Autoblog video: overzicht Genève 2012

Auteur: , 14 Reacties

Dat was een lekker druk weekje, vorige week. De autoblog-crew reisde af naar de Autosalon van Genève, en de content spatte in hoog tempo van je beeldscherm af. En dan mis je nog wel eens wat. Even recapituleren dus!

Niet alleen bestookten we je met alle galleries die onze rennende fotografen bij elkaar schoten, er kwam ook nog een fors aantal video’s vrij, voor de Wouter-fanclub en degenen die misschien wat minder van de statische beelden zijn.

Middels deze tag kan je op je gemak alles nog een keer nalezen. Voor direct videovermaak ga je naar ABHD, daar staan alle zes (!) de hi-res video’s van deze editie netjes op een rijtje.

En nou zie ik een hoop sippe gezichten, van mensen die eigenlijk een rijtest hadden verwacht. Helaas, die houden jullie nog even van ons tegoed. Maar troost je: nog deze week zal er een splinternieuwe rijtest online verschijnen!14 reacties

joepie! van welke auto? porsche 911 cabrio?
@Flamingo: oeps is al geweest :P
laat me wel verrassen
ah nog een weekje geduld dan :)
@rubenpriest: Ik gok op een rijtest van de Opel As(h)tra(y) OPC door @CasperH. Kan hij even lekker de mechanische sperdifferentieel uit de Corsa OPC Nürburgring Edition en de HiperStrut voorwielophanging uit de Insignia OPC uittesten in een Mègane RS vermorzelende strakke hot hatch. 8)
@AutomotiveDesigner: een echte rasoptimist? Geloof me maar: de nieuwe Astra OPC kan de Mégane RS misschien in een dragrace verslaan (met de nadruk op misschien), maar op een circuit blijft de Mégane RS heer en meester onder de hothatches hoor…
Ik haat Ford reclames, en vooral die *%@%*))#! grote van Mega World Challenges….
@156v6power: Dankzij Ford kunnen de heren van AB naar Geneve.
edit: Mega = Real. ;)
Als er een auto is waar de meeste aandacht aan is besteedt, dan is het zeker die pimpbak van een Lodgy wel!
Werkelijk geniaal filmpje!
De mening over de Polo Blue GT deel ik met Woutert, dat ding moet heerlijk zijn.
@BmwMPower: helemaal als je bedenkt dat je gewoon 140pk hebt als je het nodig hebt/wil.
Wouter is een beetje stout geworden, door al die mooie babes. Vooral dat Chinese meisje aan het einde. Prachtig.
Ik heb ze nu pas allemaal bekeken, topentertainment! Wouter, je bent een echte held, niet te stoppen in Geneve had ik de indruk. Lag toch enige keren dubbel.
Als ik 2 vrij praktische wagens moet uitkiezen… RS4 en M6 coupé (valt goed mee op video!)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).