Busje heeft het warm. Zoekt verkoeling op

Auteur: , 16 Reacties

Deze Opel Movano had het zo warm dat hij even een natte neus is gaan halen...

In het Friese Oosterwolde is normaal niet zo heel veel te beleven, maar vandaag was er actie in het dorp! De bestuurder van deze blauwe Opel Movano had zijn auto met draaiende motor & in zijn neutraal, maar zonder handrem, geparkeerd.

Tsja, dan kan je wel raden wat er gebeurd is… rollen, rollen, rollen… Hupsakee, met zijn warme neusje zo de sloot in.

Hilariteit alom dus vanmiddag op de Quadoelenweg in Oosterwolde. Gelukkig was de auto snel weer uit het water getakeld, maar voor het verdere leven van deze Opel moeten we toch vrezen. Over het algemeen vinden auto’s het namelijk niet zo lekker als ze in het water hebben gelegen. In eerste instantie zal de boel misschien nog prima werken, maar op lange termijn ontstaan toch vaak problemen met de elektronica of roest.

De chauffeur zal ongetwijfeld door zijn collega’s van WoonFriesland hartelijk uitgelachen worden. Bekijk deze door sportspotter13 gemaakte foto in het groot op Autojunk.16 reacties

hahaha awkward
Als de motor draaide werkt die niet meer hoor. Dan staan de drijfstangen krom in het blok van de waterslag. Als ie uit stond was het niet zo’n probleem. Ff luchtfilter leeghalen en starten maar. Gewoon afgeschreven dit, of een ander blokje erin. Electronische storingen hoef je hierbij niet bang voor te zijn.
het busje van woonfriesland wil in het water wonen!
Das mooi lullig, zal die nog lang aan moeten horen!
Een Getaway auto met een slechte bestuurder (ABN AMBRO).
@ dragspert: Nee hoor natuurlijk niet, er blijft ook echt geen water in stekkers ofzo zitten wat vervolgens lekker gaat oxideren.
Ze hadden het beter Aquadoelenweg kunnen noemen! Het doel van de Movano was het aqua :p
In Oosterwolde is voor spotters ook best wel veel te beleven. Vandaag reed er een Porsche 997 turbo mk2, Donkervoort d8 en Porsche Cayenne Techart Magnum door Oosterwolde heen. Verder staat er een Audi Q7 V12, Audi S8 V10, Nissan 350z nismo en Bentley Mulsanne in Oosterwolde. En vandaag kwam ik dit ook nog tegen tijdens het spotten.
@Sportspotter13: het Laren van Friesland?
@smoked: Dat wil zeggen nog steeds kut? XD
Had ie toch die Chinese boterhammenzak moeten gebruiken :)
Ieder zijn ding. Ik haal wel een natte neus bij een leuk vrouwtje.
Een natte neus of een zoute snor?
En gelijk heeft dat busje…
Opel kopen……je kan beter gaan lopen :)
Nou, dat busje heeft in ieder geval z’n A-diploma want hij weet als geen ander hoe hij moet duiken…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).