Bentley Continental GT3: Gentleman racer

Auteur: , 8 Reacties

Kan een 'uitgemergelde' Conti GT zich op het circuit een beetje meten met een McLaren MP4-12C GT3, SLS AMG GT3 en Aston Martin V12 Vantage GT3? We zullen het zien! Bentley is namelijk van plan om met een mastodont het circuit op te gaan.

Racen met een tank Continental GT, je moet er maar op komen. Het ligt in elk geval niet heel erg voor de hand om een auto die 2.300+ kilo weegt om te bouwen tot een raceauto.

Als basis voor de Continental GT3 heeft Bentley de Continental GT Speed genomen. Halverwege volgend jaar zal Bentley beginnen met het testprogramma en daarna zullen er auto’s aan klanten verkocht worden. Reken er maar op dat we ze vanaf 2014 volop in actie zullen zien.

Hieronder de livefoto’s een video van de presentatie, een video waarin we de GT3 horen brullen en over het asfalt zien hoeken vind je HIER.
8 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
wat een B R I L J A N T ding.. Niet alleen een oogasme maar vermoed ook een oorgasme
Trappen met dat ding! Gaaf hoor, het GT3 kampioenschap krijgt zo steeds meer interesse.
Heel dik dingetje
beter dan DTM want dit zijn auto’s die nog op de productie auto’s lijken..
DTM kijk ik nooit na.Audi,BMW en Mercedes.Maakt het dan nog iets uit wie er wint?Kans is 33,3% toch?DTM is meer lange reclamespot voor de duitse merken.
@Alfarobert: “maakt het iets uit wie er wint” ? ja natuurlijk maakt het wat uit het is een kampioenschap. het is toch mooi om te zien wie het best z’n auto kan afstellen en ontwikkelen? en de kans is echt niet 33%, het gebeurt geregeld dat beemers of audi’s elkaar van de baan rijden. als je het achteraf gaat bekijken ligt dit jaar trouwens het eerder, 40% bmw 40 Merc, 20% audi.
eeejj, the Bentley boys are back on the track. Me gusta.
boeing heeft er een concurrent bij

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).