama’ in hun nek getatoeëerd). Die hebben inderdaad smaak. Goeie stijl ouwe!!
@camber24: want in oude beemers en audis rijden geen petjes?
@lambo4all: Minder idd.
Liever een XFR, dit is best wel n petjesmobiel geworden. De chiqueness van Jaguar is er wel afgetuned, erg jammer
@SNDR:
Duitsers en Engelsen, dat gaat wel vaker mis.
Dat heeft de geschiedenis wel bewezen.
http://img383.imageshack.us/img383/7057/dscf5297klcb7.jpg

Natuurlijk 4 vette uitlaatpijpen, met 8 cilinders mag dat.
Wat jammer nou, volgens @Alwood mag dit niet..
@The360box:
Zou ze haar zonden aan het opbiechten zijn?
Ik heb het wel voor de XF, maar deze is echt lelijk!
Vooral die groene remklauwen, bah!
Een Jaguar leent zich naar mijn bescheiden mening niet voor dit soort projecten. De souvereine uitstraling die bij dit merk past wordt met dit uiterlijke vertoon volledig teniet gedaan.
Lijkt wel een Alfa grille.
BAH! die neus! WTF
Hoe maak je van een van de stijlvolste auto’s een lelijk gesjonnieficeerd hok? Nou, zo dus…
Ziet er niet uit!
Jezus, andere velgen en een spoilertje en het is tegenwoordig al weer sjonnie.. Tuffen jullie sukkeltjes nou maar verder op je fiets of scootertje of fiat panda i.p.v jaloerse reacties te plaatsen.

Wel jammer van de remmerij. Had op zijn minst een big brake kitje verwacht.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).