BOE! De opvolger van de Ferrari 599 (F620)

Auteur: , 31 Reacties

Waar de meeste autofabrikanten hun toekomstige modellen afplakken met psychedelische tape, waar je na drie uur staren kabouters van divers allooi overheen ziet huppelen, pakt Ferrari het compleet anders aan. Wat u hier ziet is de opvolger van de 599 GTB, maar dan verpakt in een hele dikke, lelijke winterjas.

Behalve de algemene carrosserievorm zien we in feite maar weinig terug van een 599-opvolger in dit hoopje tentzeil. Zoals eerder gezegd: Ferrari is een eindbaas als het op camoufleren van auto’s aankomt. Volgens onze spionagefotograaf was de V12 wel goed hoorbaar. Deze twaalfcilinder zal volgens de geruchtenmachine meer dan 700 pk gaan leveren. Jep, welkom in weer een nieuwe pk-wedloop! Als het aantal pk’s klopt is de nieuwe knol uit Maranello meteen krachtiger dan de FF en 599 GTO. Niet slecht.

Over de naamgeving gaan ook een aantal theorieën rond. Deze GT zou intern de code ‘F152’ hebben gekregen terwijl de productieversie uiteindelijk F620 zal worden genoemd. De verwachting is dat het uiterlijk stylingdetails van de 458 Italia en de FF meekrijgt (denk aan de vorm van de koplampen e.d.).

Wordt deze 599-opvolger een supercar die Aventadors voor ontbijt nuttigt? Volgend jaar krijgen we het antwoord. De onthulling is -hoogstwaarschijnlijk- al op de Autosalon van Genève (maart). Later dat jaar gaat ‘ie in de verkoop.31 reacties

met deze camouflage heeft de voorkant iets weg van deze :P
http://www.rpmgo.com/images/ferrari_550_richard_hammond.jpg
@sirmustang: ja inderdaad, 550 of 575 voorkant. maar als je goed kijkt zie ik er ook 599 lampen in.
@sirmustang: Zou fijn zijn, De 550/575 is naar mijn mening een van de mooiste ooit gemaakt.
@sirmustang: ik hou het op een f40
@sirmustang: Moest er ook meteen daaraan denken.
dit is een hele blije Ferrari
Een rijdende bungalowtent.
dit is de auto die het michelin mannetje in het dagelijks leven rijdt!
Goeie camo idd.

Maar als 599 opvolger is het natuurlijk wel een grote GT, die het qua gewicht toch wel zal gaan afleggen tegen de Lambo.
Lijkt net een rijdende nickelson jas
@jobh: +1
Haha geniale camouflage! Vet ook 700pk, ze willen (net zoals ze in de F1 weer willen) zeker dat het niet meer om de aerodynamica gaat maar om echte brute kracht!
Ik denk niet dat de “nieuwe” 599 geen concurrentie wordt voor de Aventador maar de vervanger van de Enzo des te meer. Die moet volgend jaar ook z’n intrede doen als ik het goed voor heb.
Ferrari is wel ongelofelijk bezig met al die modellen, niet ? Wat ze in de formule een beetje missen doen ze des te beter met hun straatauto’s tegenwoordig. Die zijn fenomenaal en leggen de lat steeds hoger voor de concurrentie.
Op http://www.autogespot.com is er een foto van deze wagen en ik moet zeggen dat ik het best geslaagd vind. Niet extravagant zoals bij Lambo maar dat hoeft niet. Beide merken hebben zo hun eigen karakteristieken en dat is maar goed ook. Voor elk wat wils.
Begrijp eigenlijk niet goed waarom ze bij Ferrari nog steeds zo terughoudend zijn over gebruik van carbon fibre voor het chassis enz… Ze willen kennelijk geen risico nemen mbt “houdbaarheid” omdat die nog niet echt is gekend of heb ik het verkeerd voor ?
En alsof de camouflage niet genoeg verbergd doet AB er nog een schepje bovenop met hun logo over de hele foto.
sommige mensen zullen deze auto nu al mooier dan de ff vinden.
@stefandeman: zoals me, wat walg ik van die FF
Strak, ik ben benieuwd
Welke motorshow zal ie worden gepresenteerd denken jullie?
En als je bij die laatste foto kijkt vind ik dat het iets van een Lotus evora af heeft
@jobh

Ik moest ook gelijk aan een bomber-jack denken, mis eigenlijk alleen nog RTC of een skelet van een ram op de achterkant
De opvolger van de 599 wordt een heel ander auto dan de Aventador. De F620 zal hoogstwaarschijnlijk een GT worden en de Aventador is een volbloed racer. En qua prijs-kwaliteit bestaat er gewoon niks beters dan een Aventador, ook qua design zal de Aventador de Ferrari verslaan.
@agera: Neen
Niet zeuren en afwachten.
Wist niet dat ab meehielp met camoufleren.
Fiat coupeetje?
Lijkt op die hond auto van dumb and dumber
Wat nou BOE? Begrijp het niet helemaal. Dat die auto gecamoufleerd is dat lijkt mij duidelijk in dit stadium en dat er geen psychedelische stickers op zitten heeft daar ook mee te maken…
Tja, die Italianen zijn “campione” autocamouflage aller tijden. Een Ferrari in een slaapzak… je hebt echt niks aan zo’n foto.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).