Aston Martin One-77 van Samuel Eto’o is kapot

Auteur: , 37 Reacties

Britse auto's en elektronica, een gelukkige combinatie zal het waarschijnlijk nooit worden. Voetballer Samuel Eto'o mocht dat onlangs in Parijs zelf ervaren. Er was geen leven meer te krijgen in zijn peperdure Aston Martin One-77.

De auto was niet meer te starten en omdat er geen stroom was konden ook de deuren niet meer goed dicht. De oplossing? Afplakken met plastic en jezelf uit de voeten maken met een andere auto.

Eto’o speelt voor de Russisch club Anzhi Machatsjkala, waar Guus Hiddink momenteel trainer is. We weten dat hij een grote voorliefde heeft voor auto’s. In het verleden werd hij gespot in een Gemballa Mirage GT Glitter Edition, maar die is nu dus vervangen door een One-77 (nummer 49 van de 77) op Luxemburgs kenteken.

Toen zijn Aston Martin er de brui aan had gegeven vertrok hij in een Xenatech Maybach Coupe. Ook niet verkeerd lijkt ons zo.37 reacties

Eto’o is sinds een jaar de best verdienende voetballer dus is het voor hem geen noodzaak al is het wel jammer natuurlijk.
@agera: Fout, Beckham doet nog beter, daarna volgt Ronaldo en daarna Messi.. Daarna is het wss Eto’o
@makzim: Dan loop je behoorlijk achter. Beckham, Messi en Ronaldo verdienen in totaal het meeste (salaris+reclamegeld, sponsorgeld+andere inkomsten). Maar als je puur naar het salaris kijkt van een voetballer, dan is Eto’o sinds zijn transfer naar Rusland de best verdienende voetballer.
@agera: Dat zei ik toch niet, dat puur naar de salaris kijken? Dat weet ik anders ook wel hoor..
@agera: Tsjah met die 75% belasting van de communisten die nu aan de macht zijn in Frankrijk wordt het misschien wel een probleem..
4991 via Android app
@raphael: wat heeft frankrijk hiermee te maken?
@4991: Hij woont in Frankrijk.
4991 via Android app
@raphael: volgens mij staat die op Luxemburgse platen
@4991: 5de huisje misschien:P
@4991: Tsjah zal best, toch woont ie in frankrijk..
wat een armoede ..
@lincoln:

LOL..

OT: Altijd lullig natuurlijk(helemaal wanneer de media er bij staat) maar kan natuurlijk gebeuren.
4991 via Android app
Is ie dan niet verzekerd?
@4991:
Lekker relevant.
@4991: ja maar die komen het niet ter plekke maken denk ik.
Lullig voor hem. Maar dat fiksen ze wel toch?
-edit: nutteloze bijdrage-
Jongens, jullie begrijpen het niet. Dit is karakter in zijn meest pure vorm. Alleen spontaan ontbranden getuigt van meer karakter
Een auto van zo’n monsterlijk bedrag en dan kunnen de deuren niet eens fatsoenlijk dicht zonder stroom. @licoln verwoord het heel mooi.
Tjah, goedkoop is duurkoop hé
Dit doet me trouwens denken aan dat filmpje van die nieuw zeelander met die zwarte one-77. Daar stond error op dat scherm
Wat een blamage. Niet echt handig zo’n deurontwerp. Lucas elektra waarschijnlijk, de master of darkness.
De Lorean had het andersom. Als de akku de geest gaf en je zat er nog in, kwam je er niet meer uit.
@midasracer: ..kon je wel beter door de tijd reizen..zonder je auto ‘uit het oog te verliezen’ ;)
Nooit van Eto’o gehoord. Ik kijk dan ook echt nooit voetbal, smaak heeft hij wel. Ben al blij dat hij niet in een tractor van een R8 rijdt.
@rufctr01: ’t is zwart…net als de auto..
@rufctr01:

Die tractor onderdelen zitten toch ook alleen maar onderhuids bij de R8 al blijft het bovenhuids natuurlijk wel een heel foute auto die heeft wel een ander imago als de gallardo.
@rufctr01: Of zo’n ouwe RUF…
Die stomme ford knopjes ook
@mbevo: vertel?
@SimonMc: Aston gebrukt veel ford of aangepaste onderdelen;)
@mbevo: Zelf al moest dat waar zijn, is dat dan zo slecht? Ford heeft nou niet bepaald de reputatie van een probleemmerk te zijn (toch)?
@SimonMc: slecht heb ik ook niet gezegd,ik vind het alleen jammer dat Aston die materialen gebruikt
@mbevo:

Doen ze dat nu (nudat ze geen ford dochter meer zijn) nog?
Ik dacht van niet maar weet het absoluut niet zeker.
Klein verschil in leefwereld… Je daily gaat stuk, je neemt als vervangwagen ff een Maybach… Ik kreeg ooit bij een onderhoud in de garage een babyblauwe mini cooper met wit dak & zo’n instap motortje…

Zonde dat ik nooit goed met een voetbal ben geweest, de levensstijl zou me alleszinds wel liggen denk ik zo… :)
Dus door met 10 anderen in een team tegen een balletje te trappen en je als een diva aan te stellen als je onderuit gehaald wordt, kan je een salaris ontvangen dat je in staat stelt zo’n auto te betalen… Ziek. Heel ziek. Aan de andere kant: als ik voetbal leuk zou vinden en zo’n salaris aangeboden zou krijgen, zou ik ’t ook niet afslaan.
@Klassiekerrally: Ik vind voetbal net zo leuk als MG’s…
@Klassiekerrally:

Het is vrij simpel, je hebt een belachelijk aantal (compleet misbare) mensen op deze planeet die gek zijn van voetbal en die nogal veel geld willen uitgeven aan de hele comerce die daarrond zit. Bijgevolg kunnen ze die “diva’s” (zalige term trouwens) een belachelijke hoevelheid geld geven.
Smaak hebben ze echter nooit. (al valt de one-77 nog mee voor een voetballer)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).