Aston Martin One-77 is nu officieel uitverkocht

Auteur: , 34 Reacties

Mocht je je oog hebben laten vallen op een van de 77, 1+ miljoen euro kostende Aston Martin One-77's, dan ben je nu gedwongen voor een tweedehandsje te gaan. Aston Martin heeft namelijk alle exemplaren aan de man gebracht.

Eerder deze week presenteerde het bedrijf uit Gaydon zijn resultaten over 2011. Belangrijkste feiten: er werd een winst voor belastingen (EBITDA) gemaakt van 76,2 miljoen pond (ongeveer 95 miljoen euro), op een verkoop van ca 4.200 auto’s, en alle bruut klinkende One-77’s, waar eind 2010 nog 22 stuks van in de etalage stonden, hebben hun weg naar een nieuw baasje gevonden.

Dat betekent dat je voor een exemplaar van de 760 pk sterke supercar nu aangewezen bent op marktplaats, of misschien de ietwat chiquere equivalenten hiervan. En ik gok dat ze op de tweedehands markt niet echt veel minder doen dan wanneer ze vers uit de fabriek komen. Mocht je per sé iets nieuws willen, dan heeft Bugatti nog wel een stapeltje Veyron Grand Sports staan.
34 reacties

mo112 via Android app
Gelukkig maar mijne staat al op de inrit al 2 maanden :-)
@mo112: Heb je ‘m al uit de doos gehaald en van zn voetstuk afgeschoefd?
@mo112: up hem dan..
@mo112: Pics or it didn’t happen!
@kickass: me toestel camera is stuk *kuch* *kuch*
240sx via Android app
Mooi. Laten we hem nu maar vergeten.
@240sx: zo’n prachtige auto mag je nooit meer vergeten!
gelukkig hebben ze het bij 77 gelaten. Zo blijft hij echt “1/77e” uniek. Niet zo als bij Bugatti en Pagani waar ze de hoer zijn van elke rijke oliesjeik die er toch ook eentje wil. Zo blijft de reputatie hoog, chapeau!
@r2d2: Wat heb je aan een reputatie als je failliet gaat?
@r2d2: De Zonda is wel exclusiever (lees minder modellen) dan de 0-77. Ook meer persoonlijk afgewerkt. De Bugatti is qua technologie prachtig maar het uiterlijk valt dik tegen.
Pagani heeft minder moeite dan AM om z’n model aan de man/vrouw te brengen.
@r2d2: bij pagani zijn bij de meeste wagens geen limited editions. ze worden gewoon op aanvraag gebouwd. De productie loopt een jaar of twee, en dan geven de auto een update. logies toch?
@r2d2: als jij 3 miljoen meeneemt heb je nummer 78…
@maxx1: en ruzie met 77 rijke stinkerds :)

maar nee, dan neemt niemand AM ooit meer serieus
Prachtige auto! Bruut da AM er zo’n dikke motor in legt
Probleem bak, ik moet gelijk denken aan het filmpje dat die one-77 stil valt door de slechte automaat. Daar heeft zelfs een nieuwe Golf met DSG geen last van, kun je wel charmes noemen maar voor meer dan een miljoen wil ik wel graag iets dat het doet, iets zoals een Veyron…
@kraakensmaak: maar een golf is dan ook niet voor op het circuit bedoeld. De adventist is in het stadsverkeer ook niet fijn.
Rijdt er eigenlijk een in ons land rond?
@circlestorm69: Volgensmij niet, wel jammer.
@michelyman:

Jawel een klein ventje bij de bart smit :D
@circlestorm69:
nederlanders rijden hier niet mee, die zetten hem weg om met een select clubje vrinden bij te kwijlen.
Doe mij maar ‘gewoon’ een DBS.
Een golf past er vier keer in, dat ding is abnormaal groot
SHIT!! Ben ik te laat
Boulevard racer ,koop wel een gebruikte.
Er zullen vast wel wat dealers zijn die hem hebben gekocht om met nog dikkere winst door te verkopen. Toch vind ik de DBS of Rapide meer waar voor het geld auto om te hebben.
Aah jammer, wou er net een kopen.
En ik hoefde nog maar 33 cent om m te kunnen kopen! :( Gave wagen hoor!! Hoop er ooit 1 in levende lijve te aanschouwen.
Ik heb er vorig één op het circuit van zolder gezien, speciaal was het wel maar mooi? sommige details wel anderen niet. Ik vond de spoilert te klein.Maar indrukwekkend was het wel, hij verbleekte in mijn ogen echter naast de carrera gt die een paar meter verderop stond…
Sorry, maar hoezeer ik ook mn best doe deze auto mooi te vinden, het lukt me gewoon niet. Misschien in het eggie wel?
Jammer,heb net heel veel geld gekregen:(
Wel toevallig dat deze 760pk uit een 7.3 V12 heeft. De Pagani Zonda 760Rs heeft precies hetzelfde :D
mooi: ja, exclusief: ja, snel: nee
Komaan AM, voor de helft van de prijs heb je een volledig uitgeruste F12Berlinetta, die trouwens veel sneller is dan deze…
Mijn keuze is snel gemaakt dan

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).