Bugatti Veyron Vitesse vs Rolls-Royce Ghost [gespot]

Auteur: , 42 Reacties

Combospots, in Parijs kom je ze tegen. Ouwe baas met hoed: dit is Veyron Grand Sport Vitesse, Bugatti: dit is Rolls-Royce Ghost.

Het mag allemaal wat kosten. In de achtertuin van het Louvre, vlakbij de Champs-Élysées en met uitzicht op de Eiffeltoren. Deze Rolls-Royce Ghost en Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse staan voor Hotel Krillon in Parijs. Hoe ze daar zonder deuken, gescheurd spoilerwerk en heel veel stoeprandschade gekomen zijn is mij een raadsel maar ze staan er. Dit allemaal tot tevredenheid van de oude meneer met hoed.

Enkel de voorspoiler is zichtbaar en deze laat ook meteen zien dat het hier om een speciale Veyron gaat. Dat kost al snel het drievoudige van die andere ‘topper’: de Rolls-Royce Ghost (met power pack?). Officieel het ‘kleine broertje’ van de Phantom maar eigenlijk net zo duur en gewoon iets compacter en moderner. Vraag van vandaag: met welke van deze twee bolides vecht jij je Parijs uit? (foto: autojunk.nl)

Met dank aan paganijunk voor de spot!42 reacties

De Rolls natuurlijk, een auto moet rijden en niet na een tochtje weer naar de werkplaats moeten.
@norge:
Om vervolgens een week te wachten op een paar nieuwe sloffen waar je een leuke Hyundai van kan kopen?
@jrk68: Precies .
@jrk68: Hahaha, jezus man, hoe erg kan je balletjes likken..
De baas zal jou wel mogen.
@kaasboerin:
Klopt als een bus, ik ben op zeker mijn meest loyale medewerker….
@norge: en waar een beetje nieuwe olie al snel meer dan 60.000 euro kost. Rolls, ja.
@norge: Niks moet!
Dat kan de eigenaar heel goed zelf bepalen.
Baas met een pilsje maakt het geheel compleet.

Wait what?
Heeft die Bugatti nou een aanrijding gehad? (motorkap) Of is het gewoon een beroerde afwerking?
@mierenneuker: dat is niet beroerd, maar het hoort wel zo. Geeft diepte aan de koplampen:) Een golf 5 heeft dit ook boven de koplampen. Een bmw e46 heeft dit ook naast de lampen enz. Enz. Is gewoon een design trucje:)
@mierenneuker:
Gewoon de standaard VAG afwerking voor de klant, alleen de pers demo’s zitten perfect in elkaar….
@jrk68: Dat is gewoon irrelevant… pro of anti-VAG… Een Veyron is tot in de puntjes afgewerkt… bekijk eerst zo’n ding in het echt en ga er eens in zitten…en kom dan nog commentaar geven.
@xilver:
Oeps…, nu heb ik alweer een fanboy op zijn iets te lange teentjes getrapt….
@jrk68: Nee, helemaal niet… ik vind enkel alvorens je kritiek geeft over zulke zaken je eerst die dingen van dichtbij hebt bezien… meer niet… kwestie van iets geloofwaardiger over te komen.
@xilver: Je gaat toch niet op die 12 jarige opmerkingen in..
Kerel probeert je gewoon de kast op te jagen.
@kaasboerin: Heb je wel gelijk in… ik doe er beter aan om me niet te laten zakken tot het niveau van een 12-jarige met de mentale achterstand van een gehandicapte baviaan die moeite heeft om bananen van stenen te onderscheiden.
@xilver:
Best grappig dat je er ff simpel vanuit gaat dat ik zo’n hok nog nooit van dichtbij heb gezien….
Zeker als je had geweten dat Peridon hier om de hoek woont….
@jrk68: Ja maar dat is ook een schadebak.
@jrk68: Het is geen lotus of toyota aygo waar we het hier over hebben. Niet altijd de ervaringen van je eigen bezit uitgaan als je over andere dingen praat.
@popoff:
Gelukkig zijn dat ook de enige auto’s die ik ooit bezeten heb hé….
In het verleden meerder VAGjes gehad. En die zagen er in de showroom best degelijk uit, jammer dat de praktijk iets weerbarstiger is….
Je hebt het lijstje niet helemaal kompleet.
Je mist het Roadstertje nog.
Ook geen toppertje wat betreft afwerking en kwaliteit (want duits) maar wel een waar ik een smile van op mijn gezicht krijg.
Van VAG moet ik eerder aan de Prozac….
@jrk68: Volgens mij ben je gewoon veel te verwend..
@jrk68: Als je over bovenstaande auto’s op een dergelijke manier praat kan ik het niet anders als dit af doen als onzin en geblaat van iemand die -werkelijk- geen verstand van auto’s heeft. Jammer ik had het idee dat jij anders was…. Wát een telleurstelling! De ervaring die je -pretendeert- te hebben blijkt niet uit je ongefundeerde commentaar. Waarvan akte !
@popoff:
Om het kort samen te vatten.
Jij gaat er dus vanuit dat iemand die na schade en schande wijs geworden is geen VAG producten meer koopt geen verstand van auto’s heeft.

Die stelling laat maar eens zien hoe kortzichtig je bent….
@jrk68: Nee, ik ga ervan uit dat iemand die hier eeuwig en altijd pretendeert ‘verstand van auto’s’ te hebben vanwege zijn bezit en ervaring, geen klinkklare onzin verspreid.
Wat denk je zelf? Een auto van €1.000.000,= PLUS zal best ‘bagger’ afgewerkt zijn, of? Ow, nee, wacht…… Jij brult dit slechts omdat het merk (of liever nog de “group of companies”) in kwestie ‘toevallig’ niet -JOUW- voorkeur heeft. Jij schijnt je eigen -antipathie- ten opzichte van een merk, prioriteit te geven. Zoals ik al zei, waarvan akte. Alles wat jij hierna nog stelt kunnen we dus afdoen als onzin.
geef mij maar de bugatti. als je geld hebt voor zo’n bak dan ga je echt gapen als je de prijs voor olie of banden moet horen.
@4991: ik denk als je het geld voor de bugatti over hebt je ook wel één ghost of één phantom hebt staan…
@karsvdtuin: ja maar een echte petrolead rijdt liever zelf.
@4991:
Yep, de Ghost dus…. om je te laten rijden heb je de Phantom….
\”Vraag van vandaag: met welke van deze twee bolides vecht jij je Parijs uit? \” Geen van beide, rot stad!
@C220AMG:
Rot stad? Leg eens uit waarom.
@9000cse: Zo als elke stad, vol! Dus heb niks aan die bakken
Zonder enige twijfel zou ik kiezen voor de RR Ghost. De Bugatti is alleen al vanwege zijn prijs exclusiever en zal ongetwijfeld de beste supercar zijn, maar hij behoort daarom nog niet tot de auto’s die ik zou willen hebben. Mij gaat het om wat aan mijn voorstelling van een “droomauto” voldoet en dan is de Ghost de auto, die dat helemaal invult. En ik ben er zeker van, dat ik me Parijs niet zou moeten uitvechten. Met een Ghost lijkt het me een genot. Héérlijke stad, waar ik vaak te vinden zou zijn.
De foto bij dit item nodigt mij uit tot het volgende comment:
Staande op een van de mooiste plekjes van Parijs, tussen twee onbereikbare droomauto’s, sta ik met mijn lievelingshoedje op te genieten van de inhoud van het goedkoopste blikje bier, dat er in de hele stad te vinden was. Was het maar niet zo gauw leeg…….
-edit: nutteloze bijdrage-
Niet zo raar eigenlijk dat ze zonder kleerscheuren er zijn aangekomen. Ik zou ook uit me doppen kijken als ik dit tegen zou komen.
Doe mij die 7 serie maar met de spirit of xtc op de motorkap..
Mooie kleur zeg, die Rolls.
Voor mij de Ghost. Stijlvoller dan de Bugatti en snel genoeg.
Ja… moet ik dat nog zeggen met mijn schermafbeelding…
allebei zijn fucking lelijk, ik snap de ophef niet.
Fawaka kaasboerin, chillem chillem..
De Bugatti, duh. Een van de mooiste auto’s evar.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).