Asociaal duo gespot

Auteur: , 71 Reacties

Over slechte reclame voor je bedrijf gesproken...

Zo moeilijk kan het toch niet zijn om je Opel Vivaro een beetje fatsoenlijk te parkeren? Maar voor dit duo van T&S Klimaattechniek was het blijkbaar toch iets te lastig om hun auto recht in het vak te zetten.

Een busje (of auto) hoeft natuurlijk niet kaarsrecht te staan, maar parkeer je auto dan op zijn minst wel netjes tussen de lijnen. Nu hebben mensen vooral last van je.

Het is overigens wel te hopen dat de monteurs van T&S tijdens hun werkzaamheden een wat beter inzicht hebben. Het zou niet zo fijn zijn als ze leidingen en andere zaken ook allemaal schots en scheef monteren.

Met dank aan jgo1 voor de spot!71 reacties

Slechte? Of juist gratis reclame nu?
@bas525537: Inderdaad
@bas525537: There is no such thing as bad publicity
Haha…wat een post!
Wel een fijne aso-actie inderdaad.
Wat een eikels, dat ze de voorpagina van autoblog zo moeten vervuilen.
als we alle foutparkeerders zo in de schijnwerpers gaan zetten op AB, dan kan je net zo goed een volledige nieuwe blog starten voor zwaar falende foutparkeerders
@eindbaasje: Die is er al : http://www.doucheparking.com/
@SDM: Nu nog een NL-versie…
@SDM: Haha, wat een geniale site!
Is dit nieuws waardig ? Dit maakt iedereen dagelijks mee denk ik
@dejviisz: ook met 2 identieke auto’s van hetzelfde bedrijf?
@robbie: WERELDNIEUWS!!!
No such thing as negative publicity.
@aallex:
Precies, kijk naar Lance Armstrobg.
ie geniet van alle publiciteit….
n de Rabobank staat ook te juichen!!
Nee, ‘em recht en netjes parkeren en met je schuifdeur klemgezet worden door de een of andere @#$%$#@^&* die werkelijk GEEN IDEE heeft waarom er rechts een schuifdeur in die bestelwagens zit.
@desjonnies: Ja man, want die achterdeuren zitten er voor de grap in. Als ze de schuifdeur per se nodig hebben, moet de baas toch eens gaan praten met het bedrijf dat de busjes inricht.

Ik weet wel wie er bij de vrijdagmiddag borrel de pineut zijn vandaag. :)
@awesome:
’t is een airco klimaatservice cq koeling bedrijf.
Hebben altijd freon cilinders bij zich
en een vacuumpomp en een gas en zuurstofsetje en een zootje leidingen en elektro meuk.
Waar zou jij de zware meuk leggen?
Precies, achter de deuren.
@desjonnies: oh sorry, ik ben niet zo thuis in de installatietechniek…
@desjonnies: De linker had hem netjes in het vak kunnen zetten en de rechter had hem achterwaarts in kunnen parkeren. Gezien het voetpad tussen beide bussen in, hadden ze dan allebei nergens last van gehad. Dit is gewoon luiheid. Het maakt mij verder niet uit hoor. Zo te zien is de garage nog lang niet vol dus er zal niemand zitten te springen om die plek. Maar toch.
Ga eens snel een verhaal typen over een vergeten concept of over een youngtimer ipv deze non-sensatie.
Dit zegt inderdaad wat over de kwaliteit van hun werk, als ik een monteur klimaattechniek nodig heb, bel ik wel een ander.
@RobTWo: wat was de kans dat je dit bedrijf wel had gebeld voordat deze stompzinnige post geplaatst werd? Ook 0,0 .
@eklasse: In het algemeen, hoe je dit soort dingen doet, zegt wel iets over de zorgvuldigheid van een persoon/bedrijf. Het zou elk ander bedrijf kunnen zijn.

Met een cateringbedrijf staat het ook netter als je met een schone nette bus komt ipv een vieze afgetrapte ford courier.

Het is toch een soort visitekaartje…
Tja, ze zijn wel consistent…
Er moest met spoed twee ramen opengezet worden in Nieuwegein?
Ik vind ze wel lekker synchroon eigenlijk.
Zou een sport kunnen worden, synchroonrijden, met de disciplines drift, parkeren en slalom
Geen coole actie, wel gratis reclame…
Niets is zo vervelend dat als er geen parkeerplek te vinden is dat 25% van de auto’s dubbel geparkeerd zijn of net zo dat een normaal parkeervak ernaast niet meer te gebruiken is…
*kuch* azijnpisserij */kuch*
ergelijker is als dit volk op je bumper hangt , op snelweg en voor het stoplicht .
Haast , mentaliteit , loopbaan frustraties, auto baas en het recept is compleet .
Staan toch prima zo, niets meer aan doen..
Ik zie het probleem niet. Mocht het druk zijn en heb je camerabeelden, dan is het inderdaad asociaal. Nu heb je enkel een foto (dus de context ontbreekt, wie heeft er dan last van zoals geschreven wordt?) en het ziet er bijzonder rustig uit.

Kortom, puberaal sensatiezoekend gedrag waar niemand iets aan heeft. Sorry, Robbie, maar wat een gebakken lucht.
@m550d:
Dat het rustig is is een k.. excuus, lijkt mij geen werk van 10 min en een garage kan volstromen.
Bovendien als iedereen zelf gaat bepalen wanneer je fatsoenlijk parkeert of niet word het lachu (lees huilen)
Ik woon hartje rotterdam en daar staan ze op de inrit van onze garage geparkeerd omdat zij vinden dat het niet druk is en wel kan, hoogst irritant, parkeren in de daar voor bestaande vakken want je moet toch een beetje met elkaar leven tenzij je natuurlijk 20’r of tokkie ben
@yerrie: daar heeft u een punt eb tegelijkertijd ook de essentie van mijn verhaal. In uw anekdote schetst u een duidelijke context, die hier ontbreekt.
het is natuurlijk wel zo, dat als ze netjes parkeren, zet tante mien haar boodschappenauto scheef neer en komen deze heren er nevernooit niet meer uit.

krijg je als je parkeergarages inricht op maximale opbrengsten ipv optimaal gemak.
Nou nou erg hoor, stop de perzen!
@MLTB: welke bedoel je? de tapijten, de kattensoort, of het oude Indo-Europese volk? ;-)
@Simpson: Haha beste comment sinds… :P
@Simpson: :D_!!
Beetje triest om zo een bedrijf af te kraken, en wat is hier voor gebeurd? Misschien stond alles vol, of een paar andere auto\’s al scheef. Jammer dat er gelijk weer negatief over het bedrijf gepraat moet worden…
@parsche: 100% mee eens !
Nah, valt wel mee, toch? Er kan nog gewoon een auto naast geparkeerd worden. Netjes is anders maar dit is nog geen dubbelparkeren. Plus dat er nog er nog genoeg andere plekken over zijn om te parkeren…
@BrutaalAapje: Niet deze parkeergarage maar vele parkeergarages zijn de plekken dusdanig klein dat ik het dubbelparkeren soms wel kan begrijpen. Helemaal als je ook nog eens kijkt wat ze durven te vragen…
vakmensen parkeren niet fout,nooit……
@norge:
loodgieters wel.
altijd…………….
@desjonnies: En toch staan we dan goed….
@norge:
Klopt, die parkeren niet maar laten hun auto “ergens achter”….
@jrk68: Juist, omdat we het gereedschap en onderdelen in de auto opbewaren moeten we in de buurt van de werkplek staan.Vaak zijn de parkeerplekken aldaar bezet met auto’s van kantoorpikkie’s die het verotten om een stap extra te doen.Dus zetten de bus asociaal neer om niet onze werktijd te verdoen met onnodig heen en weer lopen.Tijd is geld en daar is de baas blij mee,dit zijn dus twee top werknemers die meedenken met de baas.
Busjes zijn sowieso irritant, ze moeten die dingen allemaal begrenzen op 90 kmh en een verbod voor de linkerbaan geven. Of gewoon verbieden.
@flippert: En flipperts moeten hun rijbewijs inleveren wegens gebrek aan tolerantie…
@norge: jij solliciteert ook naar een begrenzer!
@flippert: Laten we ze eerst begrenzen op 120 km/u… Dat is al heel wat.
Nu kan ik mij ernstig irriteren aan dit soort parkeer acties maar dat is wat anders dan 2 gasten een oor aan naaien.
@yerrie:
Dan hadden ze hun namen erbij moeten zetten.
Had trouwens van mij gewoon gemogen….
We weten het hele verhaal niet, misschien hebben ze hun busjes zo geparkeerd omdat ze misschien net toevallig op die plek of enkele meters verderop hun werkzaamheden moeten uitvoeren. Wie weet hebben ze alles netjes afgezet met pionnetjes of linten maar is dat op de foto niet te zien. Ik vind het eerder slechte reclame voor autoblog om zoiets onbenulligs als autonieuws te bestempelen.
@750i: ik ben juist voorstander van populistische onbenulligheden op Autoblog. Voor benulligheden heb ik het Nrc en de Volkskrant al.
@750i: zou er echt een verhaal zitten aan hoe busjesbestuurders parkeren?
Zo hier kan ik voorlopig niet van slapen
Mensen denk om je hart

Zal vast wel een reden hebben dat die bussies zo staan.
Ze staan zo mooi parallel
@pietjemm:
Yep, de reden is dat die losers in busjes schijt hebben aan de wereld, iets met een uiterst beperkt intellect….
Wacht even hoor. Het kan natuurlijk zo zijn dat deze jongens voor dag en dauw en bij nacht en ontij zijn uitgerukt om een storing te verhelpen zodat het gewone kantoorvolk in het klimaatbeheerste hokje kan gaan zitten met een warm kopje koffie. Komt er iemand met een smartphone en een ochtendhumeur voorbij moeten deze mensen zich gaan verantwoorden omdat smartphoneman acces heeft tot AB. Netjes, chique, eerlijk. Komt de bijbeltekst. Wie vrij is van zonde werpe de eerste steen.

Foto zegt helemaal niets en vervuilt autoblog. www. lerenparkeren.nl is mijn suggestie voor als je het dan toch kwijt moet.
Jezus, wat een gezeik. Jullie lijken wel een stelletje ouw wijven.. Is dit nu echt zo boeiend om te posten??
@theoke:
Je hoefde jezelf echt niet aan te geven hoor….
Paupers!
Naast de regelmatig voorkomende SLECHTE, SLECHTE journalistiek hier op AB krijgen we nu ook nog een “forumpost” als deze…. AB is over een jaar of wat net als Barbie, Britt en Ymke, talentloos als een koe maar toch willen we allemaal even kijken hoe dat zich ontwikkelt.
@Frank Westerman: Ah leuk, ongezouten kritiek! Voorbeelden graag :)
@sir_smokalot: Een Mobil reclame die word geplaatst alsof je het wiel opnieuw hebt uitgevonden? Ook heb ik al meerdere keren wat technische info gelezen die gewoon niet klopt. De stukjes die eigenlijk niks zeggen, alleen een onderwerp aansnijden, en eindigen op een vraag “wat vinden jullie hiervan”. Copy/paste/translate meen ik ook weleens te spotten in de grammatica… De vraag om voorbeelden is erg makkelijk om mij de mond te snoeren natuurlijk, want elke lezer hier weet ook dat niemand deze dingen opslaat of iets… Maar als ik er aan denk en iets tegenkom, zal ik het kopieren en naar je mailen!
@Frank Westerman:
1) Mobil was een advertorial, stond ook duidelijk aangegven

2) In technische info kan wel eens een foutje sluipen, dat gebeurt bij ons niet meer dan bij de concurrentie. Dat krijg je met dat ‘snelle’ internet. Daarnaast zijn wij niet alwetend (maar daar hebben we gelukkig dan weer de reaguurders voor die input leveren), maar wie wel. Zie ook elders vaak genoeg fouten (groot en klein) langs komen.

3) Het is een blog, en op blogs worden meningen gegeven en gevraagd. De ene keer gaat een post dieper dan de andere keer. Afwisseling is dat.

Maar goed, kom maar door hoor als iets je dwars zit.
@sir_smokalot: Van mij een dikke plus voor de manier waarop jullie het doen, losjes en alsof je in de kroeg zit te ouwehoeren over auto’s.Blijf vooral zo doorgaan.
@norge: mee eens, zoals ik boven al zei, graag ontspannende onbenulligheden, ik kom hier ook voor m\’n lol, niet voor de feiten
doe nie moeilijk gewoon wesslepen die handel

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).