Belg is leven beu, rijdt op 8 motoragenten in [updated]

Auteur: , 110 Reacties

Als het niet zo treurig was zou het komisch zijn..

Vanochtend zorgde een automobilist in Brussel bij het kasteel in Laken voor de nodige opschudding. Hij reed in op een gemotoriseerde politie-escorte van de nieuwe ambassadeur van Qatar. Een gerichte actie tegen de ambassadeur zou je denken, maar niets is minder waar. Deze pipo wilde een einde aan zijn leven maken, en koos dit als manier. Zelfmoordterrorisme op zijn Belgisch, Jeremy Clarkson zou er schande van spreken.

U leest het goed: iemand probeert zelfmoord te plegen door met zijn auto, omringd daar een veilige massa staal en kooiconstructie, binnen de bebouwde kom op een aantal motoren in te rijden. Man, man, man. Het zal u niet verbazen dat hij slechts lichtgewond raakte, maar, belangrijker, onder de motoragenten vielen geen dodelijke slachtoffers, hoewel er eentje even in levensgevaar was.

Misschien heb je voor je Duitse literatuurlijst wel eens ‘Die letzten Kinder von Schewenborn’ gelezen, waarin iemand er een eind aan breit door volle bak met zijn sportwagen frontaal op een muur te rijden. Dat boek had deze mafketel in ieder geval niet gelezen…

Met dank aan Panther voor de tip!
Foto credits: Johan Bruynseels, Twitter.

UPDATE – Briesende Belgen in de comments: noem het geen Belg, want dat doet pijn. Neen, het was een Algerijn. Nou, ok dan, bij dezen is het gemeld.110 reacties

EN hij vroeg nog of ze hem wouden doodschieten.. :lol: de dwaas.. jammer dat zulke dwazen altijd anderen mee nemen in hun levensmoeheid.. rij dan gewoon een kanaal in.. of koop een duur stuk touw van je laatste geld met een gouden haak en hang jezelf op.. zoveel mogelijkheden, maar nee.. weer anderen meeslepen..
@dennisr: True… zelfde probleem met mensen die zich voor een trein gooien…
Trauma voor treinchauffeur en het volledige treinverkeer in de knoop…
Klinkt mss cru wat ik zeg, maar het is eigenlijk wel de waarheid…
@Dimglor: klinkt niet crue hoor.. is gewoon zo, komt omdat ALLE zelfmoord figuren egoïstisch zijn..
@dennisr: Inderdaad.. zorg gewoon dat je een paar uur alleen bent.. ga lekker op je bed liggen en slik twee potten valium door. Klaar. Niemand meegesleurd in jouw ellende. En de groeten aan God.
Het klopt dus toch, “belgen zijn dom”
@desoper: Ja Nederlanders mikken gelijk op Beatrix.
@norge: nou, als dát mikken was….damn….bad hunter, bad.
@desoper: ‘T was een Algerijn. Verder nog iets te melden?
@j3tized:

Ja: dat Nederlanders oerdom zijn .. ;)
@waxweazel: dus jij gaat er ook van uit dat dit een zelfmoordactie was. Zou ik ook zeggen na een mislukte aanslag.
Valt me mee dat je kunt typen met zo’n laag IQ
@waxweazel: + 1 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000
@desoper: & hollanders zijn gierig?
@vale46: noem het maar verstandig met geld
@desoper: gierig & spaarzaam is niet hetzelfde hé ;)
op “met telefoontje kutten in de auto” staat een hogere boete dan op “zelfmoord willen plegen” ..

hij heeft zich er slim onderuit geluld ..
scheelt weer 150 eurootjes ..
wat een idioot…..
Nou ik stel voor dat de motoragentjes meneer even op weg helpen…….(naar de cel natuurlijk).
laat ze eerst maar eens die zelfmoordenaars kei en kei en kei en kei en keihard aanpakken voordat ze de verkeerskloothommels kei en kei en kei en kei en keihard aanpakken ..

btw ..
“lichte verwondingen” had die neppe zelfmoordhomomartelaar zijn gordel om ofzo ??
@lincoln: z’n lange neus (Pinokkio) had hem opgevangen, denk ik…gewoon een slechte chauffeur…thats it.
Motards koppen blijft leuk, maar bij een groep flikken moet je zoiets niet flikken natuurlijk.
het was geen belg en al helemaal geen Vlaming maar een algerijn
@Jantje_555: dank u, toch nog iemand die het opmerkt. Redactie, titel veranderen aub!
Zeker weten? Was dat niet de moskeeverbrander?
@sir_smokalot: Heel zeker weten. Veranderen die handel!
Maak er wel iets leuk van hé ;)
@sir_smokalot: http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20120313_076

Hij is geregulariseerd dus istie Belg. Mijn excuses.
Is geregulariseerd hetzelfde als genaturaliseerd?
@sir_smokalot: ja, alleen dan snijden ze je ballen er wèl vanaf…ofzo..
@sir_smokalot: Neen, eigelijk niet, maar ja hier in het PS België van Di Corrupto heb je als geregulariseerde persoon soms meer rechten dan “echte” Belgen. Maar goed dat is een ander verhaal. Komt er op neer dat ze hier in België gezegd hebben dat ie hier legaal mag zijn en alles mag doen wat Belgen mogen. Dus…
@nomar: Je bedoelt dat zij wél intelligente en genuanceerde opmerkingen mogen geven op een forum, en jij niet?
@Jantje_555: Definieer Vlaming… I dare you :twisted:
Jantje_555 ; jij zit achter .. die algerijn is van de brandstichting in de moskee !! Dwaas !
@Maffiazo: voor je gaat schelden: het was een geregulariseerde (sinds 1.5 jaar) Algerijn. Je kan je de vraag stellen wie de werkelijke dwaas hier is…
http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20120313_076
@Maffiazo: dus wie is nu de dwaas, deze Vlaming of jij? ;-)
Iets te veel GTA gespeeld denk ik. Treurig dat mensen zo dom zijn en deze acties uithalen.
Voor de rest van z’n leven opsluiten of op z’n minst zorgen dat hij nooit meer in de buurt van auto. Als je dan zelfmoord wil plegen doe het dan goed en betrek zeker niemand in je actie…
@kickass: Nou, dat is wel heel duur hoor. Dan wel in een cel met scheermesjes en muziek van Frans Bauer, binnen een jaar weer een cel vacant.
Wat een kneus. Laat zulke mensen zichzelf in de brand steken ofzo, ruimt zichzelf gelijk op, maatschappij heeft er weer last van… En dat hij dan ook nog eens niet dood is. Die zal zich kapotschamen.
@Thijsj: …moetíe weer geblust worden..brandweer uitrukken..blusdeken…medische zorg…uitvaart…kindertjes die overstekend toekijken :lol:
Marokkaan steekt moskee in brand,
Algerijn maait 8 agenten weg,
Servische gevange ontsnapt uit ziekenhuis,
..
ik zeg niks hoor…
@RazorHead: viva la Belgique? Of wat de taal binnen 5j mag zijn!

De rechtse kant viert hoogtij dezer dagen! Nu ben ik geen racist, echt niet! Maar als ze zo’n dingen in hun kop halen… Laat ze maar thuis, ik heb zo al genoeg domme landgenoten! Aan alle mensen die zich wel goed aanpassen en verstandig zijn: neem dit niet slecht op ;)!
@technopatat: je bedoelt…don’t try this at home ?
@Megakix: at home wel! in publiek liefst niet ;)!
@technopatat: …hoeveel bonnen heb jij dan in je lade liggen…zodat er 8 motorjoetjes voor je deur staan te posten ? ;-)
@Megakix: Haha, laatste keer dat ik gekeken heb nog maar 3 ;)! Dus de motovrienden laten me mooi met rust ;)! Maar als de beste man wil mag hij altijd thuis in een hekken rijden, dat hebben de meeste mensen wel dacht ik ;)!
@RazorHead:

En wat wil je daar mee zeggen?
@zakar36: toch wel vrij duidelijk niet? Ik denk er hetzelfde over.
@trigger565: Dat Belgen Nooooit wat verkeerds doen?? Dat zijn immers voorbeeldige mensen. Dutroux schijnt ook stiekem een Marokkaan te zijn. Maar die linkse media verhullen zulke zaken altijd.
@supermo:

klopt .. in Belgie is pedofilie strafbaar ..
@lincoln: Serieus joh?
@supermo: Je begrijpt me verkeerd. Het is gewoon opvallend dat het grootste deel van de gevangenen (sommigen spreken van 75%) van allochtoonse afkomst zijn, terwijl allochtonen slechts een 30% (of minder) van de bevolking uitkomen. Het is dus duidelijk dat mensen van allochtoonse afkomst oververtegenwoordigd zijn op het gebied van criminaliteit. Waarmee ik niet direct iedereen over dezelfde kam wil scheren. Ik heb zelf allochtoonse vrienden, mijn vioollerares is een Russische, m’n kotgenoot van Turkse afkomst. Maar wanneer ik ’s avonds alleen door Brussel loopt, voel ik me niet steeds veilig. Als een bende allochtonen je aanstaart en probeert te intimideren kan ik dit niet als aangenaam beschouwen…
Maar goed, dit is een discussie die niet op een autoforum moet gevoerd worden.
@trigger565: Jij wilt ons doen geloven alsof het ligt aan hun allochtone achtergrond. Wat een simpele manier van denken. We weten allemaal dat voornamelijk komt door de sociaal-economische positie. Tsja, wat dat betreft oogst een ieder wat ie zaait. Geldt voor zowel de allochtonen als de autochtonen. Vandaar dat hele ge-etter over en weer… Werkelijkheid is helaas een stuk complexer. Maar goed, ik merk dat men hier elke allochtone scheet aangrijpt om z’n frustraties te lozen op AB. Daar zijn andere fora voor. Dit is een autoforum.
@supermo: Wel grappig dat je mij verwijt simpel te denken terwijl je zelf conclusies trekt die ik nergens heb geschreven en zo de oppervlakkigheid zelf cultiveert (heb ik ooit gezegd dat Belgen niets verkeerd doen? Heb ik ooit gezegd dat het de afkomst is?).
Laat het mij duidelijk maken: natuurlijk hangt het af van de sociaal-economische context. Ik heb absoluut geen probleem met personen die hierheen komen, zich integreren, werk zoeken, de taal leren, zich op een sociale manier gedragen. Maar personen die weigeren de heersende cultuur te aanvaarden, weigeren zich aan te passen, en zich zo (vaak) in de criminaliteit storten, daar heb ik geen greintje respect voor en kan ik missen als kiespijn. Maar nogmaals, dit is geen discussie voor op een autoforum. Daarvoor zijn de tekstjes te kort en de persoonlijke interactie te gering (nihil).
@trigger565: Damn straight.
@trigger565: Als ik kijk naar je reactie is het wel duidelijk hoe je erover denkt. 1+1=2. Vandaar mijn sarcasme. Maar goed, jij begon erover, niet ik. En dat geblabla over aanpassen of oprotten kennen we onderhand wel, is allemaal 1richtingsverkeer. Nogmaals, wie zaait zal oogsten. Als jij me als tweederangsburger behandeld motiveer je mij niet echt om repect te tonen, en andersom natuurlijk, als ik me respectloos gedraag hoef ik geen respect terug te verwachten. Daarom moet men leren mensen als individuen te zien, i.p.v. als groepen. Anders blijf je in die vicieuze cirkel. punt.
@supermo:

dat noemen we in deze cultuur een “loser” ..
iedereen moet zijn schouders eronder zetten voor een beetje respect ..

respect krijg je niet bij de sociale dienst ..
respect krijg je niet door een grote bek te hebben ..
respect krijg je niet door slachtoffertje te spelen ..
respect krijg je niet door de depressieve jankert uit te hangen ..

dus hup .. doe wat met je leven ..
@lincoln: De vraag is dan; vind je dat dat voor iedereen geldt of ben je daar selectief in?? Dus ook als het gaat om al die PVV-jankerds die niets van hun leven hebben weten te maken.
Als je daar verder geen onderscheid in maakt, ben ik het helemaal met je eens.
@supermo:

iedereen die zo beredeneerd als jij dat doet is een loser ..
blerren om respect .. maar geen zelfrespect hebben ..
@lincoln: hahahahaha, je bent uitgeluld dus. Typisch PVV-volk, altijd maar janken over anderen, maar hou je ze een spiegel voor dan vinden ze dat opeens niet leuk. Lekker selectief gejank, zo kennen we onze PVV-mongolen weer. en dan wil je nog serieus genomen worden? lol
@supermo: “PVV mongolen?” … “Jij mag niet iedereen over 1 kam schhhheren”..
@supermo:

goed zo .. simpele racist ..
jij komt er wel met je zelfmedelijden ..
@supermo: jeeezzz…..komop vent, leer eens de feiten.
@supermo:
Je sociaal economische positie heb je zelf in de hand.
Rotterdam heeft een Burgervader die van Marokkaanse afkomst is.
En die zeikt en plein public iedere allochtoon af die niets van zijn leven maakt en iedereen de schuld daarvan geeft.
Er zijn hier nog steeds kansen en mogelijkheden.
Maar je moet wel willen
En je moet er iets voor over hebben.
En dat geldt trouwens voor iedereen.
@desjonnies: Ach ja, het is hier “normaal” om 2 auto’s voor de deur te hebben. Het is hier “normaal” om op je 16e een glimmende ‘Vespa’ t.w.v. 4 rooien onder je ballen te hebben.. Het is hier normaal om op je 9e al een iPhone te hebben t.w.v. 5 meijer.. Als je in NL wat te klagen hebt moet men in de spiegel gaan kijken i.p.v. naar het beleid hier. Iedereen heeft het dik voor elkaar, vandaar dat NL ook volstroomt van 10 kanten. Iedereen is “gelijk” hier, iets waar ik persoonlijk iig niet mee eens ben, maar dat is weer een hele andere discussie.
@kaasboerin: “Als je in NL wat te klagen hebt moet men in de spiegel gaan kijken i.p.v. naar het beleid hier.” Inderdaad, ben ik het helemaal mee eens! Niet janken over de ander, maar kijk in de spiegel. Geldt voor eenieder, allochtoon, autochtoon, PVV’er…enz. Gewoon niet janken maar kijk jezelf in de spiegel. Toch?
@desjonnies: Blijkbaar ben je helemaal vergeten hoe half Nederland reageerde toen Aboutaleb burgemeester werd. En ze reageerden niet zo omdat hij zo een slechte man was, maar …vul zelf maar in…google maar, al die reacties staan nog op het internet. Je hebt zeker kansen hier en persoonlijk zal ik ze zeker niet laten liggen (zit zelf op de TU Delft). Ik probeer alleen duidelijk te maken dat het altijd zo’n eenzijdige gejank is. Juist die mensen die het hardst schreeuwen over bijvoorbeeld dat allochtonen zo vaak in de bijstand zitten, zijn precies die mensen die aangeven NOOIT een allochtoon aan te willen nemen. Tsja, dan moet je ook niet janken denk ik dan.
@RazorHead: + Pedofiele pastoren
kaasboerin via iPhone app
@RazorHead: Jouw media zegt het nog eerlijk, hier al niet eens meer..
Correctie: het is een Algerijn die in België woont (woonde)
Bescamend :oops:
@4991: *h
btw, waarom wilde hij zelfmoord plegen?
Tweede ‘aanslag’ in twee dagen in Brussel? Gisteravond ook al die moskee waarbij 1 dode viel..
lamborghini670sv
Jullie raden nooid wat ik gezien heb vandaag. Niet dit artikel in België, maar er stak een jongeman de weg over voor mijn auto. Ik had hem bijna op mijn Bora, of dan wel niet de chaufeur die achter mij reed.
Dus mafkezen zijn overal ook in Nederland.
Misschien had die gast problemen want het leek wel een zombie.
@tarquesh: Je moet dan ook voorrang verlenen bij een voetgangersoversteekplaats ;)
@tarquesh:

ben jij hier zombies aan het discrimineren ?? racist ..
@tarquesh: nederlanders kunnen gewoon niet rijden…vandaar je bijna-aanrijding…
Wat is dat toch met eenzame mannen met kleine, oude, zwarte Japanse autootjes… :(
Het kan op een betere manier, zonder mensen pijn te doen:
-Op een flatgebouw gaan staan
-Een pianosnaar aan het gebouw vastmaken en om de nek binden en vastzetten ( zeer strak aantrekken, moet niet losgaan)
-Handen vastlijmen aan wangen
-En tot slot, springen

Als de persoon neerkomt zult u zien dat hij zijn hoofd in zijn handen heeft.

Nu even serieus, stom dat mensen dit doen. En al helemaal stom dat ze anderen erbij betrekken.
ik vraag me af wat ze hadden gedaan moest een belg die moskee hebben laten afbranden.
en dan nog, de belg betaalt met belastingen wel een nieuwe moskee…we zouden beter in marokko een kerk bouwen
@Jantje_555:

Dat moskeeën (net als kerken trouwens) niet gesubsidieerd mogen worden ben ik het 100% met je eens maar waarom dan die kerk in marokko gaan bouwen, wat wil je daar dan in godsnaam mee gaan bereiken?
@Hupke: Geloof mij ,dat er in marokko en turkije meer kerken zijn dan belgie.
@quattroporte:

En wij (het katolieke Vlaanderen) zitten al aan een gemiddelde van 7 a8 per dorp ofzo.
Wat een bedoening moet het daar dan wel niet zijn.
@Hupke: inderdaad, hier in ’t stad zijn er veel te veel kerken en moskeeën.
Don’t have a cow, maar ik merk hier enkele verbanden op met ene Karst T.
@sir_smokalot: Geen Belg? Is het niet in Belgie geboren Algerijn? Want als dat zo is het gewoon een Belg toch volgens jullie.

Lekker zijn jullie net als in Nederland criminelen zijn kut marokkanen, maar Afellay en Boulahrouz in het Nederlandselftal zijn ineens wel Nederlanders. Krommer bestaat bijna niet!!
@agera: Niets nieuws onder de zon. Bij voetbal zie je dat ook altijd. Bij winst is ‘t: “We” hebben gewonnen!! Bij verlies: “Ze” hebben verloren.
Die gek is een Belg, juist zoals Dutroux een Belg is. Of zoals Robert M. een Nederlander is. Elk land kent zijn slechte zotten, dus waarom dan stellen dat deze tot Belg genaturaliseerde man geen Belg is?
@mercedesfan: Precies
@mercedesfan: Waarom überhaupt dat gezeik over nationaliteiten? What’s the use? Alsof je de waanzin van een debiel aan zijn paspoort kan afmeten? Onnodige discussie.
@highperformance: Hij haakt in op de mensen die zonodig de man als Algerijn en perse die nationaliteit naar voren willen schuiven. Je let niet op, want je had deze comment veel eerder moeten plaatsen bovenaan en niet pas nu!
@agera: Ik let wel op, ik plaatste deze reactie zo laag mogelijk. Anders leest men er overheen. Gezien de inhoud van mijn comment zou het doodzonde zijn als men deze niet opmerkt. Dank voor je aandacht…. ;-)
@mercedesfan: Ben blij dat ik een Vlaming ben dan
@mercedesclsfan: Kijk eens op je identiteitskaart of paspoort. Daarop staat Koninkrijk België, niet Republiek Vlaanderen. Het ene is wereldwijd erkend als land, het andere is een illusoire constructie. Tenzij je met Vlaming bedoelt dat je een Nederlandstalige Belg bent, maar dan ben je nog steeds Belg.
@BaRa: Belgie is volgens wikipedia ook een democratie maar voor mij als Vlaming was het niet mogelijk om op de partij van onze huidige premier te stemmen, dus volgens de definitie van een democratie is Belgie geen democratie dus wat er op een papiertje staat is nogal relatief. We hebben in belgie 2 aparte democratische gebieden dus volgens mij en vele anderen zouden dat dus ook 2 aparte staten moeten zijn, ( kwestie van rechtvaardigheid ) helaas is het niet zo. Het verbaast me trouwens dat de VS Belgie nog niet is binnengevallen in hun overijverige drang democratie te verspreiden.
Als je zelfmoord wilt plegen rij je toch gewoon tegen een paal niet tegen een object dat lichter is dan je auto en dus 100% zeker weg schuift ipv jou te doden dus oftewel heeft de gemiddelde algerijn een IQ dat lager is dan dat van een baviaan oftewel liegt hij en pleegde hij gewoon een aanslag
@mercedesclsfan: Zelfmoordaanslag mss? We kennen nog zo een aantal gevalletjes inzake treinen, vliegtuigen en gebouwen. Alleen was deze niet zo erg goed ingelicht over de mogelijkheden me dunkt.
Ik blijf van mening, dat er meer gekken achter het stuur van een auto zitten dan er in gestichten zitten. En de ene gek is natuurlijk nog gekker dan de andere. Maakt overigens niet uit van welke nationaliteit ze zijn.
een adoptie-Belg met 2 pasporten ..
dus je kan er gewoon Algerijn of parttime-Belg van maken ..

volgens mij kunnen we het beter een “Amerikaan” noemen ..

dat blijkt telkens weer de bevolkinggroep die geen lange teen frusties oproept ..
Wat een dieptepunt van Autoblog. Misschien moeten wij ook eens lachen bij elke dode Nederlander? De domme Belgen mopjes daar aan toe, maar dit gaat te ver.
@hollow: Niet wenen knul… ze hebben immers gelijk, wat voor een mongool is me dat ook. En daarenboven, kun jij ons koningshuis als intelligent bestempelen? Dan snap ik de Belgenmoppen wel hoor…
Nog jammerlijk verkeersnieuws uit België: bus vol Belgische school kinderen crasht in zwitserland. 28 doden :s
@mat7771: verschrikkelijk! inmiddels wel gehoord dat er 5 kinderen in leven zijn!
@mat7771: Begin nou ook niet te zeiken he… Er gebeuren dagelijks verkeersongevallen, het is spijtig, verder niets. Had het een bus vol bejaarden geweest had niemand er erg veel belang aan gehecht.. nu staat half België op zijn kop.
tssss belgen…..
@miezemiez: Het schijnt dat Friso heeft gesolliciteerd voor de job van Belgische prins, nu hij hersenschade heeft opgelopen voldoet hij aan de vereisten
@mercedesclsfan: Terecht… ons koningshuis is hét benchmark om mongolen te kunnen vergelijken…
Zinedine Zidane misschien een van de beste voetballers ooit die Frankrijk hielp aan de WK 1998 en de EK 2000 was hij toen ook een Algerijn of moslim? Dat heb ik de mensen nooit horen roepen toen, dan was het een Fransman natuurlijk.
@mercedesclsfan hahahahah +1

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).