Armortech maakt een BMW 760 XLi

Auteur: , 27 Reacties

Verlengde auto's, met name Chinezen en Ruski's lusten er wel pap van. Voor de BMW-eigenaar die graag in de lengte plat wil kunnen liggen tussen achterbank en voorstoel heeft Armortech de BMW 760 Li nog een paar extra centimeters gegeven.

Extra lengte, elke dag kom ik in mijn spambox pakweg een twintigtal mails tegen die me dit voorspiegelen. Ik heb echter geen 7 Serie, dus die mails gaan altijd ongelezen weg. Voor de meer gefortuneerde lezer die wel een verlengde 7 Serie met V12 heeft, ga even naar het Russische Armortech, specialist in upgrades van reeds lange auto’s.

Deze 760 Li High Security (pantserniveautje VR7/VR9) krijgt er naar keuze 40 tot 50 cm bij, heel handig als je een paar stelten als benen hebt (of eigenaar van Longcat bent). Vooruitkomen doet de Bimmer nog aardig, ondanks een totaalgewicht van 4.185 kg (dankzij 2.010 kg aan bepantsering) kan je er nog steeds 210 km/u mee als je wilt. Mits er een pomp in de buurt is, want de brandstoftank meet nog gewoon 82 liter.

Naast de extra lengte die de ruimte achter de chauffeur de facto in een balzaal verandert is ArmorTech (die de auto de code F03 heeft meegegeven) ook nog zo aardig om een paar kussentjes achterin je BMW te leggen. Kijk maar in de gallery:27 reacties

wat een lelijk gedrocht en dan ben ik nog een bmw fan. Waarom dat extra stukje? Huur een jet als je wat verder moet en je kan zo met je geld smijten…
@driescuit: LOL ik verwacht niet dat elke sjonnie mensen met geld begrijpt maar jij slaat de plank wel heel erg mis. Achterin zitten de belangrijke mensen en die willen kunnen bewegen.
Bangbus approved!
@kaasboerin:

Jij bent toe aan een vriendin. :lol:
@bempi: Ik ben te complex voor een relatie. :(
Waarvoor heb je die ruimte nodig? Omdat het kan?
@meneersander: In china is beenruimte status. Meer = beter
Ze hadden wel wat grotere schermpjes in de hoofdsteunen mogen doen, ze staan nu wel erg ver weg!
wat een mega dik en lang ding! echt vet!

als of een normale 760li nog nog niet ruim en lang genoeg is!
Die kussentjes doen het hem, leveren ze ook een verrekijker erbij voor de schermen achterin?
Ik zou het alleen al doen voor de kussentjes.
@mikkeloentje: Die kussentjes koop je voor 5 euro bij de Blokker / Hema / Leenbakker / Ikea. En je eigen logo erop naaien kan voor 5 euro extra bij de ‘Gulden Snede’ huisvlijt-shop … Scheelt weer een lelijke auto op de oprit; dat extra raampje ziet er m.i. echt niet uit.
Wat is het nut van die tafeltjes als je er niet bij kunt?
@mrbones: Je stok op leggen.
@mrbones: er een flatscreen op plaatsen :p
hahahaha nu kan je niet meer met je handen aan je tafeltje voor u -> FAIL !!

Schermpjes hadden nu ook groter gemogen…
Interieur is te vergelijken met een economy class passagiers cabine/stoel in een vliegtuig. Te lelijk voor woorden. Vloermatjes zien er goedkoop uit, klaptafeltjes zijn nutteloos, monitoren zien er belachelijk uit. Had liever een 30 inch scherm tegen de hemel gehangen.
@bempi: nieuwe opdracht voor… West Coast Customs ;-)
@stanny:

Dat zou wel beter zijn :) Lekker volproppen met over the top luxe.
Doet me denken aan E38 L7, dat was een 7 serie met net zo zelfde tussenstuk. Reed er vroeger altijd eentje van rond in Den Haag met CD platen erop. En die zelfde auto stond vorig jaar volgens mij te koop bij Auto Leitner.

Waarom doet BMW dit zelf eigenlijk niet meer? Ze hebben nu Rolls-Royce? In feite is een EWB Ghost nog het best te vergelijken hiermee, want een “gewone” Ghost is even lang of zelfs langer dan een 7x0Li…
Ziet er niet uit.
@jordy14: Daar gaat het toch ook niet om…
Ze mogen ook het dak verhogen want je zult elke keer moeten opstaan om iets van het klaptafeltje te pakken.. Goed over nagedacht zeg..
In china die mensen zijn amper een meter lang. Als één land meer been ruimte nodig heeft is nederland het maar niet deze lelijke BMW!
@pimmp: en als één land dit soort auto’s in overvloed kan betalen is het China wel.. Wilt niet zeggen dat iedereen goed heeft overigens, er bestaat daar nauwelijks een middenklasse
@jzaero: als je het geld hebt koop je toch geen verlengde versie maar een BMW van goud of diamanten. Wat een amateurs die kleine chinezen.
Voor de mensen die het niet begrijpen :’een gepantserde auto koop je niet voor het uiterlijk, maar voor de veiligheid en luxe!’

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).