Aston Martin DBS krijgt Bond-behandeling van Kahn

Auteur: , 25 Reacties

De DB9 van Aston Martin werd jaren geleden al eens door Project Kahn gevisiteerd, en kreeg toen een opzichtige bodykit. Recentelijk ging de DBS bij de Britse tuner onder het mes waarbij het allemaal iets subtieler werd gehouden. Gelukkig.

Nog voor de DBS met pensioen gaat en zijn opvolger met de hernieuwde naam ‘Vanquish’ zijn intrede doet, peert Kahn nog even een fraai setje velgen in de wielkasten van Aston’s sportieve variant van de DB9. Het gaat om glimmers met de naam RSX-F, en ze komen in 20 of 21 inch. Achter het typische Kahn-wielspul zijn trouwens rode remklauwen te vinden.

Voor minimale wheelgap en een beter bochtgedrag (gaan we gemakshalve dan maar even vanuit) ging de DBS 30 mm omlaag en aan de voorkant werd een nieuwe splitter aan de bumper gezet. Achteraan hangt een nieuwe diffuser om de uitlaat-eindstukken heen.

De buitenkant bleef verder ongewijzigd, en dat geldt ook voor de 6.0 V12 onder de kap die nog altijd 517 pk ophoest. Binnenin was het exit voor de standaard bekleding, en daar kwam alcantara met contrasterende stiksels voor in de plek. Wie dit demonstratiemodel op de kop wil tikken, voor 93.875 quid mag ‘ie weg, alleen is dat exclusief het best wel toepasselijke 00 77-kenteken. Die willen ze natuurlijk apart verpatsen.25 reacties

Heel strak!
mensen met een beperkt visueel vermogen die dit creeren. Velg is geen eenheid met de auto. Enkel en alleen mensen met een beperkt visueel inzicht zullen dit mooi kunnen vinden.
@Bo1972: Of misschien vinden alleen maar mensen met een beperkt gevoel voor smaak dit lelijk…
velgen te groot,,
@bo1972: waar slaat dat nou weer op. iedereen heeft een andere ening over iets in dit geval deze AM. en het enige wat ik hier minder aan vind zijn de velgen.. voor de rest vind ik hem erg dik!
Damn tasty, de dbs is nu de lekkerste aston martin.
En deze heeft een prachtige lak
Hé Kahn gebruikt eens geen Selective Colouring voor hun foto’s! Uniek.
Moore wagen blijft het. Aanpassingen zijn subtiel
Andere sloffen en hij is helemaal goed.
wat een klasbak is dit toch, zou voor de standaard AM vwlgen gaan, vind dit iets te opzichtig en 19 of 20″ is echt groot genoeg!
Mooie velgen alleen passen niet bij deze wagen, AM’s lekker origineel laten. Ze zijn al mooi genoeg.
Lekkah!
Zou hem graag willen kopen omdat hij zo mooi is, maar van de andere kant: mijn DB7 Zagato rijdt ook nog zo lekker.
Beiden houden wordt me te duur…dilemma.
Wat een schitterende auto!!!! Voor zoiets moois als dit moet je niet in Duitsland zijn. Auto’s met stijl worden alleen in Engeland en Italië gebouwd.
Naice!
Die velgen hoeven voor mij niet, en de “normale” DBS is van zichzelf een echt kunstwerk, dus heeft niets nodig!!!
00 77 kentekenplaat hoort natuurlijk op een Aston Martin One-77. Dat is nog heel veel stoerder.
Ik schrijf ook alleen over de velgen. Rest is niks mis mee. Verbaast me alleen dat je dan bij de velgen het als nog fout doet.
Hij is niet te erg aangepakt waardoor hij er nog lekker uit ziet, eigenlijk zelfs een beetje mooier dan het origineel, die velgen vind ik eigenlijk ook helemaal niet lelijk ;)
Ik blijf het maar geen mooie auto vinden!
Porno op 4 wielen echt perfect mooi kleurtje ook.
Waarschijnlijk heb ik een beperkt visueel vermogen, want hij staat mij absoluut niet tegen!
Misschien wel de mooiste auto ooit.
Vraag me af wanneer die Kahn meneer is wat anders gaat doen…Zijn velgen zijn al sinds het jaar 0 het zelfde. Kijk naar BV ADV1 velgen, daar zit tenminste vorm in, niet die platte rotzooi van Kahn.

Beetje verlaagd, splitter erop en klaar. ”This car is now a Project Kahn car”

Nee, het is een (weliswaar prachtige) AM DBS met een ander velg design en naar beneden geschroeft.

Je hoort ADV1 toch ook niet alles waar ze een set velgen onder draaien ”project ADV1” noemen? Noem het gewoon een DBS met Kahn velgen eronder…
Ik als Kahn moet dit wel leuk vinden :p
Mij maar gewoon de originele.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).