Autoblog video: autoshow Detroit 2013 (deel1)

Auteur: , 29 Reacties

Whoppa, het eerste deel van ons videoverslag van de Autoshow te Detroit!

Op de Noord Amerikaanse beursvloer neemt Wouter ons mee langs de belangrijkste primeurs, zoals de CLA, de 4-Serie Coupe en de nieuwe Corvette. Bekijk het eerste deel op ABHD!29 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
laat die BMW 4 maar komen!!! wat een heerlijk ding :)
De nieuwe Corvette valt me eerlijk gezegd tegen… doet me denken aan een karikatuur van zijn voorganger.
@Carreza: de voorkant is lekker maar de achterkant vind ik maar niets!
Bmw mag van mij wel opschieten met die 4-serie, wat een mooie verschijning!
EEHHHH BRRRRRR drive in the future hahahah! XD
Mercedes maakt mooie modellen. Gaat lekker met zijn tijd mee. Maar interieur/dashboard-wise is het kwa design lelijk. Daar moet je blijkbaar een aparte designer voor inhuren…
Mooi keycord!
Nice, ik kijk uit naar deel 2!
Die CLA ziet er op video echt best lekker uit. Foto’s valt die me een beetje tegen maar net als bij de A-klasse denk ik dat die in ‘real-life’ echt fantastisch is. Als er nou ook nog een CLA Shooting Brake dan schrijf ik me alvast in voor de CLA 250 4-Matic shooting brake.
CLA 2000 euro goedkoper dan een C klasse, maar de CLA heeft voorwielaandrijving wat nu weer heel jammer is. Zo’n auto moet net zoals de 1 serie achterwiel aandrijving hebben. En ja, het verschil tussen FWD en RWD merk je zeker in het dagelijkse gebruik.
@civicfk3: Ja nee inderdaad tijdens dagelijks gebruik van en naar werk merk je duidelijk verschil tussen FWD en RWD… Meen je dit nou serieus? Een groot percentage(80% bij BMW 1-serie rijders) weet niet eens of hun auto voor of achterwiel aangedreven is, laat staan dat ze het verschil zullen merken bij dagelijks gebruik.
@Pordon: Ja dat merk je echt, met name als de weg naar je werk ook nog een enkele bocht bevat. Het verschil is dat er in tegenstelling tot een FWD niet allemaal gekke krachten die niks met sturen te maken hebben in je stuurwiel werken als je gas geeft in een bocht. FWD is heel niet zo slecht, maar dat je geen verschil merkt is echt onzin.
@griffendahl: Je moet even rekening houden met de 98% van de mensen die geen flauw idee hebben hoe/wat/waar verschillen zouden kunnen zijn tussen FWD en RDW, laat staan dat ze het merken.
@Pordon: Dan kan het toch wel zo zijn dat civicfk3 en ik het wel merken en derhalve jammer vinden het dat heen RWD is ??
@griffendahl: Dat kan, en dat zal persoonlijke voorkeur zijn maar als dagelijks vervoermiddel zou het voor mij zeker geen reden zijn om de CLA te laten staan.
Mijn favoriete wagen van Detroit 2013 deel 1 iiiiiisssssssss……….de sssssssstingray corvette. de kwaliteit is misschien wel wat minder dan bij de Europeanen. Voor mij hoeft dat helemaal niet. Geen plastic, geen leer gewoon een interieur uit carbon. Trouwens less is more! Ben benieuwd naar de ZR1 opvolger.
@toroloco: Helemaal mee eens. Hij mag dan minder goed gebouwd zijn, hij kost ook veel minder dan zijn Europese concurrenten.
Die 4-serie is toch wel een errgggg lekkere verschijning zeg!
Wat is die 4 serie toch dik
Die man die dit presenteert (nee ik weet geen namen hier) is een soort Cesar Millan..
Alleen dan langer..
Ben benieuwd welke kleur de blauwe auto onder het paarse doek heeft!
@GaIIardo: volgens mij is dat de bentley continental gt speed convertible, in het paars.
Na het verhaal over mensen in hun ogen prikken als ze je niet bevallen zie je gelijk 2 dames. Geniaal! :D
gaan jullie ook nog langs de Tesla stand? ik zou graag wat zien over de Model X
Ben benieuwd wanneer we de Maserati Quattroporte gaan zien.
die F-Type ..

man man man .. wat een gaaf ding is dat ..
Aston Martin kan wel inpakken ..
Lekker hoor EPMD So what Cha Sayin!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).