Brabus G63 AMG: in het Midden Oosten is nog wel geld

Auteur: , 14 Reacties

Ook in Essen: de Brabus G63 AMG. Een fijne 620 pk in een first class terreinbeul met maffialooks, daar houden we wel van.

Brabus dekt tegenwoordig het volledige spectrum van A tot G. En die laatste hebben we al voor je gespot op de beursvloer van Essen. De G63 AMG (door Brabus tot BRABUS B63 – 620 WIDESTAR omgedoopt) is een mastodont om diep respect voor te hebben maar 544 pk is niet voor iedere eindbaas genoeg. Daarom levert Brabus een pakketje dat de boel opschroeft tot 620 pk, meer daarover is hier te lezen.

Onze kritische man ter plaatse vroeg of dat allemaal nog wel kon enzo. Met de regels voor CO2 en het is toch crisis en moeilijk en al die dingen. De Brabus-meneer antwoordde vrij vertaald: “Het merendeel verkopen we aan klanten in het Midden-Oosten. Daar hebben ze nog wel geld en geven ze geen fuck.” Point taken.14 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Doet het karakter van het origineel geen eer aan.
Who needs aerodynamics, when you got swaG
@topgear: en geld om een benzine verbruik van 1 op 2 te betalen…
Een keer niet zo extreem over the top.
Er komt een tijd dat mensen naar het midden oosten willen verhuizen omdat het daar een stuk beter gaat dan hier in ons kikkerlandje.
@MAB: Moest daar zoveel tenten niet rond lopen , direct.
@fep739: Geloof mij zij willen jou ook niet.
Pffff alsof een zichzelf respecterende oliesjeik voor minder dan een G65 gaat! Dan ben je toch een beetje de pauper bij de plaatselijke zandbak…
@ar156sw: dit is geen auto voor de sjeik, deze is voor de schoonmaker..
Wat de Titel betreft: Klopt! Daar is ons geld naar toe gegaan! ;-)
Ik heb wel eens in een z.g.a.n G500 op en neer Italie gereden. Je denkt echt wow dit rijd best goed. Tot je weer thuis bent en weer overstapt naar laat ik zeggen een E klasse dan denk je echt dat je in een zwevend tapijt rijd.
Nee de G is mij iets te oud. Wil toch de GL nog een keer proberen.
ADV.1 velgen eronder en inladen maar..!
Stiekem best lekker :D
Vreselijk gedateerd model, totaal niet stoer.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).