Bizar! Hyundai gebruikt hypnose om de i30 te verkopen

Branded content, 25 Reacties

Kijk, TV is gebonden aan regels en allerhande gedragscodes, maar het internet is anarchisme. Geldt ook voor autofabrikanten. Daarom kan Hyundai hier wél een hypnose-experiment uitvoeren wat overal ter wereld op Televisie verboden is. Iedereen opletten graag, professioneel hypnotiseur Peter Powers heeft een boodschap voor jullie. *spannend muziekje instart*

Samen met Powers, bekend van RTL4, heeft Hyundai een best wel gedurfd project opgezet. Het gaat om een ‘Online Hypnosis Experiment’. Kort gezegd: je wordt vanachter je beeldscherm in hypnose gebracht waardoor de nieuwe Hyundai i30 op een wel hele speciale manier in je brein wordt geplant.

Klinkt absurd? Valt wel mee. Het 15 minuten durende experiment -dat alleen in Nederland wordt uitgevoerd- is niet gevaarlijk op welke manier dan ook. Bekijk de hypnosevideo van Peter Powers op hypnose.i30.nl. Als je durft, tenminste. Wij hebben het ook geprobeerd, maar of het resul…ALL HAIL HYUNDAI! ALL HAIL HYUNDAI!25 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
nou de reclame werkt in ieder geval goed! want anders zou er niet een artikel over worden geschreven op AB.
persoonlijk heb ik hypnotisatie altijd bullshit gevonden, want als het echt zou werken dan zouden we er veel meer mee te maken hebben in het leven. nu komt er af een toe zo’n goochelaar die denkt dat hij lollig is.
@lambo4all: Onzin!
In België worden elk jaar nu al vele operaties onder hypnose uitgevoerd!
Hypnose is een staat van onderbewustzijn die net boven het slapen ligt. Het is absoluut niet iets paranormaals of wat dan ook in die trend.

Lees anders dit eens: http://www.l1.nl/nieuws/ziekenhuis-luik-wil-meer-operaties-onder-hypnose#.T2x8wNn2nkY
@fiatsco: maar kan je dan mensen dingen laten doen? of van dingen laten houden? want daar gaat hem me eigenlijk om.
@fiatsco: Leuk, maar het werkt slechts bij mensen die er ontvankelijk voor zijn. Hypnose is puur suggestie en mensen met een niet zo sterke eigen wil kunnen hierdoor beïnvloed worden. (bij shows is het zelfs meestal puur meespelen door de gigantische druk van het publiek wat naar je kijkt).

Mensen die een sterke eigen wil hebben zijn niet ontvankelijk voor hypnose en kunnen dus ook niet geopereerd worden onder hypnose. (sterker nog, dat is levensgevaarlijk)
@fiatsco: Dit is gewoon een leuk stukje mindfulness. Niks meer, niks minder. En zeker geen hypnose, wat ook gewoon niet bestaat. Dat je rustig wordt van zijn stem is prima, maar hypnose? Helaas. Hyundai toont dan wel weer lef, ze hebben volgens mij nu écht alles geprobeerd om hun lelijke misbaksels aan de man te brengen. Het wordt denk ik tijd dat ze eens wat anders gaan maken;)
PSST! Norge! word wakker! :lol:
Sorry ,we’re unable to offer this video to users in your region. welkom in de apenland
Ja hoor, paranormal activity by Hyundai.

Hoewel, als hypnose wél kan, is het misschien wel de enige manier om de kracht van de i30 te ervaren, met hypnose kan je immers mensen alles wijsmaken.
Eigenlijk wil ik dit niet, straks ga ik nog m’n BMW inruilen voor een een Hyundai. De gevolgen zullen niet te overzien zijn!
Had het al eerder gezegd Hyundai hoort thuis in het circus of debielenhuis.
@Imom: dus jij wilt er ook 1 op je oprit?
Ach misleiding mag bij de Duitse merken dus waarom mag Hyundai dan geen hypnose gebruiken?
…. ben blij dat je nu ruiterlijk toegeeft dat je ook niet volledig bij bewustzijn was, toen jij je i30 CW CRDi VGT iCatcher met 15″ velgen kocht ….

:-)
Ik heb t filmoje gekeken en geprobeerd maar er gebeurde bij mij echt helemaal niks
@jobh: flimoje is filmpje
@jobh: dacht probeer het ook even, ging niet onaardig.. maar loopt steeds vast op 6:52 :( wel klote..
Ze moeten toch iets doen om die loempia op wielen nog te kunnen verkopen :D
Dit is wel de ultieme uitdaging idd…
Ik werd er vooral heel slaperig van. Verder vind ik een autoreclame die je grotendeels met je ogen dicht bekijkt, en bovendien grotendeels uit een wauwelend gezicht bestaat wel weer eens ‘wat anders’.
Bekijk het filmpje nu nog eens, maar beeld je in dat het over broccoli gaat. Veel groene broccoli. Diepere broccoli. Kamerbrede broccoli. Goed zo.
Mmmmmwwhahaha, heel gevaarlijk dit, kijk maar naar Norge. Hij is nog steeds onder invloed, komt er waarschijnlijk ook nooit meer uit ….

:-)
hypnose !!

bij priemiejummeuk noemen we dat gewoon “marketing” ..
De enigste manier om die dingen slijten.
Ik vind het wel een grappig filmpje! Is dat een misdaad?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).