Balotelli’s Bentley Continental GT is gecamoufleerd

Auteur: , 33 Reacties

Tja, in korte tijd verliezen en gelijkspelen tegen Ajax, dat gaat je als duurbetaalde topspits van ManCity niet in de koude kleren zitten. Om zichzelf wat op te vrolijken, en te laten zien dat hij een warrior is ofzo, heeft Mario Balotelli zijn Bentley Continental Supersports in nieuwe kleurtjes gestoken.

De 22-jarige voetballer uit Italië heeft het schijnbaar even gehad met zijn Maserati GranTurismo en Audi R8. Geef hem eens ongelijk. Wie een salaris van €540k in de maand(!) toucheert zal weinig moeite hebben met het continue aanschaffen van nieuwe wielen. Vraag maar aan Cristiano Ronaldo.

Maar om nou in een standaard Bentley te blijven rijden? Nee, dat doet iedere voetballer meer meer geld dan hersenpaninhoud al. Een matgroen wrapje met roestbruine en zwarte camouflagevlekken op zijn W12-aangedreven coupé moet daar verandering in brengen.

Uiteraard komt hesjesexpert Balotelli hierdoor alleen maar meer in de belangstelling te staan, tot grote vreugde van Britse koppenmakers.

En bij het arriveren van het Manchester City-complex kun je natuurlijk op de nodige aandacht van fans rekenen:

Of bij de pomp.

Oh, en denk niet dat Balotelli zijn Bentley niet gebruikt waarvoor hij bedoeld hij. Zijn swaggerwagon wordt precíés gebruikt waarvoor hij bedoeld is.33 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Maar wel een supersports!
Meteen de enige Continental die zich inderdaad kan ‘meten’ met een Maserati of R8.
Weinig keuze voor voetballers, zo te zien.
Porker of Bentley.
@mout:
Tussen vrouwen kiest hij blijkbaar niet…
Waarom heeft iedereen hier zo’n haat tegen Bentley’s? Ik vind het behoorlijk mooie auto’s hoor. En ze schijnen vrij hard te gaan, hebben een geweldige afwerking, en zijn duur. Jaloers ofzo?
@RRenault: en ja, het is jammer dat er zo veel iets te domme en makkelijk rijk geworden voetballers in rijden, maar daar kan die auto ook niks aan doen ;)
@RRenault:
Ik vermoed dat ze iets te sterk op comfort zijn gericht voor echte petrolheads, die verkiezen wegligging en looks boven alles…
@StijnB: Een bentley is ook niet gemaakt om een race tegen een ferrari te winnen.
@W115: Precies, volgens mij vergeten de meeste dat! Ik heb nog nooit in een Bentley gezeten, maar ik kan me voorstellen dat zo’n apparaat heel goed is in waar hij voor bedoeld is, namelijk: het zo comfortabel mogelijk cruisen met eventueel een behoorlijke snelheid.
@RRenault: heb er in gereden…en geloof me maar, je komt ogen en oren tekort. Interieur is feilloos mooi, en de kracht van de W12 doet je stamelen “oh my gaawd”. Maargoe, ik ben dan ook 40 en kan een Bentley enorm waarderen. Mits (!) het in originele staat wordt gehouden. Geen aftermarketshit (zoals Balotelli nu doet) etc. Just stay classy…
@RRenault: Oh ik vind de continental wel degelijk een mooie auto, maar het is het nou net niet. Hij wil sportief lijken door de coupe maar is het niet. Wilt luxe uitstralen, wat het ook doet, maar achterin is ook weer wat moeilijk, neem dan de flying spur. Het is ook een beetje de golf onder de rijken. Als je dan toch luxe coupe wilt, doe dan de Bentley brooklands. Daar heb ik een groter zwak voor. Ik vind de Bentley Arnarge, Azure en brooklands serie veel mooier. De Mulsanne neus begin ik wat meer aan te wennen, dus dat komt nog wel.
@W115:
Dat zeg ik ook niet, maar het is toch logisch dat het typische autoblogpubliek (jongeren met een voorliefde voor sportieve wagens) niet meteen vallen voor de charmes van een comfortabele Bentley (ondanks de capaciteiten van die wagen)?
@RRenault: Ik vind ze geweldig :)
Heerlijk snel kanon en hoog comfort de beste combi voor mij.
Idd, veel meer geld dan herseninhoud.
gelukkig dat’ie het weer terug pompt in de economie
@desjonnies: kan je aan een mazzelneger wel overlaten ^^ ! Die lui genieten werkelijk NU…
@Megakix: Mazzelneger? Bestaan er dan ook “Mazzelblanken”?! En waarom mag men niet genieten ‘van jou’?

Of zou je ook al dat geld braaf weigeren, “omdat het teveel is”?!

Gaarne repliek!
@FrankypankyV8: yep, er bestaan dus ook mazzelblanken ! What’s your point now ? ^^

En aangezien jij ‘repliek’ wilt (en van dupliek ben ik ook niet vieschh hoor ;))…waarom heb jij tot 2x toe niet gereageerd op mijn vragen over jouw avatar dan ?
@Megakix: Dat komt omdat jij je vraag of vragen niet eindigde met ‘repliek’, wat dus een nadrukkelijk verzoek tot een reactie is.

Zo wordt voorkomen dat men een vraag als retorisch beschouwd. [/literatuurnazi-mode off]

Maar ik meende dat je iets vroeg over een der dames?
@FrankypankyV8: lol …. het ging over je avatar inderdaad…die dame in het midden-achter lijkt heel sterk op een vriendin van mij, Thu Thao genaamd…ken jij deze dames persoonlijk, enzo ja, is dit Thu Thao ?
@Megakix: Nee, ik ken niet alle dames persoonlijk…Ook ene Alcohol kan mij daar niet echt mee helpen. Maar het was wel erg gezellig, dat wel…
@Megakix:

Nee, ik ken niet alle dames persoonlijk…Ook ene Alcohol kan mij daar niet echt mee helpen. Maar het was wel erg gezellig, dat wel…
@FrankypankyV8: oh..nog wat ‘repliek’ over het genieten. Waarin las jij, dat ik het ze misgun ? Het was juist een uitroep van plezier; dat mazzelnegerdts hun blingy-blingy direkt aan de hele wereld laten zien ! Vind dat eigenlijk een hele leuke leefstijl…
Wat een schijtkeuze kwa camouflage … Eem wrapje met een paar plakstickers waar ik overigens wel een leeuw en een aap in herken ;)
Doe het dan goed & met stijl zoals die snowboarder Jon Olsson of de stijlicoon van Italie : Lapo Elkann.
@Arco: indd geen porem. Dit doet me nog t meest aan die Paula-pudding-kindertoetjes meuk denken… En wtf doen die rode vlekken er???
@Arco: Of de camouflage is op een koe geïnspireerd, of door een kleuter ontworpen of het is kunst.
tja als je graag een mooi auto lelijk wil maken….
Balotteli wil vast niet opvallen, denk ik.
Tja zo zie je maar weer goede smaak is niet te koop al heb je al het geld van de wereld.
Een Bentley vind ik persoonlijk een geweldige wagen, maar dan wel origineel. Niet te opvallend bloedsnel en hoog comfort, de beste combi voor mij persoonlijk.
Ik zie de wagen niet….. Oh toch wel.

540K/maand… Hij kan beter een helikopter kopen. gedaan met de files.
‘Balotellis Bentley Continental GT is verkracht’ was een betere titel…
Ooohh Ballotelli

http://www.youtube.com/watch?v=i-tagn3lB3I
@rijbewijzer:

Ooooooooooooooo Balotelli

He’s a striker

who’s good at darts

an allergy to grass

but when he plays he’s fucking class

drives around Moss Side with a wallet full of cash.


Voor als iemand wou meebléren
Als rijke mensen een auto kopen zijn er 2 smaken 1 is de ,,persoon met smaak,, en 2 zijn de voetballers

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).