Aston Martin One-77 van Samuel Eto’o doet het niet

Auteur: , 50 Reacties

Als we Forbes Africa mogen geloven verdient de Kameroense voetballer een slordige €441.987. Per maand? Nee, per week. En wel bij het onvolprezen Anzji Machatsjkala, waar Guus Hiddink eveneens aan het binnenlopen is als trainer. En met geld als water stroomt de garage van Eto'o lekker vol, behalve als zijn One-77 weer eens dienst weigert in de straten van Parijs.

Zonder belastingen kost een One-77 je al gauw €1.400.000. Veel geld, waar je veel exclusiviteit voor terugkrijgt. Maar daar koop je in de praktijk weinig voor als je die 750 pk en 750 Nm tellende V12 niet aan de praat krijgt. In de zomer van vorig jaar zagen we hoe Eto’o’s paradepaardje – een stuk beter dan de Gemballa Mirage GT Glitter Edition die hij hiervoor reed – zonder stroom kwam te staan, en de deuren niet wilden sluiten. Nu lijken de accu wel stroom genoeg te hebben, maar horen we in de video voornamelijk angstaanjagende bijgeluiden tijdens de startpoging, in plaats van een grommende twaalfcilinder.

Dat geluid. Haast onmiskenbaar een startmotor die misgrijpt. Of horen jullie er wat anders in? Volgens de uploader kreeg Samuel de One-77 hierna ook niet meer aan de praat, en ging hij maar met de taxi. Dat noemen we nou Britse Charme, Eto’o.50 reacties

niet startende auto,s zijn exclusiever dan wel startende auto,s ..

nou jij weer ..
@lincoln: Maar dit is wel 1 van de duurste niet-startende auto’s dan!
@lincoln:
En dat is een +1 waard :)
gedwongenleaser
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@gedwongenleaser:

Ik denk een koppel die aan het paren zijn tijdens een carnaval parade ?
ON: Toch wel een dikke faal als je zoveel geld neertelt en je kan er geeneens mee wegrijden. Ik denk dat Eto’o maar beter z’n butler voortaan overal mee moet nemen die dan achter hem aan rijdt met een BMW.
One-77, tja dat krijg je als je de eerste koopt. Hij had beter de Ten-77 kunnen nemen, zijn de kinderziektes er een beetje uit weet u wel.
Oud Hollandsch gevalletje “Jammer joh” :P
Lol die is flink verkouden.
Niks aan de hand, hij had even de vinger van de startknop en de startmotor was uit gehaakt: tandenpoetsen.. Als het filmpje langer was geweest hadden we hem gewoon zien starten…denk ik :-)
@dotternetta:

een paar tikken met een bezemsteel zodat je krans uit de bendix schiet behoort inmiddels niet meer bij de algemene ontwikkeling ..

omdat er geen app voor is ..
@lincoln: T’is geen E-type :) Vraag me af of je daar zo bij komt bij zo’n ding. Bovendien Ford blokkie he, mag niet gebeuren. (niet om in de herhaling te vallen ofzo :) ).
@E34M5Touring:

nou je het zegt ..
Ford heeft ze meestal aan passagierskant zitten ..
tussen de bak en de motor ..

kom je in dit geval nooit bij ..
@lincoln: Van onder misschien? Al zie ik dat zo’n voetballer niet snel doen. Was het een eigenaar geweest van een paar classic Aston Martin’s had ie er al wel onder gelegen denk ik :)
@lincoln: Ford mondeo moet je wel vanaf bestuurderskant doen.. even een tikje met de hamer..

Jaja.. ik krijg het nog wel mee :P
Een Lada is betrouwbaarder dan een 177 AM ….dafuq
Er zit gewoon een dwerg onder de motorkap die eerst nog de messen moet slijpen…
Damn wat een stelletje ziele poten als je daarom zit te lachen.
@bofkont:
Inderdaad.. En dan zichzelf durven te vertonen bij mijn films..
Volgens mij moet Aston Martin de naam veranderen in One-76.
dus aston martin’s waren al te duur, te traag en hadden verouderde techniek. maar nu zijn ze ook nog is onbetrouwbaar. good job aston good job.
@lambo4all: Aston Martins zijn altijd al onbetrouwbaar geweest. Ik ken iemand die 2 Astons heeft gehad, niks als problemen met die dingen. Ze zien er leuk uit, maar daar is ook alles mee gezegd.
@crackdavid: Nou, ik ken iemand met een V8 vantage, rijdt er al 3 jaar mee, nog geen enkel probleem. Rijdt het hele jaar door, zelfs nu met dit weer, perfect daily driver.
@trigger565: ja als elke aston kapot zou gaan dan bestond het merk niet meer. Feit is dat je meerdere one-77’s met bak problemen ziet en de koppelingsplaten om de haverklap versleten zijn.
@lambo4all: Zie dat design, altijd de snelste of betrouwbaarste zijn boeit dan niet zo lijkt me.
Met zijn 750pk en 750nm lijkt hij me vlot zat ;)
En wat te denken van dat hemelse geluid.
@bofkont: ja leuk dat design, kan je em mooi bekijken als je wacht op monteurs! En ja deze aston heeft de pk’s wel.. Maar daar betaal je dan ook gelijk 1.4mil voor.
@lambo4all: dus als er een keertje 1 niet start is het merk gelijk onbetrouwbaar?
@caraddicted: dit is niet de eerste keer dat het bij een one-77 gebeurt. en bovendien kost deze wagen meer als een miljoen euro, daar mag je wel wat kwaliteit voor verwachten. een hyundai van 15.000 euro start wel gewoon elke ochtend.
Jaloers overdreven lachje van die camerapiloot.
@aventadorsv:
Weten we meteen hoe een kansloos figuur klinkt…
Even Apeldoorn bellen.
Daarom heb ik ook maar geen 1 gekocht.. Altijd ellende met die Astons.
@Vreddy_B: Kon je nog op tijd annuleren? Of was je kleur al besteld :)
ik had er bijna een gekcht tot ik dit verhaal al een keer eerder hoorde en ik er vanaf zag
Leer eerst rijden met brommobiel! En vind uit of je een iets exclusievere wagen waard bent.
@toroloco: dat slaat inderdaad als een tang op een varken….. Een niet startende auto heeft ABSOLUUT NIETS met autorijden van doen!
@toroloco: haha ja, want als je auto kapot is dan betekent dat automatisch dat je een waardeloze bestuurder bent.
@vwally: nee maar hij heeft wel een punt. Voetballers kunnen over het algemeen niet rijden.
@ej20g: Nee, voetballers hebben over het algemeen een slechte smaak als het op auto´s aankomt, maar niet kunnen rijden? Ze komen zo nu en dan in het nieuws als ze crashen, maar dat ook alleen doordat ze “beroemd” zijn. Er crashen waarschijnlijk net zoveel korfbalspelers als voetballers, alleen hoor je daar niks over.
thja, ook dure auto’s kunnen kapot
Wel veel moed om met een one-77 in het verkeer van Parijs te rijden. Met nieuwjaar nog in Parijs geweest en meer gedeukte auto’s gezien dan deukloze. Nee, geen dakloze(cabrio’s)
er is helemaal niks kapot dat is gewoon de optionele vloermatten stofzuiger. als het filmpje iets langer duurde kon je zine dat hij gewoon volgas weg kon rijden.
Samuel Eto’o: Een Kameroenees, werkend in Rusland, die zijn vakantie doorbrengt in Frankrijk met een Engelse auto op Luxemburgs kenteken.
@maartenooms: Globalisation, baby!
@maartenooms:

sterker nog, hij heeft een Luxemburgs kenteken dat verandert…

na 20 seconden krijgt ie er een nulletje bij…
@escort77: idd goed opgemerkt, ik rij mijn hele leven al auto’s op Luxemburgs kenteken maar dit is mij nog nooit overkomen effen denken…misschien is Eto geen voetballer maar een tovenaar?
wat een kutkutkutkutkut lachh
Hij was aan het sissen naar die meid, die hem daarna pas iets aandacht gaf.
@lincoln: helemaal gelijk
Maar dat is niet het geluid van een (niet) startende Aston Martin!
Hij is zijn haar aan het föhnen!!
Ik hoor ook een paar hyena’s …

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).