BMW M fail multicrash op video

Auteur: , 74 Reacties

Onkunde gecombineerd met te mooi willen doen resulteert in auto's van jou en je vrienden stuk.

We zijn aan boord bij een blauwe BMW die een hele rits andere BMW’s voor gaat. Achter ons doemt een groene E46 M3 op die met redelijk snelheidsverschil wil inhalen. De E34 M5 achter ons wijkt plotseling uit naar rechts waardoor de M3 een onverwachte stuurbeweging moet maken. Het gevolg is ronduit treurig te noemen. In ieder geval 4 BMW M’s komen met elkaar in aanrijding waaronder de groene M3, de blauwe M5, een oranje 1M, en de camera auto (E39 M5?) met als gevolg een heleboel schade. En traantjes waarschijnlijk.

Eeuwig zonde, kijk de video vanuit twee standpunten: vanaf het dak en vanaf de flank van de cameraauto. Dat krijg je nou van stoerdoenerij, mensen.74 reacties

Moet dit nou op de vroege ochtend :(
@smoked: dit is gewoon een video-game!
Tja, rechts inhalen blijft een risico! Maar de camera auto wijkt echt als een debiel uit.. Die had nog veel meer schade kunnen veroorzaken aan die achteropkomende 3 series!
@stefstuntpiloot: of werd hij nog voor aangetikt door de meest linker? Iniedergeval zonde!
@stefstuntpiloot: hij werd gewoon vol in de flank geraakt door die groene m3!
“keep your lane”
@vale46: Keep your lane? Omdat er dit soort idioten rondrijden? Hahaha……!!
@kaasboerin: Als ze op hun rijvak bleven was er niks aan de hand.
@vale46: Dan maar voor iedereen ‘keep your lane’ invoeren omdat deze prutsers niet kunnen rijden??
@kaasboerin: Nee, ik bedoelde ermee dat het die gasten hun eigen fout is omdat ze zo bruusk van lijn veranderen & niet in hun spiegels kijken.
@vale46: Ah, dacht al. Nee, dacht dat je ermee bedoelde dat je vóór die regel bent aangezien daar laatst een artikel over was op AB.
de blauwe M3 zit gewoon niet in z’n spiegels te kijken… erg zonde natuurlijk, maar had erger kunnen zijn want er rijden bijna alleen maar m3’s. Een bijeenkomst van een club?
In 1 klap 4 petjes mobielen van de weg, ik noem dat efficient opruimen.
Jammer dat het niet in nederland was, dan had ik er nog wat aan gehad.
@jrk68: 1M een petjes mobiel?? Doe eens niet zo gek!!
Dat is toch een fantastische auto!!
@ds3thp: inderdaad, pracht wagen. Ik zie eigenlijk nooit petjes rijders in een M moet je meer bij Audi zijn, is ook wat goedkoper…
@drivingpleasure: Volgens mij is het petjes niveau van M’n toch echt hoger dan die van (R)S’en, omdat veel S’en stations zijn en petjes over het algemeen meer van de sedan/hatchbak/coupe zijn, maar goed het is lood om oud ijzer …
@jrk68: het staat er al bijna.
Even een E tussen voegen en je naam is goed.
Dit is eeuwig zonde van de auto’s vooral van de 1m
@jrk68: Totaal geen autoverstand zo te lezen!
Een originele M zal nooit een petjes auto worden, het zijn pure rijders auto’s voor echte liefhebbers.
Ik denk dat je stiekem zeer jaloers en ook graag een M zou willen.
@bofkont: Dat ligt niet aan de auto, dat ligt aan de interesse van petjesvolk. Oude M’s zijn echt wel gewild bij petjesvolk, daar ze relatief betaalbaar zijn. Helemaal orgineel zijn die verhandelde oude M’s sowieso vaak niet meer na b.v. 10~20 jaar; alleen de echte liefhebber is bereikt daar meer voor te betalen of langer door te zoeken.

Ik zou eerder zeggen: Je ziet nooit petjes met dikke BMW diesels, want diesel is niet stoer …
@dawwg: * auw * bereikt = bereid, excuses
@bofkont:
kom maar eens kijken in Rotterdam dan, vrees dat je je mening moet bij stellen.
Toch maar mooi een zooitje fanboys/petjes op de kast.
@bofkont: ben ik het niet mee eens, een e39 m5 of e36 m3, is toch al aardig petjesauto tegenwoordig, de e34 m5 en e30 m3 hebben dat al achter zich, daar zijn de slechten inmiddels al aardig uit, veelal om een e28 oid van een nieuw hart te voorzien.

de e28 m5 heeft die tijd al lang achter zich, als het al ooit een petjes auto is geweest. iedere snelle auto onder de 5000 euro heeft een vrij grote groep besstuurdeers met hoofddeksel
@jrk68:

klopt ..
als je geen petjes attitude hebt .. dan zal je zo,n ding nooit bezitten ..
@lincoln: Idd, en Chinezen kopieren alleen maar..
@jrk68: Jij zal met je pet nooit zo’n auto bezitten.
@drivingpleasure: klopt ik heb geen petjes.
Ben ik A te oud voor
B Lotus rijders verlagen zich niet tot dat niveau
@jrk68: Je bent wel mentaal te jong om minstens 2 verschillende soorten mensen te onderscheiden.. ;)
@jrk68: Dat zijn geen petjes. Jij wordt gewoon oud! Nog ff en je begint over ‘vroegah was alles beter’
@jrk68: hahahaha…. N.E.R.D.
Geen auto kennis zo te horen..
Dan baal je…
Rusland ! Rusland ! Hup, hup Hoeraaa !!
@mark88:

hoeveel schade is er elke dag in de ochtendspits in NL ??

doe maar niet opzoeken .. je bent beter af zijnde een vingerwijzende gladiool ..
Pfff doodzonde.
@bofkont:

LOL .. die paar brokkies plaatwerk die bij 1000den op voorraad liggen ..
Daarom heb ik een schijthekel aan dit soort debielen. Als je wilt racen doe je dat maar op een clubdag op het circuit. Kost weinig en is extreme lol. Zelf vaak gedaan op Zandvoort. En als je schade rijdt, jammer dan. Eigen schuld dikke bult. Maar op de weg moet je je aan de regels houden. Of je rijbewijs inleveren en gezellig met de bus gaan.
@midasracer:

Die verkeersregels zijn ook maar onzin. Als ze gewoon hun gezond verstand zouden gebruiken (zelfs zij hebben dat) zou dit ook niet gebeurt zijn. Kunnen ze nog allerlei onnutige regels aan hun laars lappen.
Als twee idioten elkaar tegenkomen…
Is toch helemaal niets aan de hand? Schade is waarschijnlijk alleen cosmetisch… Misschien toch maar uitwijken naar een wat rustigere vorm van stoere F&F straatraces:
http://www.youtube.com/watch?v=F_aBNP15UY0
Waarschijnlijk ook nog een vijfde auto bij betrokken, de oranje 1M is namelijk aan de linkervoorzijde (vanuit de camera rechts) ook beschadigd, en lijkt mij niet afkomstig van het contact met de camera-auto
@bfniels2: Wellicht de witte M3 uiterst rechts??
@bfniels2: viel mij ook op…
Auw auw auw, ik denk een nier los gekomen van het lachen.
En als zo’n gasten op het circuit rijden dan douwen ze hun broekie vol van de snelheid.
zonde! maar is nog wel op te lossen, zo te zien is er geen een echt total loss. wie zou hier nou de schuldige zijn? de groene M3 die rechts inhaalt, of de blauwe E34 die gewoon niet in zijn spiegel kijkt?
Uit welke film komt dat clipje ookalweer?
In het linkje mag het vraagteken weg achter E39M5, het is namelijk een E39 M5…. :)

Lipje op de kofferbak, maar ook het zonnescherm wat ik achter het glas zie zitten, links dat zwarte stukje kunstof. Zelf ook zo’n wagen dus voor mij wel herkenbaar…….Of ik moet wel heel erg mis zitten….
Petje af voor deze petjes!
Ja die witte m3 rechts is ook geraakt, door de 1M.
Ik kan zo even niet zien welk land dit is, maar ik weet dat niet in ieder land rechts inhalen verboden is. Dus ik gok dat die E34 fout is, Qua klunzigheid sowieso want hij kijkt gwn niet in z’n spiegels
Die E34 wilt ook rechts inhalen.
Ze verdienen het. Sukkels.
Zonde…echt waar!
teken dit maar mooi eens uit op je schadeformulier….
Daarom rijd ik nooit in ‘clubverband’. Vragen om moeilijkheden. Met de motor ook al is zo’n idioot in de groep gehad. Trekt een wheelie houd em niet en klapt achterop 2 ‘clubleden’
@E34M5Touring: Mee eens… Ik rijd wel eens met een cluppie mee. Dat gaat echter allersinds beschaafd. Het gaat wel eens keer te hard (waar het kan), maar met een flinke marge. Als er een tussen zit die gaat lopen kutten/kleven/inhalen, kap ik ermee… Je kunt er vergif op in nemen dat dat een keer mis gaat.
Vet! Hier wil ik morgen meer van zien met bmw’s
Zichzelf vaardig uit de running gehaald.


Volgende keer tegen een boom graag, met 200. En aftermath foto’s van je vader die je ingewanden uit de sloot vist.
DARWIN WINS!


FATALITY!
@bozewolf: Nou nou, doorschieten kan ook.. :lol: . Die jongen moet gewoon alle schades betalen hoor, terecht genoeg imo.
lol, dit kan ook bijna niet knulliger.

types met erg lege hersenpannetjes achter het stuur zeker.
Ik kan als Benz rijder een glimlach toch niet onderdrukken ;-)
@bertorelli: Benz fanboy* :lol:
http://www.inautonews.com/wp-content/plugins/yet-another-photoblog/cache/mercedes_benz_sl63_amg_crash_saudi_arabia_11.dnxrh6z41fk0c0wswssk0c8s8.a5fuq7lrqzkgc0ccw4ss08gso.th.jpeg
Etc… :oops:
@kaasboerin:

WHALALLALALA ARABIYA


Zichzelf ook met kundige hand uit de genenpoel verwijderd. Meer dan uitstekend.

Zelfopruiming.
Typical …. ;)
Precies in lijn met de stereotype bmw rijder
Nee dit is meestal linksrijden en bumperkleven. Lijkt wel alsof ik één van de weinig nette BMW rijders was..

Wat een moraalridders ook weer op autoblog. Alles wat men niet kan betalen of wat niet naar hun zin is is bij voorbaat een petjesauto. Ben één keer naar een BMW meeting geweest. Daar is rondgekeken wat er gemiddeld in een e46 M3 rijdt en kan je vertellen dat de echte liefhebbers gewoon keurige en nette mensen zijn die hun bolide (e46 M3) tot in detail onderhouden. Niks petjes van een jaar of 20. Mannen van gemiddelde leeftijd, vrouw, kinderen. Denk dat ik met m’n 23 jaar zeker de jongste was.

Petjes rijden in afgerachte bakken met een enorme steigerpijp er onder en een foeilelijke bumperset. Dit tesamen met vaak onverstandig en asociaal rijgedrag. Enig ander volk dan wat ik normaal in een M3 zie rijden zijn allochtonen. Hoe zij rijden / zich gedragen behoeft geen verdere uitleg mag ik hopen.

Ik denk dat men hier beter vaker de term asorijder kan gebruiken dan petje, want als het zo doorgaat ben je over 5 jaar al een petje als je een gallardo rijdt.. Vooral omdat de gemiddelde autoblog bezoeker natuurlijk iets veeeeeel dikkers heeft! Dat laatste meen ik natuurlijk niet. Dit is natuurlijk verre van waar. Misschien dat men daarom mensen met een snelle, wat oudere auto een petje noemen. Jaloezie, iemand?

Gemiddelde kennis is ook triest. Die ”groene” M3 is een phoenix gele e46 M3. Originele BMW kleur. Erg mooi in het echt.
@jeffreym3: komt een gezegde bij mij naar boven; een paar verpesten het voor rest, maar dat neemt niet weg dat ik juist door die paar nooit een bmw zou kopen puur door hun imago problemen. En natuurlijk moet elke bmw het onderspit delven tegen een Mercedes (vergelijkbare modellen)
@CL65: Daarom zijn de AMG’s ook duurder dan de ///M’s. Geen vergelijking als je het mij vraagt.

Maar je koopt toch een auto voor de driving-fun die hij je biedt? Niet om wat anderen er van denken?

Zoja ben je geen autoliefhebber maar een statusrijder.
Trouwens. Hoe komen sommigen erbij anderen gelijk dood te wensen, Ok, dat je een folkert van der graaf of een benno m doodwenst kan ik helemaal begrijpen. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit is iets minder snugger gedaan, maar gelijk mensen doodwensen?! Voel is ff aan je voorhoofd malloot!
Nog meer toe te voegen.
Meesten hier: Denk is even na voordat je oordeelt. Er zijn nog meer landen op deze aardkloot dan Nederland. Niet elk land heeft de regel dat rechts inhalen/voorbij gaan, verboden is! Tjongejonge..
zie je die petjes al om hun auto’s heen lopen en een schadeformulier invullen zie het al helemaal voor me
@bmwpowerm5: What’s your point?
JeffreyM3: Rustig aan kerel, mensen die denken dat we petjesvolk zijn of een wagen niet rijden omdat er petjes in rond rijden. Niet zo druk om maken ze zijn gewoon wat beperkt in hun gedachtengang. Daar moet je eerder medelijden mee hebben dan zo heftig te gaan reageren dat is alleen maar zonde van je energie :)
Tsjah, lullig. Er zijn zat mensen die rechts inhalen en/of niet in hun spiegel kijken. Alleen in een groepje met je matties is de kans op roekeloos rijgedrag meestal wat hoger..
Is natuurlijk erg zonde, maar ja, als je zo rijd kan je het aan zien komen.
Doet me wat denken aan een vroegere volvo 480 meeting, samen eventjes weg, de gemoederen zijn wat ‘losser’, mensen zijn wat verstrooid en zo gebeuren de ongevallen.
Ik zou dit nu niet echt toeschrijven aan het ‘beamervolk’ zo’n acties zijn eigen aan automeetings allerhande… Ik heb al genoeg meetings van alle soorten merken bezocht om dit te weten…
Chauffeur heeft nog nooit van spiegels gehoord, zoals velen in het verkeer.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).