Brabus A-Klasse: meer show én meer go!

Auteur: , 31 Reacties

Van het ene uiterste naar het anderste wat betreft Brabus nieuws in Essen. Na de G63 AMG is hier de A-Klasse van Brabus, rechtstreeks vanaf de beursvloer. En we weten nu ook wat men onder de kap voor elkaar heeft gekregen!

Brabus heeft de A-Klasse met sportpakket voorzien van enkele details waardoor de auto nog wat agressiever oogt. De spoiler, diffuser en voorlip zijn nieuw en ook de wielen zijn niet bepaald standaard. De A oogt nu nog sportiever zonder ordinair te zijn al zijn de vier uitlaatpijpen misschien een beetje overdreven. En mensen, bestel deze auto alsjeblieft eens niet in het grijs, kijk toch eens hoe fijn dat rood hem staat!

De A250 heeft iets meer vermogen gekregen, te weten 34 pk en 35 Nm. De PowerExtra B25 heeft dus een totaal van 245 pk en 385 Nm onder de kap, wat de prestaties ongetwijfeld ten goede komt. En dat terwijl de A250 (en zeker de A250 Sport) al geen trutje was met 211 pk. De videoreview van een vergelijkbaar rode standaard A Klasse kan je hier terugkijken en hier teruglezen, de foto’s van de Brabus A-Klasse (B25) zijn hieronder te bezichtigen.31 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
ben benieuwd!! Volgende week ga ik ook naar Essen :p
Grijs is een vrouwen kleur heb ik nu al 50 keer gehoord.Ja leuk bakkie en hier krijg je op zo’n Benz nu ook 5 jaar garantie, toch eens kijken of ze daar wel beleefd zijn in de showroom.
De nieuwe A is in het echt schitterend! Écht een paar klassen beter dan de A3 en 1-serie… Knap!
@Svenska_Aeroplan_AB: Jouw reactie gaat niemand leuk vinden..
@styns: Moh, valt mee. Ik als BMW fan vind de à klasse ook wel goed gelukt. Dat terwijl ik de rest niet echt kan waarderen. BS’jes daar gelaten.
@geengehoorisrechtdoor: Ik vind hem ook mooier dan een 1-reeks maar vraag me af of hij beter rijdt. In het segment 1-reeks, A3, … reed de 1-reeks tot voor kort wel het strakste. Vraag me af hoe de A-klasse zich er tot verhoudt.

Concurrentie is altijd goed voor de consument dus hoe meer leuke karren, hoe beter toch?
@voytekbe: Natuurlijk rijdt de FWD A-serie niet beter dan de RWD 1-serie, maar hij rijdt verbazingwekkend lekker; geen torque-steer, erg weinig onderstuur en de achterkant is enorm speels voor een FWD bak. Daarnaast is er nog de styling; en dat is waar de A-serie veel sexier is dan de 1-serie of A3.
@styns: Niet juist gegokt.
@bsxc2: Haha ja mooi he
@styns:

Het is nu 14:32 uur en de teller staat op 20.
@Svenska_Aeroplan_AB:

Helemaal mee eens!
@mars ; welke spoiler ? ik zie alleen 8 uitlaten en dat is knap voor een auto die op drie cilinders loopt..
@gast: ik bedoel eigenlijk die roze strepen, die van links naar rechts over de achterklep hangen…
Rood staat deze auto gewoon niet, een donkere kleur vind ik mooier..
Vette bak..! voor 150.000 mag je hem meenemen
Ik ben best wel fan van SMG en Brabus, maar dit vind ik gewoon niks.

Dan is deze http://www.autoblog.nl/gallery/0_Coachbuilders/AG_Excalibur/Mercedes_CL500/Mercedes-CL500-AG-Excalibur-42.jpggaver!
@heidi: Wat een belachelijke auto.. LELIJK!
Leuk sprintje naar de 100km/h in (gok) 6,5s…en dan rap door naar de 250km/h..niets om je voor / mee te schamen. En rood staat deze auto inderdaad prima.
@Megakix: 0-100km/h in 1 setje voorbanden ja ;) Wel een enorm gaaf ding! Mooiste in z’n klasse. Jammer dat de stoelen zo smal zijn en dat een A180 met een beetje spul zo 55k doet.
@E34M5Touring: die prijzen zijn inderdaad bizar….of bar ^^…voor dat geld, halen ‘wij’ een 335(x)i, ofniedan ? ;)
@Megakix: Er staat bij Branan in WPB een 1M met 1200km op de klok, helemaal af, 2012 modelletje, voor 68k dollars. Dus net 60k euro’s (give or take) Jeukt wel weer ff dan ;-)
@E34M5Touring: + 30 rooitjes rest BPM, dan jeukt het ineens een stuk minder….
@jrk68: Rest BPM? Betaal ik niet, zou hem dan meenemen als deel van de inboedel. Doe ik nu met de Camaro ook, kost me alleen invoerkosten, geen belasting.
Zonder die spoiler is zou hij nog 3x vetter zijn :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).