Brullend supercar-orkest van Wilton House 2012

Auteur: , 28 Reacties

Britten en auto's zijn een fantastische mix. Ze houden er van, hebben er veel en organiseren leuke feestjes. Zoals het Wilton House Supercar Festival, waar je naast kijken ook naar de auto's kan luisteren tot het bloed uit je oren komt stromen.

Met Wilton House komen er traditioneel veel supercars, heel veel, bij elkaar. De meesten komen ergens uit Groot Brittanië. Ze gaan allemaal naast elkaar staan maar inmiddels staan ze vooral bekend om het genadeloos ‘revven’ met de meest exotische vierwielers van deze aardkloot. Uit alle macht proberen de kleppen door hun klepzittingen te jassen, de drijfstangen van de krukas te breken en de zuigers met het blok te versmelten. Als het maar een oorverdovend kabaal produceert.

Een Benetton F1 trok het niet meer helemaal en een Lamborghini Murciélago lijkt op het punt te staan uit elkaar te spatten maar blijft oorverdovend geluid produceren.

Natuurlijk kan er maar één de beste zijn. Koning brul, meesterschreeuwer en winnaar van de Wilton House 2012 Rev Battle. Nieuwe auto’s, oude auto’s, wint de Koenigsegg of Porsche Carrera GT? Allemaal fout, een brede vierkante gele Ferrari Testarossa produceert een geluid wat alle anderen overstemt. De eigenaar lijkt zelfs op het punt te staan te verhuizen, hij kan het niet zo goed met zijn buren vinden. Nu snel de video kijken.28 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Mijn Hyundai heeft een veel betere demper in de uitlaat .
@norge: en gemiddeld zo’n 500pk minder ….
@norge: klop anders ff bij akrapovic aan, die kunnen vast wel iets leveren laat staan maken voor je ;)
Ben behoorlijk zeeziek van de filmkwaliteiten.

Maar los daarvan; wat een totaal nutteloze bezigheid. Een beetje met je supercar een “revving battle” houden. Waarschijnlijk te veel geld die gasten, maar verder totaal ongeschikt om een snel rondje over een willekeurig circuit te kunnen rijden.
@pietjepuk: pak maar een emmertje
@pietjepuk: Vrouwelijke milieuactivist dat je bent! Wat is er nou mooier dan een schreeuwende V8/V10/V12 of zelfs een W16?
@autobart:

Wat mooier is ?

Banden oproken op een willekeurig circuit …..
@pietjepuk: Daar wordt het geluid niet mooier van. Dat is niet mooier dan het al is.
@pietjepuk: Afgunst.
@pietjepuk: Idd enorm kut gefild, goedkoop rot dingetje kan ook amper overweg met het verschil in belichting.
@pietjepuk: fuuuuuuuck man wa ne ZAGEVENT gast, precies een wijf!!
@loloo:

Je bent hier op een Nederlands blog, gelieve dan ook de voertaal te switchen naar Nederlands. Die kletspraat die je hierboven uitkraamt snap ik niet ….
Ik snap die autofestivals nooit zo, zijn de eigenaren aandachtsgeil? Je gaat toch ook niet met je vrouw op een beurs staan zodat andere haar kunnen bewonderen.
@alcantara: Ben jou er idd nog nooit tegengekomen..
@alcantara: omdat bijna niemand wil naar vrouwen luisteren maar wel naar automotoren
@alcantara: zeikerd. Is toch heerlijk al die cilinders. Op een filmpje komt het nooit zo goed over vind ik. In t echt is het altijd een belevenis :)
Dat is best leuk spul bij elkaar….
je hebt in Zuid Amerika brulapen ..
Ik heb al betere gehoord dan deze NR.1, ik zal hem eens opzoeken.

Ik snap niet hoe je je auto seconden lang zo tegen de rev limiter aan wil jagen? Totaal niet goed voor je motor en als 1 maal gas geven geen aandacht trekt dan verdien je de aandacht waarschijnlijk ook niet.

Ik ben jaloers, ok, maar ik zou me niet zo kinderachtig gedragen door alsmaar te rev’en.
Mee doen aan een Rev batte is wel erg sneu zeg, zullen wel een klein pikkie hebben, of werden vroeger altijd als laatste gekozen met gym.
@Donstil: Mensen die anderen ‘verdenken’ van een ‘klein plassertje’ te hebben hebben volgens mij zelf een kleintje. Of gewoon geen grote auto, die ze eigenlijk liever hebben dan een ‘grote plasser’.
@buckdanny: Ja zo is er van alles wat te zeggen natuurlijk.
@Donstil: ik wil graag bij gym het laatse gekozen worden als ik dan zo’n auto mag rijden/bezitten
Jammer van de reacties … maar goed ; ontopic..

Met zoveel geweld is het ook moeilijk om te kiezen tussen de lekkerste , het is dan wel handig om ietsje meer afstand houd om zodoende de mic. niet zoveel te laten overstemmen.
Maar dat zijn details.. ;)

Het lijkt alsof de koenigsegg meer turbo (?) sound produceert dan grof 8 cylinder geweld maar dat kan ook het overstemmen zijn…
Die veyron met quicksliver ( ? ) uitlaat klinkt goddelijk ; niet te belachelijk maar net iets meer “punch” dan het orgineel…

Toch springen de 10 cylinders er toch weer uit voor mij.
Gallardo’s klinken altijd goed maar die viper mag er zeer zeker ook zijn.
Opmerkelijke “misser” in het geheel is de FF ; het lijkt wel of die 12 pitter door een speaker staat te “brullen”…
Alle mc-12c’s zitten stilletjes in een hoekje…
@lambo4all:
Yep, die staan hier ver boven…
Staan mooie autos maar als ik een supercar gad zou ik er nooit aan mee doen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).