‘Because Race Car’: Man tattoeert auto-meme op borst

Auteur: , 28 Reacties

Dag in, dag uit kan je je verbazen over de zooi die mensen met een inktnaald in hun lijf laten kerven. Wat zou iemand bijvoorbeeld bezielen om een automotive meme op zijn sternum te laten graveren?

Bij tatoeages is meestal de vuistregel: hoe diepzinniger de (het liefst Engelstalige) spreuk, hoe stompzinniger de persoon waar deze op gezet is. Bonuspunten verkrijg je met spelfouten hierin. Chinese karakters waarvan je geen benul hebt wat ze betekenen doen het ook goed in de categorie nitwit trouwens.

Wat dat betreft is de because race car-tattoo lekker recht door zee, maar de vraag is alleen: waarom? Nee, dan kan je toch beter een AMG-tag onder je ballen laten zetten. Of een BMW-stempel om maar wat te noemen. Going nowhere in a rush? Laat dan James May op je lijf zetten.

Sommigen laten het bij een beetje inkt, anderen gaan volle bak Ben Saunders. Nou is er niet zo veel mis met tats, maar als je het de rest van je leven bij je draagt, zorg er dan voor dat je in ieder geval iets met een beetje betekenis op je lijf draagt. Benieuwd wanneer deze jongen zijn tekst beu is. Misschien na het zoveelste uitlegrondje op het strand. (Cobalt SS, via Jalopnik)

Stel, je moét een meme op je lijf laten zetten. Waar ga je dan voor? Nyan Cat? Zoidberg?28 reacties

Elke Tattoo is een voorbeeld geworden dat “geen smaak blijkbaar ook een smaak is” !!
Bazinga!
NO! Op mijn linker bil
Raar dat niemand nog over de spelling van de tattoo is begonnen… “Because Racrcar” volgende keer maar autocorrect aanzetten ;)
@scooper: ‘And yes, it says “Because Racecar”, I’m not sure why this pic makes it look like it says “Because Racrcas” ‘ aldus de tattoo dude.
@scooper: toch een mooie palindroom dan !
Stewie griffin op mn linkerbil
Peter griffin op mn rechterbil

en dan bovenenaan
The Bird is the word! Eeeuh.. Bababa bird bird bird, bird is the word!
Bad luck Brian, for sure!
Challenge accepted
overly attached girlfriend
of het fap fap fap poppetje
en het af te maken watch out we have a badass over here
Roses are red
My name’s Dave
This poem makes no sense
Microwave
DNR op m’n borstkast. ( Do Not Resuscitate )
Heb het ooit eens mooi verwoord gezien : tatoeages zijn permanente herinneringen aan tijdelijke emoties.

Of ook, mammie en pappie gaven me geen aandacht, en door tatoeages, wil ik het van volslagen vreemdelingen krijgen.

Let wel, er is nog steeds een verschil tussen “I love mom” en dan een hartje met een pijl erdoor op de bovenarm ( acceptabel ), of YOLO op uw gezicht zetten ( niet acceptabel ).
Van levenslange toewijding en liefde voor mijn auto ben ik wel zeker, maar om het ook in je huid te laten zetten…

Deze heer heeft zijn prachtige Chevy Cobalt 2.4 zelf gered van de sloop, er een andere motor ingelegd en hem mooi gedecoreerd met een picknicktafel ik begrijp de emotie maar het blijft, welbeschouwd, een lelijke auto en nooit een classic voor het leven. Ach, ieder zijn ding. Mij niet gezien…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).