Begin de dag met een Mega-Lamborghini-meet

Auteur: , 42 Reacties

Supercar-bijeenkomsten zijn een bekend fenomeen, en door de jaren heen hebben we dan ook dankbaar gebruik gemaakt van het beschikbare beeldmateriaal voor een artikeltje of twee. Onlangs deed de Lamborghini Club of America er weer eentje, dus wij vatten de koe stier maar weer bij de horens, met een lekker overzicht van 50+ Lambo's.

Er zijn vervelendere manieren om je druilerige zaterdag te beginnen. Zo ongeveer alles wat je kunt zien uit de Lamborghini-historie zie je ook in deze video: Gallardo’s, Murcies, Diablo’s, Countachs, maar ook de Espada, 400GT, en 350GT zijn present. Het enige manco is dat we ze niet echt horen, maar daar hebben we gelukkig een ander filmpje van:


Een zeer uitgebreid foto-overzicht vind je HIER. Een paar dagen ervoor postte de SoCal Speed Zone onderstaande video (van een Supercar Sunday), waarin we 4 Aventadors voorbij zien rollen. Het groene kleurtje (Verde Ithaca) staat ‘m best goed, vind je ook niet? (via)42 reacties

Mooi om die Lamborghini’s zo verzameld te zien ,wat een mooi merk was het toch.Maar wat staan er een hoop Audi’s fout geparkeerd zeg…
@norge: wat een verbittering, wanneer had je voor het laatst een Audi ??
the-budel-guy via iPhone app
@griffendahl: waarschijnlijk reed de Audi van zijn buurman op zijn 5 de verjaardag over zijn aller eerste gereedschapskoffer. En daar begon het hele drama tegen Audi mee.
Let op:
Drie jaar geleden wilde Norge een Audi A3 kopen, alleen werd hij niet meteen te woord gestaan door de verkoper van de lokale Audi dealer. Diep gefrustreerd heeft Norge vervolgens de showroom verlaten en is bij de Hyundai dealer binnen gelopen, die had wel tijd (tsja..), en zodoende is de ‘haat’ tegen Audi ontstaan.

Werkelijk waar; dit betoog is uit de pen (toetsenbord) van Norge terug te vinden op AutoWeek.nl ….
@norge: Sinds Audi zich er mee moeit vallen de onderdelen er niet meer af, kan je eindelijk deftig achter het stuur zitten en komen nog steeds steekvlammen uit de uitlaat.

What’s wrong with a little bit German engineering?
@vale46: true!
@vale46: Maar het design is er duidelijk niet op vooruit gegaan…
@fant: Het is nu een zeer agressief design, hoekig en waar kon is er gebruik gemaakt van 5hoeken.
Je gaat me niet vertellen dat de auto’s voor Audi zich er mee bemoeide allemaal zeer mooie vloeiende lijnen hadden :D
@vale46: Zeker niet. De Countach is eigenlijk gewoon lelijk, maar toch een heel bijzondere, iconische auto die ik qua uiterlijk altijd zal verkiezen boven een Murcielago. Lamborghini maakte echt veel uniekere auto’s voor Audi zich ermee ging bemoeien… Maarja, als er ook een merk is wat designs suf kan maken is het Audi wel.
@fant: Uniekere? Elke Lambo ziet er buitenaards uit met zijn proporties, kleine kindjes gaan spontaan huilen bij het rev’en,…
Lambo maakt nog steeds unieke auto’s met een zeer agressieve look.
Ferrari’s, die zijn saaier geworden!
@norge: Waar staan die audi’s?
@Nv: Norge bedoelt de Lambo’s, omdat Lambo onderdeel is van Audi.
@tjeerdmaasland: Er staan ook echte Lamborghini’s tussen.
@norge: Dat heb ik gezien. Ik bedoelde sommige lambo’s, maar zo te zien ben ik dat vergeten te typen. Excuses voor de fout.
Altijd leuk zulke CO2-feestjes :D
Prachtig zoveel Lamborghini’s bij elkaar.
Da’s een grote barbeceu zeg
Daar zou ik er wel een van uit willen hebben.
@jordy14: uit moet weg….
@jordy14: uit willen kiezen of willen hebben :p
Het wordt mij weer pijnlijk duidelijk dat er in de laatste 20 jaar geen echte lambo meer gemaakt is, sinds de diablo…
@CL65: Vond de Murcielago toch wel een erg vernieuwend model, daarna zijn ze helaas allemaal op het Murcielago design gebaseerd ipv iets compleet nieuws te ontwerpen.
@knalfa: gefeliciteerd! U verdient de prijs meest domme opmerking van de dag! De aventador -opvolger van de murcielago- iS namelijk de ENIGE compleet nieuwe lambo is 50 jaar. Niets dat op een murc zit past op een aventador. Alles is compleet nieuw. De gallardo is een compleet andere modellijn dus die tel ik even niet mee.
@lambo4all:
Ik denk dat je zelf met de wisselbeker naar huis mag, hij heeft het over het design. Wat dat betreft kun je hem geen ongelijk geven.

Overigens heb ik dan weer mazzel dat ik het een mooi design vind dus zo erg vind ik het niet :)
Espada blijft de mooiste… vind ik, althans.
@benzinehoofd: Dan moet je toch ook vol afschuw zijn op die laatste Espada van het eerste filmpje. WTF is daar mee gebeurt!

Voor mij is de Countach de mooiste.
@benzinehoofd: Gaat toch weinig boven een Miura in de juiste kleur!
james125 via iPad app
Gaaf! Wat is dat oude ding aan het begin van de laatste video er voor een?
@james125: 400gt als ik me niet vergis (wat best kan).
Veel liever een Murcielago of Gallardo dan een Aventador.
Dat groen staat wel goed op die Aventador. En op om te vallen ga je nu met je Polo tussen de Lamborghini’s staan… exclusivity much? :p
Ik kon er helaas niet bij zijn dit jaar.. Transport liep een beetje vast.
NicaH!
Zwarte Diablo!!!! Hebben!
Ik zie het nut echt niet van een meeting als deze.
Je komt aan, parkeert je auto en dan?
Zitten en mooi zijn?
Kletsen met die vent die exact dezelfde Murcielago heeft als jij, maar dan in het zwart?
Lullen over het verschil in verbruik tussen jouw Gallardo met Akrapovic uitlaat en Adv.1 velgen en een standaard Gallardo?
@awesome: showen, en je goed voelen omdat je lambo rijdt
@Stopwearingpants: patsers dus.
@awesome: omdat het met een groep toeren over de weg leuker is dan alleen. Ze staan niet uren stil op die parkeerplaats hoor..
@awesome: *kuch* jaloezie *kuch*.
Ga nou gewoon is genieten van de mooie plaatsjes inplaats van weer te gaan lopen zeiken, het maakt ze echt geen flikker uit wat je er van vindt namelijk. Ze doen lekker wat ze willen en daar hebben ze alle recht op.
Die gele Diablo SV! Wat een geniale wagen is dat zeg!!
@kp92: Liever zo’n oranje Murcie SV ;)
@tjeerdmaasland: Nee, dan vind ik de Diablo 10x vetter.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).