Autojunk Foto Van De Maand – Mei 2018

Auteur: , 16 Reacties

Even focussen mensen, het is weer sluitertijd!

AJFVDM mei 2018

De maand mei zat vol gave evenementen, maar er waren ook mensen die op pad gingen voor serieuze fotoshoots. En met name die laatste groep mensen zien we deze maand terug in de Autojunk Foto Van De Maand. Vorige maand ging @lenny98 (wij mogen Lennard zeggen) met de eer aan de haal. Deze maand mag hij dus meebeslissen over winnaars & verliezers. Gaan we dan!

Plaats 3: Ferrari F12 Berlinetta
F12Berlinetta
Om te beginnen een Italiaans snoepje. Vaste waarde voor de AJFVDM @zweed laat weer eens zien wat hij kan. Een dromerig sfeertje dankzij wat nabewerking, alhoewel dat voor Lennard net even iets té is: “De witte waas die aan de linkerkant erin bewerkt is, had ik persoonlijk achterwege gelaten. Qua compositie, kleuren en belichting vind ik echter dat deze foto absoluut niet mag ontbreken in de top 3! Ondanks dat de auto zwart is en bij daglicht gefotografeerd is, komen de lijnen van de auto er erg mooi uit zonder dat details wegvallen. Daarom is dit mijn nummer 2 geworden.” Wederom Top Sander, goed bezig!

Plaats 2: BMW E30 Mtech 2
BMW E30 M-Tech 2
Nog zo’n vaste waarde in dit maandelijkse item: @row1 pakt een keurige P2 deze maand met deze heerlijke E30. Ons aller @autoblogger roept “Vooral een hele mooie setting!” over de redactievloer terwijl Lennard iets ruimer van stof is: “Wederom een hele mooie foto van Rowan! Hier geldt hetzelfde verhaal als bij Rowans foto op de baan bij Supercar Sunday. De foto’s van de concurrentie vond ik net iets mooier deze maand, maar ook deze foto zou in mijn top 5 terechtkomen.” Doordat Autoblogger en ik ‘em wat hoger gepositioneerd hadden, een dik verdiende tweede plek.

Plaats 1: Audi R8 V10
Audi R8
En dan de winnaar van deze maand: @stephenotto. De hele set is om te smullen, maar de laatste foto weet de aandacht het meest vast te houden. Een heerlijke duistere setting waarin de rode R8 alle aandacht opeist. “De eerste foto uit deze set vind ik helemaal prachtig vanwege het licht en de manier waarop de R8 eruit knalt, maar de zevende foto is ook zeer fraai! De duistere look van de foto vind ik erg geslaagd en zorgt ervoor dat het rode kleurtje van de Audi er lekker uit komt. De combinatie van de gekozen duistere locatie, de manier waarop de R8 uit de foto knalt en de kloppende compositie maakt dit voor mij de winnaar!”

Nou, dat dus. Gefeliciteerd Stephen, volgende maand mag je weer meejureren en jouw foto siert komende maand de header op Autojunk.nl! Wil jij dat volgende maand ook? Upload dan je mooiste foto’s op Autojunk.nl en je doet automatisch mee voor de editie van juni!16 reacties

Foto van R8 is echt knap. Dat rood lijkt wel te leven
Bedankt, leuk!
De nr1 en 2 zijn echt prachtig! Zal leuker zijn bovenaan m’n scherm dan de voorbije 10 dagen… ;-)
Aaah jammer! Ik had gemaakt toch wel kans te hebben met mn GT2 RS
@diederik888: Ik bedoel natuurlijk “gehoopt” ipv. “gemaakt”.
@diederik888: Foto zat ook in de voorselectie en ik was er zeker fan van! Helaas was de concurrentie moordend dit keer
@lenny98: Het is te zien Lennard! Volgende keer beter ;)
Wow, gave foto’s. De shots M3 en de R8 zouden niet misstaan in een duistere gangster film. En de setting doet me ook aan videogames denken. Die GTA poster op de achtergrond zag ik pas nadat ik dat gevoel al had, maar bevestigd het wel!
Wat een geweldige wagen is die M3!
@viezefreddyw: het is een 325 met Mtech pakket. Maar dat doet niets af aan zijn schoonheid.
@viezefreddyw: Zo uitbundig zijn over een auto en hem dan niet herkennen. Jammer.
Heel tof, dankjewel!
@stephenotto: zeer verdiend, prachtige shot 👌🏼
Wat is zo’n F12 toch prachtig. Een van de mooiste auto’s ooit vind ik.
Moeilijk kiezen tussen de 325i en de R8…de E30 is héél kleurrijk terwijl de R8 veel duisterder en mysterieuzer is qua aanpak. Beide technisch perfecte foto’s…hmmm omdat ik meer respect heb voor de locatie en de E30 als onderwerp kies ik die. Wat knalt die foto lekker! Die R8 daarentegen weer prachtig rood contrast met die donkere background + mist-effect…hmmm gedeeld eerste plek?
Die E30 is fantastisch maar die locatie ook! Kwa locatie vind ik de R8 ook geweldig, maar de foto iets minder. Wel goeie inzendingen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).