Audi S3 Limousine door ABT

Auteur: , 11 Reacties

De Duitse pk-bommetjes vliegen ons om de oren. Na Brabus' tot 400 pk sterke Mercedes GLA is het nu de beurt aan ABT om extra leven in de 2.0 TFSI van de S3 Limousine te blazen. Het resultaat: 370 pk en 460 Nm.

Veel pk’s in een klein jasje, dat is de trend de laatste tijd, met allerhande zeer dikke C-segmenters. Standaard heeft de S3 300 pk en 380 Nm, ABT gaat hier flink overheen, geheel in lijn met hun kontloze S3. Voor de extra gespierde looks zijn velgen in 18 tot 20 inch beschikbaar. De ABT S3 kan 265 km/u aantikken, over acceratietijden worden geen uitspraken gedaan.

Meh, ik vind de rode S3 van SR Performance leuker.11 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
De rode S3 van SR Performance is zeker mooier.
Toch vind ik de A3 Limousine een leuke auto!
265 lachertje… Met de standaard S3 8V kan je die al aantikken… Deze zou mits de juiste overbrengingen wel 285 moeten halen.
@willempieee: fakking vet mooi verhaal man!
265 is natuurlijk echt belachelijk traag, daar kon je 10 jaar geleden al niet eens mee aan komen bij de meeting op het industrieterrein!
@willempieee: en die s3, liggen daar kleinere wielen met ”getrokken” banden?
Abtnormaal lekker
Lekker, doet u mij maar een rode.
Zouden er serieus mensen zijn die zeggen 300pk in een Audi A3, dat is niet genoeg, maar 370pk is prima? Mij lijkt dat een standaard S3 als meer dan snel zat is. Als je extra geld kwijt wilt lijkt me de optielijst van Audi een betere bestemming van aftermarket gedoe van een tuner.
@mashell: 70 betrouwbare peekaatjes uit een 2.0 blok voor een redelijk geringe meerprijs klinkt mij als muziek in de oren! Heb je meer lol van dan een uitgebreid leerpakketje, gordelverwarming of tv schermpjes in de achterste hoofdsteunen!
A3 sedan Mmmmm… nee te klein. Meer iets voor frankrijk, spanje daar rijden meer sedans rond van kleinere modellen.
Ik kijk al uit naar de S3 sedan van MTM…

Die rode was echt TE laag!
Vind deze ook niet verkeerd!
Ik ben niet echt een Audi fan maar de A3/S3 Limo kan me best bekoren, zeker in deze ABT uitmonstering. Stukken mooier nog dan die rooie van SR Performance.. foute velgen en te laag.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).