Bizarre crash in Hong Kong: Taxi geplet onder bus

Auteur: , 23 Reacties

Dit bizarre tafereel speelde zich gisteren af in Hong Kong: een bus schepte een taxi en sleurde de taxi mee totdat beiden vlak voor de gevel van een Starbucks tot stilstand kwamen. Je zou het ergste vrezen voor de 2 inzittenden, maar dat was gelukkig niet het geval.

De taxichauffeur ligt met ernstige verwondingen in het ziekenhuis, maar heeft de crash in elk geval overleefd. Zijn passagier, een 48-jarige vrouw uit Nederland, kwam er wonderbaarlijk vrijwel ongeschonden vanaf. Ze schijnt alleen lichte verwondingen aan haar hand te hebben. Over geluk gesproken!

De taxichauffeur had weliswaar iets minder geluk (hij is immers ernstig gewond), maar gezien het feit dat zijn taxi geplet is onder een zware bus mag hij toch enigszins van geluk spreken. Dit had namelijk veel slechter kunnen aflopen.

Meer foto’s en een ooggetuigenverslag kan je HIER lezen.

PS De bus was, op de chauffeur na, leeg tijdens het ongeluk.23 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Hoe krijg je t voor mekaar: de Amsterdamse taxi oorlog was toch beslecht? Gezien de Nederlandse passagier,… Kan geen toeval zijn
@sjamp: Lees jij eigenlijk wel ? >> HONG KONG <<
Ook een manier om een dubbeldekker te maken…
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@norge: nee geel.
-edit: check, is inmiddels gefixt!-

En ik zeg het al jaren: bussen moeten ze verbieden, die rijden mij in de weg. Taxi\’s trouwens ook. Ook verbieden.
@flippert: slaat nergens op.. Ze zijn allebei nodig! Omdat niet iedereen zo veel geld heeft als jij, moeten ze er soms voor kiezen om met de bus te gaan! En omdat niet iedereen zat achter er stuur zit zoals jij, moeten ze na het stappen af en toe een taxi pakken..
@solmatje: Als je ergens heen moet brengt flippert je er gratis heen. Aardig toch.
@solmatje: nietes. Geen geld? Fietsen. Zat? Fietsen.
@flippert: Het heeft er alle schijn van dat er een complot tegen jou is: busjes, touringcars, vrachtwagens, Koreaanse auto\’s. Allemaal doen ze hun best om jou te dwarsbomen. Zelfs hier op Autoblog wordt je regelmatig in de wielen gereden…. Of je hebt borderline en denkt dat de hele wereld tegen je is.
@moveyourmind: jij solliciteert ook naar een rijverbod.
@flippert: idd, heb een heel irritante rijstijl. Houdt me overal heel netjes aan de maximum snelheid en trek me niks aan als ik een bumperklever aan de achterkant van mijn auto heb hangen.
Was dit de kreukelzonegrens?
Haha Ans
Is deze nieuwe manier van crashtesten ook al bij de EuroNCAP ingevoerd?
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@blox: thans, het is inmiddels aangepast!
Go home bus, you’re drunk
Gelukkig kwamen ze vlak voor de Starbucks tot stilstand, en niet voor een Subway. Dan was het vast veel slechter afgelopen….
ti’s pas bizar als de bus onder de taxi geplet was;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).