Bruut! Chevrolet Camaro dragster ontploft [video]

Auteur: , 34 Reacties

Een kleine tip van Robbie: Het is niet verstandig om op de motorkap te liggen van iets dat op het punt staat te ontploffen.

De bestuurder van deze Chevrolet Camaro dragster kreeg de schrik van zijn leven vorige maand. Tijdens een evenement op het Yas Marina circuit ging er iets niet helemaal goed met zijn auto namelijk. Om te beginnen kwam er al een enorme steekvlam uit zijn hoodscoop op het moment dat hij van start wilde gaan en daarna werd het nog erger.

De man die jullie hierboven op de motorkap zien liggen probeert de vlammen “uit te blazen” (lekker dom), maar er is uiteindelijk geen redden meer aan. Hoe het afloopt kan je hieronder bekijken. (via: jalopnik.com)34 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Zonne grote vuurbal jonge, BAM!
@alcantara: lol
@alcantara: bam! Helemaal kapot!!
Met zoveel mazzel kan je de staatsloterij winnen.
Maar niet echt een snuggere actie van meneer de kaars uitblazer.
En bedankt voor de tip @robbie ;)
@norge: welke tip? Ik heb geen tip gezien voor zover ik mij kan herinneren.
@robbie: HAHA ,Een kleine tip van Robbie: Het is niet verstandig om op de motorkap te liggen van iets dat op het punt staat te ontploffen.
@norge: ah zo ;) Ik dacht dat je dit als tip gestuurd had oid. Never mind!
@robbie: Goed dat je effe zegt dat het dom is om vuur uit te blazen. Want voor je het weet begint iemand je weer te beschuldigen van het aansporen van gevaarlijk gedrag. ;)
@mopar: LOL!
Wow ! Het is dat die ‘starter’ bliksemsnel ziet dat deze auto niet kan vertrekken, anders was het nog erger geworden wellicht.
Sooo wat een knal!! Die hebben zeker geluk gehad.
Knoepert van n vuurbal !! jonguh
Damn fine piece of engineering, NOT!!
Die mensen zijn echt gek dat ze na die vuurbal nog even in de luchthapper kijken
Trouwens wel echt supervet om eens in het echt te zien die top fuel drag racers. Het is echt 10x zo indrukwekkend als je zou denken. Auto’s die 0-500km/u doen in 4 seconden.
Kijk die gozert het uit proberen te blazen XD
Een van de monteurs heeft een fulltime baan bij de Taliban bv. Dan kan het weleens voorkomen dat je werk en hobby door elkaar haalt.
Daar gaat weer een paar ton in vuur op.
Ofwel is die motor aangepast door een optimist ofwel door een 3e rangs beunhaas. Ook wel een idioot die dat vuur nog even gaat aanblazen. Ze mogen blij zijn dat er geen doden gevallen zijn.
Ik neem aan dat jullie begrijpen dat de beste man niet met z’n hoofd die scoop in duikt om hem uit te blazen he :P

Die ging kijken of het vuur gedoofd was. De brandweer meneer met z’n blusser stond namelijk al klaar om het blok er flink van langs te geven met z’n brandblusser, de monteur van die auto weet maar al te goed dat dat nog veel slechter is voor het blok dan een steekvlammetje.
Vuur uit, dan absoluut niet blussen! Dan is het blok nog te redden.

Hij had zich in dit geval; alleen wel een beetje verkeken in de ernst van de situatie :p
Zo dan, pittig vlammetje.
En de motorkapbespringer nog tegen de marshalls gebaren “nee, niets aan de hand, geen schuim spuiten want dan krijg je alleen maar meer beschadigingen, ik blaas wel even dan is het ook goed”…
lachgas wat ontploft?
@mbevo: of hoe dat ook heet:P
@mbevo: LPG joh, wel beetje zuinig rijden hea..
goedzo blaas dat soort rommel maar op heeft niks meer met een camaro te maken ook niet met een auto de enigste overeenkomst met een auto is nog 4 wielen een stuur en een motor
@kilum: Hieruit maak ik op dat alle auto’s die weinig overeenkomsten hebben met een Camaro opgeblazen moeten worden?

Doe een luier om je hoofd, je praat alleen maar poep.
had verwacht dat die zou ontploffen als die er nog op ligt.
verdiende straf voor het verklote van een camaro
Wat zou er gebeurt zijn als hij er nog op lag
Is de bestuurder nu gebarbecued of leeft die mongool nog? Uiteraard zijn dit een van de gevolgen van deze ‘sport’, ga niet dragracen met zo’n plastic bak met meer dan 1000pk. Als het een normale supercar is dan ok maar zoiets…
@amg77: Waarom is het een mongool? En jij weet echt waar je over praat.. Als je geen verstand hebt van dragracen typ dan gewoon helemaal niks knakker.
@jeffreym3: Het is een mongool en dat kun je weten alleen aan het feit dat hij aan zoiets meedoet waar je in 10 seconden dood kan gaan. Ja ik weet waar ik over praat anders zou ik niets zeggen. Iets anders om over te klagen meneer oma. Zielig volk.
Vooruit, voor de echt domme mensen onder ons;
Het omhulsel is slechts gebaseerd op die van een camaro..

Die man doet geen poging het vuur uit te blazen..
@kogando: Is inderdaad erg gaaf om in het echt te zien, kennis van mij heeft nadat hij zijn oude wagen crashte een nostalgie funnycar gebouwd die ik hoop ik dit jaar in actie ga zien in Drachten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).