Autoshow Seinfeld: Comedians in Cars Getting Coffee [updated]

Auteur: , 27 Reacties

Hier, het eerste stukje beeld van Jerry Seinfeld's autoshow. Nou ja, autoshow, 'comedians op leeftijd die in een klassieker door steden rijden' lijkt een betere beschrijving.

Verwacht dus geen keiharde concurrent van Top Gear USA. Daarvoor is dit iets te low-budget en minder gescript. De show, die op 19 juli start, wordt trouwens alleen op het WWW uitgezonden en daarin neemt Jerry dus een scala aan komieken mee in bijzondere klassiekers. We zien onder meer Ricky Gervais, Larry David en Michael Richards – beter bekend als Cosmo Kramer. En even zo belangrijk: in de promo komt een oude Porsche, Volkswagen en meer apart spul voorbij. Check de footage op Autojunk.nl en benoem ze allemaal. (Zowel komieken als auto’s.)

Update 14-07 – Lange versie hierrrrr.

Het deed ons toch vooral denken aan “a show about nothing”. Wat zomaar eens ontzettend grappig kan worden.27 reacties

Seinfeld is een held! Het zou leuk zijn als hij samen met Jay Lenno een autoprogramma zou maken.
@porsche928: Seinfeld is een drama!!!!
Van beide knakker nog nooit gehoord…
@Jokkebrok:
Was ook iets van de vorige eeuw…
@Jokkebrok: oei, ik zou toch eens beginnen met de show Seinfeld… Briljante en zeer originele sitcom. Zeker toen!
@CBR600rr: Inderdaad!
@CBR600rr: Seinfeld is inderdaad geweldig. Sinds kort weer begonnen met het kijken van alle seizoenen. Dit is bijvoorbeeld echt lol: http://www.youtube.com/watch?v=G7SYBxREy1c&list=FLJVZ6HHGUuxMCI1SWROJjEg&index=1&feature=plpp_video
Ik vraag me af wat de mensheid heeft misdaan dat we weer wat van Jerry ‘not funny at all’ Seinfeld moeten horen. Op Comedy Central ook al, reruns van Seinfeld! Oh the horror *aaaarggh* :(
@koelkast: Gelukkig hebben verschillende mensen verschillend gevoel voor humor :) Jerry Seinfeld en Larry David (schrijver) zijn vrij subtiel in hun humor en daarom zullen niet alle mensen de humor voelen en daarom kunnen waarderen. Als je het wel ‘voelt’ dan is het oprecht briljant.
@CBR600rr: Volgens mij heb je 2 soorten Seinfeld kijkers: de Seinfeld-fans en de Kramer-fans ;)
@dawwg: Mijn favoriet was altijd George :) Één van de beste tv-karakters ooit.
@koelkast: jammer dat ze pas rond 23:00 zijn. Beste show ooit gemaakt.
@Benjamin1: Eén de beste comedie shows. Je moet gewoon alle seizoenen downloaden, dan kun je kijken wanneer je wilt. Op CC worden ze niet chronologisch afgespeeld, waardoor je soms dingen mist.
Heerlijk dit, fijn sfeertje. Deuntje op de achtergrond, beetje in de auto rijden door een geweldige stad en praten over nutteloze dingen. Ik ga kijken!
@CBR600rr
Gelukkig wel ja. Daar is Teeuwen toch wel het grootste voorbeeld van in Nederland, you either hate him or love him.
@Benjamin1
Soit, dat je Seinfeld goed vind prima ieder z’n ding zie hierboven. Maar als je durft te beweren dat het de beste show ooit gemaakt is mag je met recht een cultuurbarbaar worden genoemd :P
@koelkast: Wat lul je nou allemaal ‘cultuurbarbaar’. Dat jij er geen humor in ziet, betekent niet dat andere mensen het heel erg grappig kunnen vinden zoals ik. Ik ken weinig of geen shows die grappiger zijn dan deze. De combinatie van Jerry, George and Kramer is gewoon geweldig!
@e550: “Ik ken weinig of geen shows die grappiger zijn dan deze.”……humor op de vrijdagmiddag!!
@masserati
Dat deuntje hebben ze ongetwijfeld rechtstreeks uit één van de Sim City games gehaald.
Vind de Seinfeld bloopers leuk maar de show zelf niet.
die gast kan gewoon goed observeren ..
heeeeeeel goed observeren ..

en heeft de gave het abstract te ventileren ..
zijn grappies hebben altijd een dubbele laag ..

maar helaas slecht acteren ..
@lincoln:

Zijn acteerprestaties waren inderdaad niet direct om over naar huis te schrijven, er is wel enige progressie merkbaar in de latere reeksen maar een acteur is hij niet.

Hoewel de reeks zijn naam draagt, was zijn rol veeleer die van aangever, zodat de nevencast vooral george en kramer, kon schitteren, heerlijke humor, leugenachtige egoïstische personages en ‘no learning, no hugging’ als motto, een verademing onder de sitcoms!
Ik zie alleen maar verveling en ongemakkelijke stiltes. We wachten het af.
Ricky Gervais is de man….The Office (de Engelse versie natuurlijk)is weergaloos!. De Amerikaanse versie is echt te flauw,net zoals de meeste Amerikaanse “comedies”.
Dit is nou een autoliefhebber pur sang, love it.
Dit zou best wel eens een leuke show kunnen worden.
Eerste aflevering staat online:

http://comediansincarsgettingcoffee.com/

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).