BMW 6 Gran Coupe van AC Schnitzer is dik [video]

Auteur: , 33 Reacties

Dat AC Schnitzer raad weet met BMW's producten mag geen geheim meer zijn. Nu zijn ze de eerste tuner met tierelantijntjes voor de BMW 6 Gran Coupe.

De BMW 6 Gran Coupe kan door AC Schnitzer qua uiterlijk flink worden aangepast maar we kijken eerst even naar de performance. De 640d kan van 313 op 360 pk worden gezet en de 640i kan van 320 naar 360 pk worden opgepept. Ook is er een custom uitlaatdemperset te krijgen voor de uitlaat om de extra pk’s te vergezellen van extra decibellen. Ook zijn er verschillende sets wielen te krijgen waarachter AC Schnitzer Performance remmen te verbergen zijn met remklauwen voorzien van acht zuigers. Het geheel komt wat dichter met de buik op het asfalt dankzij een speciaal sportonderstel.

Om al die sportiviteit verder van de daken te schreeuwen kun je een AC Schnitzer voorspoiler, grille, en andere aerodynamische details bestellen. In het interieur kun je jezelf herinneren aan de ombouw dankzij een speciaal AC Schnitzer sportstuur, mattensetje, pedalen en natuurlijk de nog altijd fa-bu-leuze i-Drive knop in de vorm van de klassieke AC Schnitzer velg. Hoe dat er allemaal uitziet zie je in deze video. Liever 2 deuren? Ook voor de gewone BMW 6 Coupe kan je bij AC Schnitzer terecht.33 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
-edit, check! danku :)-
Erg subtiel en mooi getuned.
@jordy14: subtiel? Met zulke velgen!? Ben ik écht niet met je eens. Ze maken er meteen een petjes-mobiel van. Ik vind het lelijk gedaan op deze manier, maar dat is een kwestie van smaak.
@mbeye: Ben ik benieuwd of ”een typisch petje” zo’n kar kan betalen. Ik vind ‘m er niet verkeerd uitzien. Mag hier wel onder de carport.
@156v6power: dus als de typische ‘petjes’ ‘m niet kunnen betalen wie TF gaat dit ding dan aanschaffen?
@mbeye: vergeleken met andere creaties is dit subtiel ja. Er zit geen metershoge spoiler op en de wielkasten puilen niet uit en je herkent er nog een 6 serie in.
chippie ..
plastic meukies ..

tis weer typisch Duitse passie en emotie wat de klok slaat ..
@lincoln: Welk merk gebruikt geen plastic dan, kun je die even opnoemen.
@agera: Masory. Carbon it is. ;)
Mooi gedaan mooier dan het standaardmodel, alleen een totaal overbodige auto. Ik moet toegeven dat het BMW is gelukt om een auto veel duurder te maken en die ook goed zal verkopen. Minder hoofdruimte daardoor minder comfort in feite een sportievere 5-serie die ons wordt aangesmeerd als een totaal andere auto NOT. Het woord Gran Coupe maakt de auto duurder en vooral exclusiever doen klinken.
Dikk echt gelukt
Kan je hem ook als tweedeurs kopen?
@norge: Lees onderaan het artikel. Ook voor de gewone BMW 6 Coupe kan je bij AC Schnitzer terecht.
@norge:

yep ..
dan moet je alleen NIET naar de coupe vragen ..

want dan krijg je de 4deurs mee ..
@lincoln: geniale opmerking :lol:
@lincoln: Je moet troll zijn om het te herkennen geloof ik.
Hij is redelijk gelukt, maar de velgen vallen erg uit toon naar mijn mening
beetje saai en braafjes.
Dikke auto, alleen een beetje jammer van AC dat ze de kofferbak hendel nog open hebben staan in het filmpje (0:19) :P
@geengehoorisrechtdoor: Dat is geen kofferbakhendel, het is geen 1 serie. Hij heeft waarschijnlijk net achteruit gereden want daar zit de achteruit rij camera bij de 6 serie.
@drivingpleasure: Ah kijk dat zal het wezen. Ik dacht dat dat op alle bmw’s zo zat. Dan behalve de nieuwe dreier met schop onder de kont configuratie.
De velgen verneuken heel de auto.
Wat een saai filmpje! Had iets leukers verwacht. Mooi gedaan verder, enkel andere velgjes misschien?
Goed het is geen Coupé. Hij is lelijk. Jammer dat daar dan ook weer lelijke velgen onder zijn gezet. Totaal overbodig in welk segment dan ook.
@pokerface:

kijk .. en daar zit em de aaptrekkingskracht ..
Paar andere velgen en stickertjes er af en bij mij op de stoep zetten.
Ik zou alleen de uitlaten nemen. De rest zorgt ervoor dat het een pettenkar wordt.
Oké leuke auto …. Maar een coupe heeft 2 deuren en een laatklep die opend met achterruit dit is geen coupe hoe hard BMW ook roept dat het er wel een is een Ferrari 355 een Peugeot 406 coupe een corveeër een Aston Martin db 7 of een Dodge viper dat zijn coupes maar dit is GEEN coupe
wow, dit lijkt van de achterkant een maffe soort alfa en peugeot. wel vet.
peugeot 607
@woutomaat: BMW 6 Gran Coupe AC Schnitzer
Heel dik.
Mooi ding, alleen weet ik niet of ik die velgen erop zou zetten… Hopelijk maakt ie ook zo’n mooi geluid als de AC 6cabrio

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).