Audi A1 Samurai Blue: one-off voetbalwagentje

Auteur: , 13 Reacties

De Audi A1 heeft iets met voetbal. Na eerder met een Barcelona-editie, en een van Bayern München en AC Milan gekomen te zijn, gaat Audi vandaag een trapje hoger, naar de landenteams. In Tokyo wordt de Samurai Blue gepresenteerd, een one-off voor het goede doel.

Het zal u niet verbazen, de bijnaam voor de Japanse voetballers is de “Blue Samurai”. De Japanners zijn Aziatisch kampioen, en de vrouwen zelfs wereldkampioen, maar dat kan behalve Barbara Barend niemand wat schelen. Alleen masochisten en lesbiënnes kijken naar vrouwenvoetbal.

Woop woop! Audi A1 Samurai

Als basis voor deze special is een driedeurs 1.4 TFSI met 122 pk genomen. Hier liggen vorstelijke 18 inchers onder. Van buiten en binnen is het een kleurenfestijn, met een hoofdrol voor de Japanse kanarie, en natuurlijk blauw, rood en wit. De laatste twee kleuren ken je misschien wel uit de Japanse vlag.

in 2012 wordt deze Limited Edition verkocht. Een deel van de opbrengst gaat, als gezegd, naar het goede doel (niet te verwarren met de jaren ’80 band). Misschien dat Tom Cruise ‘m wil kopen? Hij is per slot van rekening the Last Samurai.13 reacties

Ik vraag me af hoeveel er daadwerkelijk verkocht gaan worden.. Misschien een voor in een museum of een olympisch stadion.
@vwally: wat versta jij niet van One-off?
@NLBUURMAN: Het staat zelfs in de titel.. excuses :oops:
@vwally:
Ik denk één.
Mooi die a1’s. Doch kan ik niet begrijpen waarom ik dit zo een viezerik vind. Misschien omdat het toch wel erg orgineel is. ;) Alleen die velgen vind ik spuug, spuug en kotslelijk. Wat een kneiter lelijke rode velgen zeg..
Het kan dus toch! Een A1 nóg lelijker maken dan ie al is.
“Japanse kanarie” :lol:

Sorry hoor, maar dit is toch gewoon een speelgoedwagentje?
Helemaal met die zuurstok/lolly-velgen eronder!
Verschrikkelijk!
om te kotsen die a1, gelukkig is het geen succes. wel fraai gestickerd overigens.
beeldmateriaal op de tokyo auto show

http://youtu.be/jeeg4pD3bhA
Zonde van de A1, interieur vind ik wel leuk, veel te druk maar wel bijzonder.
Lijkt wel een mislukte politie auto.Wilden ze deze wegens onbruikbaarheid niet hebben bij de politie in Nederland?
=edit: nuttige bijdrage=
Als je hem haalt, heb je de beste B-segmenter (als hij een beetje in de spullen zit), kekke kleurstelling, ontzettend orgineel en het is voor een goed doel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).