Ashton Kutcher koopt een Fisker Karma

Auteur: , 69 Reacties

Kennelijk beviel de Fisker Karma die Ashton Kutcher in Two and a Half Men rijdt hem goed, want nu rijdt hij ook privé in eentje. Of hij compenseert zijn carbon footprint van de big-ass trailer een beetje, dat kan ook. Werkt heerlijk gewetenszuiverend, zo'n EV.

Ja, over goede PR in de vorm van bekende mensen die er in rijden heeft het bedrijf van Henrik Fisker niet te klagen. De man die in het verleden onder andere de Aston Martin DB9 en V8 Vantage neerpende mag onder andere Al Gore, Colin Powell, Leonardo DiCaprio en nu dus ook Jesse Montgomery III, beter bekend als Ashton Kutcher, tot zijn clientèle rekenen.

Hij zal hem officieel wel in zijn eentje moeten rijden, want vrouwlief Demi Moore, van wie tegenwoordig niet veel meer dan een exoskelet over is, is niet meer in de picture. Komt ‘ie wel weer overheen, ook al rijdt de man met meer twitter-volgers dan de drie Baltische staten inwoners hebben met 8 cilinders minder dan voorganger Charlie Sheen. Foto’s van de man en zijn machine op Groen7.

Trouwens: zo klinkt de Fisker. Je moet er van houden. En ondertussen druppelen de spots van Karma’s op gele platen ook gestaag binnen op autojunk. De kop is er af!69 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
die knul verdient ook aardig wat centjes dacht ik zo, en dat terwijl two and a half men zonder hem veel beter is, nja.. zullen hem daar wel meer waarderen..
Heb er van de week een zien rijden bij Hilversum in de buurt, een witte op NL kenteken. Schitterende wagen vooral met die enorme wielen. Erg imposant.
@E34M5Touring: Ik zag een zwarte bij het oude Avro-gebouw. In het donker ziet het er van voren lekker aggressief uit. Door de vorm van de koplampen dacht ik eerst dat het een Ferrari FF was…
Mooie bak hoor! Maar ik ben bevooroordeeld: ik heb de mijne zaterdag opgehaald :-b
@mattraket: er was in een ander topic al eens om gevraagd een foto te plaatsen als-ie binnen was, dus bij deze:

http://desmond.imageshack.us/Himg861/scaled.php?server=861&filename=skarma007.jpg&res=medium
@mattraket: Geile bak.

Niet vergeten te unpluggen als je weg rijdt ’s ochtends vroeg :)
@sacha: Met de stekker erin start-ie overigens niet. Dus dat merk je snel genoeg. Maar ben nog niet vergeten de stekker eruit te halen, wel een keertje om hem mee te nemen naar de zaak. En tsja, daar is de laadpaal nog niet klaar dus dat betekende niet opladen. Maar dankzij de range-extender (260 pk) is dat gelukkig geen probleem. Je komt nooit stil te staan. Dat vind ik bij bijvoorbeeld een Nissan Leaf echt een probleem (en dan heb ik het nog niet eens over het uiterlijk, yuk!). Een elektrische auto met range-extender op benzine verenigt wat mij betreft het beste van twee werelden.
@mattraket: Supervette auto man.
@E34M5Touring: Hoogste tijd om al dat nieuwe zuinigheid eens ruimschoots te compenseren.. :oops:
@kaasboerin: My Baby is done next week. First test drive is gepland voor 11 maart. Lekkah 2 wkn Flo-rida.
@E34M5Touring: Thnx. Bij jou betreft het de geboorte van een M5, I presume.
@mattraket: 600pk supercharged Camaro SS2. :)
@mattraket: Zoals @kaasboerin: al zegt inderdaad een Hennesey Camaro HPE-600. Hij heeft de afgelopen 3 wkn bij Hennessey in Texas gestaan voor de ombouw. Mijn broertje rijd er daar mee naar school (West Palm Beach) tot Mei en dan komt ie naar NL. Ga in Maart daarheen om ff te proberen.
Geloof me, mochten de knaken ooit aan een plant komen te groeien komt er zo’n Karma. Ben zeker na de Live aanschouwing op de A1 totaal verkocht. Supervet dat je de keuze gewoon gemaakt hebt Thumbs Up !!
@E34M5Touring: Een dikke Camaro kan ik ook wel waarderen. Afgezien van de aandrijving zijn er veel overeenkomsten, vooral op het gebied van design (grote velgen, lange neus, welvingen). Ik was in 1989 een tijdje in de VS en toen was de toenmalige Camaro al een droomauto voor me.
@mattraket: Tnxs, ben er zelf ook weg van. Wel een andere klasse qua afwerking etc. Maar zeker voor een Yank erg goed.En met 600pk straks wordt dat wel strepen trekken.
@E34M5Touring: Vindt ie het leuk op Northwood?! Ik woon nog steeds in WPB na Northwood dus als ik een Hennesy zie weet ik hoe het zit ;)
@Alwyn: Ja bevalt em wel hij is nu halverwege en zit er aan te denken om nog een jaar te doen (hoop het niet want dan moet ik een jaar langer wachten). Ga er in maart heen is kijken hoe het ermee staat.
@E34M5Touring: de MBA opleiding van Northwood zelf? Ik heb mn MBA van NOVA, zou ie ook naar kunnen kijken! Welke kleur is de camaro?
@E34M5Touring: Is dat trouwens wel straat legaal te krijgen in NL zo’n camaro?!
@Alwyn: er rijden genoeg Camaro’s rond in Nederland.
@Alwyn: Alleen de uitlaten zijn zorgelijk ivm Sound. Maar verder maak ik me niet druk @Kaasboerin: heeft er ook een en die staat op kenteken met de zelfde motorupgrade. Zal het hem door geven van NOVA. Hij is via het IVA daar terecht gekomen.
@E34M5Touring:
Qua geluid bedoelde ik het ook… Maar als er al 1 rond knalt dan zal het wel goedzitten! Ik ben ook via de IVA naar Northwood gekomen alleen iets te lang blijven hangen ;)
@Alwyn: Geen kwaaie plek om te blijven plakken, year round heerlijk weer, mooie stad en fantastische vrouwen!
@E34M5Touring: sorry maar rijdt uw broertje die auto niet in prak? Maar het blijft een prachtige auto. Ik hoop dat het goed komt :)
@mortsel2640: Die is wel wat gewend gelukkig en kan een aardig potje sturen. Ik maak me daar niet druk om hoor ;)
@mattraket: Beest!
@mattraket:
Heel mooi!
@mattraket:

Mooie auto en geniet ervan. Het enige minpunt zijn die reflectoren aan de zijkanten bij de wielkasten ( achter ).
@bempi: Die reflectoren zijn in de VS van lampjes voorzien (is daar verplicht). Het was te duur om voor de Europese markt aparte spatborden te ontwerpen zonder die uitsparingen – wat begrijpelijk is voor zo’n eerste auto die niet met honderdduizenden wordt gebouwd – en daarom hebben ze er voor Europa maar reflectoren ingezet.
Netjes aan de stekker! Als je wilt kan je m ook nog even op AJ zetten met tag ‘mijn-auto’. Daar staat nog geen Fisker tussen
@mattraket: Vet Matt! Eindelijk zien we hem! Ben zo blij voor jou, schaar mij achter Sascha, geile bak! Enjoy!

Als alle elektrische auto’s zo worden is de omschakeling naar alternatieve energie helemaal niet zo’n ramp. ;)
@Freewarefreak: Ik zie de Karma echt als een rijdend ‘reclamebord’ voor elektrisch rijden. Deze auto bewijst dat het geen lelijke hokken hoeven te zijn, dat je geen concessies hoeft te doen qua snelheid, wegligging en comfort, en dat je door de range-extender niet met een lege batterij langs de weg kunt komen te staan. Overigens, de kleinere Fisker Nina wordt zo mogelijk nog mooier, heb ik gehoord. Maar die wordt pas eind dit jaar onthuld.
@mattraket: Held.
@mattraket: Thanx voor de foto ! Ben benieuwd naar ‘echte’ (NL) rijervaringen … en veel plezier ermee :)
@mattraket: krijg je ook dit soort reacties als je voorbij komt rijden?
http://www.youtube.com/watch?v=NdnmKaRspUM
@robbie: Die gillende meiden heb ik helaas nog niet gezien, maar het is wel een enorme aandachtstrekker. Ik heb al heel wat 180 graden draaiende nekken en open monden gezien, de mobieltjes worden getrokken en raampjes gaan omlaag om een omhoog gestoken duim te laten zien. En er zijn automobilisten die de raarste capriolen uithalen om het allemaal eens wat nader te bekijken.
@mattraket: let maar op dat je niet wordt aangeklaagd voor het verstoren van de openbare orde ;)
@mattraket: Mooie wagen man! Heb je Wouter al aan de telefoon gehad? Het lijkt me een mooie rijtest voor op Autoblog! :-)
@opgooier: Wouter heeft er volgens mij al in gereden, bij de Tros Autoshow. En anders kan-ie er binnenkort vast wel eentje meekrijgen bij Fisker Nederland (Kroymans)
@opgooier: auto’s lenen we van importeurs, niet van particulieren.
@robbie: Zouden jullie dat niet doen?? Als Peridon bijv. zijn Veyron aanbied?
kaasboerin via iPhone app
@E34M5Touring: Eerst een giga-verzekerings/schade contract opmaken bij meneer Notaria dan.. :lol:
@kaasboerin: Ach anders rijd zijn zoon em wel plat. Laat Wouter het maar doen dan, hebben we tenminste nog wat te kijken.
the-budel-guy
Ashton Kutcher????
@the-budel-guy: ga je niet menen toch?
@the-budel-guy:
nieuw soort hoestdrankje………..
Supermooie auto, wel een beetje jammer dat ie zoemt in plaats van brult.
“Komt ‘ie wel weer overheen, ook al rijdt de man met meer twitter-volgers dan de drie Baltische staten inwoners hebben met 8 cilinders minder dan voorganger Charlie Sheen.”

Geen haat, maar ik snap deze zin dus echt niet. Kan iemand hier z’n licht op laten schijnen?
@rrvliet: Ahston Kutcher heeft meer volgers op twitter dan de 3 Baltische staten (zijnde Estland, Letland en Litouwen) inwoners hebben. Bovendien rijdt hij in een auto met 8 cylinders minder dan zijn voorganger, Charlie Sheen (die rijdt namelijk met een Aventador).
@trigger565: Aha, danku!
@trigger565: Zo moeilijk was dat toch niet?
@sir_smokalot: Ik las de titel van Ashton Kutcher (Het hele baltische volgers verhaal) mee in de zin, waardoor het leek alsof hij er overheen zou komen ondanks dat hij die volgers heeft, niet ondanks het feit dat hij 8 cylinders minder heeft.

Het had misschien ook wel geholpen als ik ’t linkje van charlie’s lambo had bekeken.
“Kennelijk beviel de Fisker Karma die Ashton Kutcher in Two and a Half Men rijdt hem goed, want nu rijdt hij ook privé in eentje..”

Ge bedoeld er in zitten voor een gruun muureke… ;)
Mooi ding, gaaf sci-fi geluid. Weer eens wat anders dan die voorspelbare Duitsers. Uitgesproken keuze, zowel technisch als qua vormgeving.
@fit4fun: Haha, je naam zegt eigenlijk al voldoende..
wat een schijnheilige klere leier, hij koopt wel een Fisker, wat een zuinige auto is voor het milieu, maar ondertussen wel bond dragen, ik kan niet tegen dat soort schijnnheilige mensen. ik mag Kutser ook niet, sinds hij in TAAHM speelt kijk ik er ook niet meer naar en ik kijk ook geen films waar hij in speelt. gore klootzak.
Schrijf ‘m eens een brief zou ik zeggen. Dat lucht op.
@bugatti: Dus als ik het goed begrijp draagt hij Bond.. James Bond.
@E34M5Touring: bont dan ook goed, iig het materiaal waarvoor een stelletje harteloze losers kleine zeehondjes doodknuppelen en waar nertsen ed met zijn 10’en in een klein hokje moeten zitten.
@bugatti: Echt niet al het bont word verkregen door het neerknuppelen etc van beesten, natuurlijk gebeurd dat wel veel. Maar om iemand die een ‘zuinige’auto rijd maar ook bont draagt meteen voor van alles uit te maken is een beetje kortzichtig vind je niet?

Verder vind ik het een gave bak, en mattraket, veel plezier ermee!
@bugatti: autoblog kut!!!! Ga maar ergens anders wenen. Haha ik heb nog is new kids gezien. Ik wil die manta en die snor. Ik heb een idee, ik ga die gast doodknuppelen en zijn snor dragen
Ben ik dan de enige die die Fisker maar niks vind qua uiterlijk?
@SCscreamGT2: Smaken verschillen. Gelukkig maar, anders werd het een eentonige wereld :-)
@mattraket: Is ie ook in andere kleuren verkrijgbaar?
@SCscreamGT2: wat denk je zelf…
@SCscreamGT2: Zo te zien ben je hier wel de enige die de Fisker lelijk vind maar je moet er natuurlijk ook van houden ;).
Zilver, wit, zwart, rood, donkerblauw, helblauw, grijs-bruin en zwart-bruin.
Haha lijkt wel een 747 die opstijgt!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).