Benzinedief steekt zichzelf in de hens [video]

Auteur: , 29 Reacties

Als je benzinedief bent, heb je doorgaans het buskruit niet uitgevonden, dat mogen we wel veronderstellen (ok, deze gasten waren wel handig). Een Amerikaanse lowlife illustreerde dit vorige week nog eventjes door zichzelf te verbranden tijdens een steelpoging.

Noem me een ongevoelige klootzak, maar ik heb geen greintje medelijden met mensen die falen bij een steelpoging en hierbij gewond raken of komen te overlijden, zoals sufkoppen die koper uit een transformatorhuisje proberen te gappen en hierbij geëlectrocuteerd raken.

Een ander voorbeeld van ‘boontje komt om zijn loontje’ speelde zich in Arizona af, waar een ‘slimme’ jongen op pad was om wat benzine uit andere auto’s te stelen. Want je pickup moet wel blijven rijden natuurlijk, ook al gaat dat ten koste van anderen. Hij had een apparaat gemaakt waarmee het overhevelen van de peut makkelijker zou moeten gaan (wat impliceert dat hij het vaker deed/zou doen), maar door een vonk werd hij getrakteerd op een dikke steekvlam in zijn murw, waarbij zijn shirt vlam vatte.

Toen na een paar keer rollen over straat de vlammen niet uitgingen, sprong deze Einstein in zijn truck (!) om de plaats delict te ontvluchten, maar na een paar meter rijden kwam hij er achter dat de vlammen hier ook niet van doven (integendeel, nu stond ook zijn pickup in brand), waarop hij er maar weer uitsprong (alleen Ken Block en Chuck Norris kunnen in brandende auto’s rijden). Zijn auto reed vervolgens stug door, ramde een garage, en ontplofte daarna. Dit laatste stukje werd door een beveiligingscamera opgenomen.

Uiteindelijk werd de snuggere, en zwaar verbrande kerel gevonden, en afgevoerd naar het ziekenhuis. Op het lijstje aanklachten tegen hem staat ook ‘rijden onder invloed’ en ‘bezit van gevaarlijke drugs’. Hm. Bestaat er zoiets als een ‘triple facepalm’? Want hij verdient ‘m. (via autoblog.com)

Bekijk de video op Autojunk!

Klik!29 reacties

Only in ‘marica’
@lamborghini: Wat heeft m’n vriendin er nou weer mee te maken?
http://ffhacktics.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=6026.0;attach=5741;image no words
Hm, en voor mij verdient het woord ‘foolness’ dan weer een facepalm. We palmen!
@sir_smokalot: ja lekker
http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00849/palmtap470_849491q.jpg
@norge: Palm? Drinken alle Hyundai rijders dat? Nog nooit van Heiniken gehoord zeker.
@VWTouran75: jawel, alleen Heineken is, in vergelijk met Palm, paardenzeik.
@rufctr01: Zeg dat wel! Drink ze eens om beurten. Daarna geen Heineken meer.
Verder wel aardig gevonden, gezien het logo van Palm.
@VWTouran75: Heiniken heb ik nog nooit van gehoord…
@VWTouran75: het is Hinnikken
Gelukkig raakt de truck geen van de omstanders. Maar wat een enorme DUMBASS ! !
@norge: hahaha, epic @Norge.
God heeft vreemde kostgangers (oud gezegde)…maar deze ‘dude’ valt in de buitencategorie idd ! :)
@sir_smokalot : kan vaak om je lachen en ben het ook best vaak met je eensch…de opmerking over ‘dattie dan maar lekker deaud moet gaan’ deel ik daarentegen niet met je. Als iedereen die een jeugdstommiteit begaat zou mogen afsterven, dan is de bevolkingspyramide binnenkort een omgekeerde ;) en zouden jij en ik óók allang niet meer geleefd hebben…met diengevolge, dat ‘wij’ geen nuttige bijdrage meer konden leveren aan deze maatschappij, zoals stukjes tekst typen over benzinediefjes en een reactie hierp ^^.
@Megakix: ja jeugdgrappen zijn leuk, deurbel vast plakken, waterpistool met limonade siroop vullen, bloem in je auto airco doen en alles volgas aanzetten. Dat is leuk! Maar zelf een pomp maken om benzine te jatten, betonnen stoepranden op een afrit leggen, stenen van een viaduct gooien. Is toch net weer van een ander caliber ‘grappen ‘. Stel dat die gast 250L had gejat en dat ging in de fik in die buurt? Napalm? En dan heb je het zelf over nutteloze reacties……
@mightymike: ok..hij had blijkbaar wat vaker benzine nodig..en deed dat op een zelfontwikkelde manier…Ik heb ook wel eens lantaarnpaaltjes uitgetrapt, en dan 15x verspreid over 15 daagjes…Kortom, diefstal is van alle tijden, jeugdzotheid ook, en mensen die die gasten ‘dood wensen’ zijn de nagels van Magere Hein voor pseudo-gefrustreerde typjes.
@Megakix: Jeugdstommiteit? Harde criminaliteit bedoel je..?
@Megakix: Ik ben het helemaal met je eens. Het is absoluut niet goed dat die dit deed, maar dat hij levend verbrandt heeft hij ook niet verdiend.
Toch nog 1 voordeel voor elektrische auto’s,als hij nou een Volt had gereden had hij maar last van een stroomstoot gehad i.p.v. verbranding.
@bsxc2: Het was anders een electomotor die ditmaal vonkte ;-)
Lekker voor ‘m.
This boy is on fire!!
Dat rijden onder invloed, was dat omwille van het consumeren van een Flaming Moe?
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20101120200322/simpsons/images/2/2d/Flaming_Moe.jpg
Wat un m*ngool
Meneer de Benzinedief krijgt van mij een +1.
@lambo4all: goed verhaal
@mightymike:
Van mij +95 of +98 (Superplus)…
Prutser
Toevallig in Mesa Arizona. Daar woon ik momenteel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).