Beursfappers opgepakt tijdens Salon Brussel

Auteur: , 41 Reacties

Amai.

Om te beginnen bij het begin: wij waren er dit jaar niet bij in Brussel, dus ons kan je niets in de schoenen schuiven.

Dat gezegd hebbend: er liep ook dit jaar wat apart volk tussen de beursgangers. Wat heet. Een tweetal geilneven vond het een goed idee om zich in de buurt van de Suzuki-stand enigszins verdekt op te stellen, vervolgens hun eenogige broekslang uit de pantalon tevoorschijn te toveren en hem eens stevig door de handpalm te laten racen. Een actie die je eerder bij een Mitsubishi Pajero zou verwachten (als je Spaans spreekt dan).

Nou weet ik dat we het wel eens over ‘fapchicks’ hebben, maar neem dat alstublieft niet te letterlijk. Of wacht even tot je op je eigen (hotel-)kamer bent alvorens volle bak los te gaan met het betere snikkelsjorwerk.

De beursdames kregen de ongure, ordinair onanerende onverlaten in het ootje, en ontboden de beveiliging, die hen vervolgens per ommegaande onverbiddelijk van de beursvloer verwijderden. Onbegrijpelijk.

Maar als u denkt dat het alleen bij minne masturberende minkukels bleef, dan moeten we u teleurstellen. Het schijnt dat er naast de Suzuki-handkarfanaten ook nog iemand in een VW gezeken heeft. Momenteel wordt nog onderzocht of het heerschap die de Volkswagen op een Golden Shower trakteerde ook in bezit was van een Greenpeace-lidmaatschap.

En wij altijd maar denken dat die Belgen zo’n net volk zijn. Maar serieus: hoe gestoord moet je zijn om midden op een beursloer de hand aan jezelf te slaan? Bunch of savages, man…. Hoe dan ook, ik trek het niet langer en ga nu bier zuipen. Tabee.41 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ik heb niet in die VW gezeken…….ik zeik er alleen over…
@norge: hoe ironisch!
Waneer was dat?
Waarom waren jullie er niet in Brussel?

Wat er in zo iemand omgaat weet niemand denk ik.
@laurensl: Omdat er niks leuks te zien was buiten de Zagato.
@4991: Je kon wel met de Twizy rijden :D
@laurensl: Wanneer ben je dan geweest?
@4991: en de 991 cabrio dan? Ironisch dat ik dit moet zeggen tegen iemand die zich ‘4991’ noemt…
@9114life: misschien is hij wel op 4 sept 1991 geboren..
@jzaero: lol, had het zo nog niet bekeken, of leeftijd+IQ.
@9114life: die is niet echt speciaal, nie veel verschil met de 997 buiten de achterkant.
Dat je dat zou doen op de achterbank van een limo met geblindeerde glazen √≥k, maar dat doet gij toch niet midden op de vloer. Moet zeggen dat ik het best lollig vind. Doet me eigenlijk gelijk aan van die enge mannen met lange jassen denken, iets met potlood…
http://webshop.nowonline.nl/global/asp-bin/image.aspx?siteID=54&imageID=22381&transformationID=77
@The360box: Een potloodventer heet dat dacht ik.
Te erg.. tis verder wel lef hebben maar behoorlijk lomp..
@Zjonnie: dat gezicht boven de tekst.. haha
hmmm, het nieuwe swaffelen?
@AudiQuatro
Zwaffelen is inderdaad niet zo 2012
In het openbaar aftrekken is de nieuwe trend
Heb niet echt zo veel knappe gezien om daar te gaan zitten trekken.
En de 2 knapste suzuki dames staan niet op de foto! Die met die blote buik met piercing was enooorm knap, net als die met haar leren overall :p! Kheb toch net iets langer in de swift sport gezeten dan dat ik normaal gezien zou doen! Maar kben wel zelf weggegaan! Securety kwam er niet aan te pas ;)!

Btw autoblog, als je snel bent: bij bmw langs achter staat de nieuwe 6 grancoupé dinges! Gewoon vriendelijk vragen en hopelijk tonen ze hem :)!

Verder een mooi salon imo, veel mooie wagens die nog eens open waren ook! Dat heb je normaal gezien niet in Brussel!
Met als grootste tegenvaller voor mij: de nieuwe M5 –> wat een simpel interieur voor die prijs, dat doet een rs6/E63 toch beter imo! Maar mooi is hij dan wel weer!
Een grootste meevaller is er niet echt, of het moet de kia optima zijn!
@technopatat: Wauw ik wacht al heel mijn leven om langs achter te gaan bij bmw zodat ze mij hun nieuwe dinges kunnen tonen! *stapt in de auto en rijdt naar willekeurige bmwdealert*
@NielsGP: ik wist het, graag gedaan hoor ;).
Helaas gebeurd dit ook op de AutoRai hoor!

Ik vind nog steeds dat iedereen met zijn handen van een andermans auto af moet blijven. Ook al is deze van de importeur of fabrikant…
@cupsport: wil je iets opbiechten?
@robbie: ik heb meerdere malen op de AutoRai gewerkt en het helaas zelf meegemaakt. Alles wordt gestolen: versnellingspoken, navigatiesoftware en zelfs een hele achterbank! Alles wordt daarom vastgezet en gelijmd. (zelfs onder de motorkap) Helaas is dat nodig…
Ik zou mezelf ook nier meer in kunnen houden bij het zien van de nieuwe Swift Sport. Daar wordt je al man toch beregeil van!

En wat te denken van de gefacelift Aygo, C1 en 107? Hmmm…
PS Al eerder tijdens het Autosalon werd iemand de deur gewezen omdat hij onder de jurken van hostesses probeerde te fotograferen.
http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3131006/2012/01/20/Mannen-bevredigen-zich-bij-uitzicht-op-vrouwen-Autosalon.dhtml
Euuuuhhh niet bij de KIA C’eed? :)
Beursfappers??? Hahaha, fantastisch, het woord van 2012!!!
Sorry mannen, ik kon me niet meer inhouden.. Die blonde suzukichick keek dan ook nog zo verleidelijk naar me! Eigenlijk is het allemaal haar schuld..
Vroeger op de auto rai kinderslot op de achterdeuren gezet en dan van afstand staan kijken… Dat was nog kwajongens streken..
Bij Suzuki stonden wel de knapste beursdames dus ik snap wel dat het zich daar voor deed. Dat je zoiets doet echter niet.
kaasboerin via iPhone app
LOL, weer is iets anders dan mannen in berenpakken.. Gezeken in een VW? Ahahaahahh.. Dat is nog is sneaky boycotten..
Ik ben vandaag geweest, maar ik was het echt niet hoor… Echt niet… Ik meen het! :P De Suzuki meisjes zagen er overigens wel erg goed uit hoor… Beter dan de auto’s zeg maar.
@Sir_smokalot : ….jij ‘trekt’ het niet langer…. :lol:
Ik moet zeggen dat de wc’s ook niet overal zo duidelijk aangegeven waren…
Hier kan Zuidberg nog een puntje aan zuigen.
Ot: rare jongens die Belgen ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).