Bindende kijktip: Urban Outlaw [Magnus Walker]

Auteur: , 50 Reacties

Wat zeggen we? Kijkverplichting (hoewel dat woordje 'bindend' daar eigenlijk al voor zorgde)! In het kader van het alwelgehele vormende automobielrealisatie-besef enzo.

Meer dan een half uur kijken naar Magnus Walker, de man die er uit ziet alsof hij naast Oscar in een vuilnisbak woont, maar wel meer Porsches heeft dan jij en ik, we kunnen ons ergere dingen voorstellen.

Walker doet zijn voornaam eer aan, in de zin dat zijn Porsche-passie ontzettend groot is. En wanneer we Porsche zeggen bedoelen we natuurlijk niet de Cayenne of een of andere andere nieuw-geld-proletenbak-cashcow, maar de oer-Porsche, de 911. Walker heeft er één uit elk jaar.

Enfin, we zagen hem al eens lekker toeren in een 911-klassieker uit ’71, maar dat was slechts voorspel: nu knalt MOS Media er in met de moddervette repo Urban Outlaw. Deze repo komt hard mensen, ga dat kijken. Volgende week overhoring.50 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Held! Met hoofdletter Held!
@Jokkebrok:

Met een hoofdletter Held??
@Jokkebrok: definieer held
In een van de vorige edities stond er een intervieuw met de man in Total911-magazine met deze grijze 911.
Op het einde van het intervieuw wist men te melden dat de wagen verkocht was.
Wat doet die gast in godsnaam voor werk dat hij het geld heeft om al die auto’s te kopen maar het niemand kan schelen dat hij er zo uitziet :P
@darkpluisje: als ik het goed heb, is dit ook zijn werk. Porsches restaureren.
@awesome: nu ik verder kijk in de aflevering lijkt het daar inderdaad op… had verwacht dat hij een loterij had gewonnen en vervolgens dat bedrijf was begonnen ofzo.
Erg mooi filmpje though, zitten prachtige shots tussen tijdens het rijden
@darkpluisje: Hij heeft samen met ze vrouw een kleding merk opgezet, met het soort kleding dat hij draagt, draait wel goed volgens mij in de states. Dus daar betaalt hij al dit moois van!
@Torsten: ben inderdaad ook net daar in het filmpje en wilde het al posten :P
@Torsten: Nou dat is niet helemaal waar, hij heeft onder andere een kledingmerk, maar zijn hobby word voornamelijk betaald uit film/locatie inkomsten.

En voor iedereen die held roept, voor dit filmpje ook al van hem gehoord? Toen de eerste trailer online verscheen ging het “qua facebook vrienden” ook in eens heel snel, van 150 na wat het nu is in 2 maanden tijd ofzo.
@darkpluisje: want iemand met een baard is altijd een zwerver toch!
@MARS: die reactie slaat weer nergens op en je pakt duidelijk iets expres verkeerd op gewoon zodat je weer ieamnd hebt om af te zeiken op het internet…
Ik wijs hem niet op zijn uiterlijk maar juist op de bekrompenheid van de meeste mensen met geld. Het is nou eenmaal zo dat je met zo’n uiterlijk geen bankier of advocaat bent, of je nou wil of niet, maar bekrompen mensen gaan niet met je in zee op die manier. Je kan zeggen dat het racistisch is of dom maar dat is wel de manier hoe de wereld werkt en dat weet jij even goed als mij.
Dus post volgende keer wat nuttigs en ga niet proberen om mensen direct te flamen, mijn post had in ieder geval nog een fatsoenlijke vraag..
-edit: nutteloze bijdrage-
@darkpluisje: LOL! Je wijst hem niet op z’n uiterlijk. Maar omdat ‘ie geld heeft issie bekrompen en omdat ‘ie een baard heb is ’t geen bankier/advocaat..
Donder op joh.. Wie is hier bekrompen.
@kaasboerin: volgens mij volg je hem neit helemaal… Ik noem magnus niet bekrompen he…
@darkpluisje: ik vroeg me af wat hij voor zijn werk deed, het ging mij er om dat je niet snel advocaten ziet met zo’n uiterlijk tenzij ze zo goed in hun werk zijn dat ze geaccepteerd worden. Ik vroeg me gewoon af wat deze man voor werk deed dat hij het zo kan betalen en deed dat via een grapje op zijn uiterlijk…
@kaasboerin: Heb jij wel eens een top(!)bankier of advocaat met een baard als de Kerstman gezien? Dacht ik. Wat de beste jongen doet is niet discrimineren, maar constateren. Het slaat weer nergens op wat je roept, dus pak die sleutel uit je avater en donder lekker zelf op. Naar de Noordpool of zo…
@phaeton: Als je zegt dat “de meeste mensen met geld bekrompen” zijn ben je nog simpeler dan BN’er Barbie..
Bankier/advocaat de enige manier om welvarend te zijn??
Wat een kortzichtig gebral weer hier.
@darkpluisje: de relatie tussen bekrompen zijn en geld hebben ontgaat me volledig, volgens mij is het eerder omgekeerd: hoe minder geld hoe meer dichtgetikt..
@darkpluisje: Jammer dat je ’t zo oppakt, maar vond jou comment een beetje bekrompen en over èèn kam geschoren..
@MARS: of een haatbaard uit het Midden Oosten. Maar laten we Sinterklaas en de Kerstman niet vergeten.
Hier zijn nog meer leuke foto’s van zijn collectie! Veel plezier met bladeren;)
http://forums.pelicanparts.com/porsche-911-technical-forum/638194-porsche-collection-out-control-hobby.html
Als je die gast een hand geeft trek je eerst handschoenen aan volgens mij.Hij zal wel geld hebben.
He’s living his dream!
And mine too…

Heerlijk romantisch voorgesteld!
@C220AMG: ja als ik er het geld voor had zou ik ook dag in dag uit auto’s op knappen :D
Deze man maakt 911’s cool. Held.
@Klassiekerrally: en baarden maakt ie ook cool: binnenkort allemaal met een baard in je 911
@flippert: Mwah, ik vind het al knap genoeg dat hij het presteert om een massaproduct als een 911 cool te maken. One step at at time! ;-)
@Klassiekerrally: mjaa, maar van dat massaprodukt pikt hij alleen het oermodel eruit waarmee het allemaal begon, zo massa vind ik dat niet :-)
Bedankt voor het plaatsen, dit is echt met stipt de beste video die ik sinds lange tijd gezien heb. Ik kan er niet helemaal mijn vinger op leggen, en dat is juist waar het hier om draait. Gevoel.
@Mielie: Heb jij AB getipt? Nette vondst.
tijdje geleden hadden jullie nog een topic over dat automagazines vervangen worden door autosites.
Wel, het magazine dat ik lees (Autowereld) heeft paar maand terug naar die man gaan interviewen & ze mochten met zijn witte porsche rijden.
Dusss, als jullie toch “beter” zijn zoals jullie zeiden, waar wachten jullie op? :)
Baard is sowieso +1. http://Www.thebeardly.com
magnus walker my hero!
God, heb het artikel 5 keer gelezen om te kijken waar en wanneer die docu op tv zou komen… Maar ik snap hm hoor! #voelt zich ineens oud
Wat een toffe gast! En een jaloersmakende collectie Porsche’s!
Respect voor de man, prachtige collectie!
Toch raad ik hem een bezoek aan de kapper aan, het lijkt net alsof hij ook alienpenissen verzamelt… op z’n hoofd.
@Reinbergen: Ja, dat kapsel ziet er wat onrein uit…
Ik begin echt te twijfelen aan de gemiddelde autoblogbezoeker: Het artikel over de Twizy vs. de scooter heeft meer reacties dan deze post… *zich achter de oren krabt*
@Klassiekerrally:

er was ooit een super goed alternatief voor de autoblog.nl elite ..
hint ..

en nog een hint ..
@lincoln: *bloos* Sorry dat ik daar de laatste paar jaar zo weinig tijd voor heb. Ben nu bezig met een waanzinnig mooi alternatief… Binnenkort online, hoop ik.
@Klassiekerrally: Binnenkort, jaja… ;) Het is al eerder uitgesteld, gaat die ‘2012’ die nu op de site staat wel lukken?
@Citrofiel: Ik hoop het…
@Klassiekerrally: niet alle autoliefhebbers zijn per definitie liefhebbers van klassiekers.

Persoonlijk ben ik ook meer geinteresseerd in moderne techniek ipv oude rommel, maar dat zal bij jou ongetwijfeld andersom zijn
@desoper: Maar een autoliefhebber -of hij nu van oud of nieuw houdt- moet wat mij betreft benzine in z’n bloed hebben, geen accuzuur…
@Klassiekerrally: Deze petrolhead kan anders niet wachten om in de Model S te rijden. Accuzuur en peut in het bloed gaat prima samen joh. ;)
@ricardo: Dat zijn de uitzonderingen die de regel bevestigen (Fisker Karma, Tesla Roadster en Model S). ;)
Mooi portret van een schitterende vent! Passie en liefde voor auto’s wordt mooi weergegeven in dit filmpje! En wat een huis/werkplaats ook!
@twentyeight: ja, ik houd van dit soort mensen/dingen/woningen/auto’s, helemaal ok.
veel dank @sir_smokalot voor het posten! Ik houd van dit soort filmpjes. Laten zien dat er nog een ander leven mogelijk is dan standaard, het gewone. Kan ik mijn ouders weer mee om de oren slaan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).