Bam! Sebastian Vettel GEEN champion of champions

Auteur: , 20 Reacties

Na de nations-cup Geen verwachte winnaar bij de Race of Champions dit jaar! Sebastian zet aan het eind van zijn race tegen Romain Grosjean zijn KTM X-Bow kapotstuk tegen de barrière. Afgeleid natuurlijk. Champion of champions-video's na de klik.

Geen wilde koprollen dit jaar, natuurlijk bleven de kampioenen niet helemaal vrij van de omheining. Sebastian Vettel tikte iets harder dan gepland de buitenbocht aan. Hierna kon hij de winst op zijn buik schrijven. Een ander slachtoffer was de Lamborghini Gallardo bestuurd door Andy Priaulx. Die ketste iets heftiger van de baan. Op een haar na mist hij daarbij zijn tegenstander, Tom Kristensen. Ook Mich Doohan crashte een Gallardo.

Na een finalerace tegen Tom Kristensen, die één race eerder David Coulthard achter zich liet, wint Romain Grosjean de titel ‘Kampioen der Kampioenen’. Hij verslaat opweg naar de finale Vettel en daarna Schumacher. Een knap staaltje sturen van de man die dit F1-seizoen nog in de schaduw van Raikkonen stond.

Een Frans feestje ook, zonder Loeb. De WRC rijders, meestal goede concurrenten van de F1 coureurs, waren dit jaar minder of eigenlijk niet aanwezig. Volgend jaar weer een kans.20 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
het ziet er rood van de mensen ..
Over de Gallardo klaagde ze allemaal, die schoot in z’n ABS als hij een hobbeltje in de baan raakte.
JJa en dan mis je je rempunt.
Voor ons Nederlanders wel leuk dat ze de Hakvoort buggy het leukst vonden om mee te rijden.
Zijn ze nu eindelijk uitgespeeld?
In het vorige artikel staat dat vettel en schumi voor de 6de x gewonnen hebben. Nu is het dat Franse kereltje. Snap ik iets niet ofwa?
@pomfriet: Dat was voor de landenwedstrijd. Oftewel Team Duitsland heeft gisteren gewonnen en Romain Grosjean heeft vandaag de individuele wedstrijd gewonnen.
@Alfaxa: alzo, dank voor uitleg
Schumi? Vettel? Nu Fransman ?
Waarom wordt er toch altijd muziek onder autovideo’s gezet? Muziek voor muziekliefhebbers, motorgeluid voor autoliefhebbers. Moeilijk concept blijkbaar.
@heidekonijn: idd! Ik wil gewoon het geluid van de auto horen.. Blije muziek altijd
Grojean heeft erg veel pure snelheid! Dat bewijst hij hier maar weer. Hopen op een f1 zitje voor volgend jaar.
Schitterende ambiance zo’n leeg stadion. Waarom naar zulke landen/plekken gaan waar de interesse niet hoog is? Hou het dan in Europa of Amerika of elk ander land in de wereld waar er meer interesse is.

Want uiteindelijk is deze strijd de reinste bull shit en is het meer voor de toeschouwers. Zorg er dan ook voor dat die er zijn…
@Rick-dos: zoek voor de gein eens de prijs van een kaartje op…
@Gideon: Wat ik zo snel kan vinden zijn het prijzen van rond de €25?

En dan nog, mocht het meer zijn, dan blijft mijn punt staan. Want hou het dan gewoon in landen waar men de prijzen van die kaartjes kan betalen. Een leeg stadion helpt de sfeer helemaal niks natuurlijk…
@Rick-dos: ze hebben het twee jaar in Dld gehouden. De boel zat echt afgeladen vol toen. Maar ja, blijkbaar kon men in Thailand wat meer vangen, dus dan allemaal naar Thailand. Geen wonder dat er geen in enkele rally-rijder meedeed, die hadden afgelopen weekend allemaal tests gepland voor de Monte Carlo in Januari
Leuk feestje voor de sponsors…alle 1,5 + paardenkop…zou eigenlijk ook gewoon bij voetbal moeten zijn, sterven die B-rang sterretjes ook eens een langzame (financiele) dood.
@Megakix: goed onderbouwt… Lekker kort ook…
@CBR600rr: met een d, voor de grammar nazi
@CBR600rr: dank…(met een ‘d’) ^^
weet iemand of er een Torrent is of een ander website waar je alles terug kan kijken?
@redneckdarian: nu kan je day2 helemaal zien op het youtube channel van DRIVE!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).