CFC Polo 6R legt de lat voor lelijkerds hoger

Auteur: , 22 Reacties

Seriously dude...What de foque?

De VW Polo is een erg leuke auto. Hij oogt fris, en is inmiddels dusdanig gegroeid dat het een logische keuze is voor mensen die vroeger een VW Golf reden en niet zo nodig groter hoeven te gaan. Tot zover geen vuiltje aan de lucht.

Maar wat als een Duitse folietoko zich er mee gaat bemoeien en de Polo transformeert tot een van de meest walgelijke creaties die je ooit hebt gezien? En dan bedoel ik niet Angela Merkel-lelijk, maar gewoon full-on Multipla-lelijk. Ja, zo erg is ie. Camouflage staat cool op de 458 van Lapo, maar dit is een ‘swing and a miss‘.

Je vraagt je af wie dit in hemelsnaam aanschaft. Kijk: een Chevrolet Spark Pink Lady kan ik me nog voorstellen, vooral als die in ItaliĆ« wordt gepresenteerd, waar de boys ook heel erg veel van roze houden. Maar zo’n butt-ugly roze camouflageprint, met roze velgen? Come on…

Of zou het de wrapmaker alleen om de aandacht te doen zijn geweest? In dat geval: gefeliciteerd. Het enige lichtpuntje? Een carbonwrap voor mensen die geen echt koolstofvezel kunnen betalen. En nu snel weer door met wat anders.22 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
Die mensen hebben echt niks te doen…
Kan me voorstellen dat er Barbietrutjes rondlopen die dit enig vinden
Als je een kleurige VW ziet, weet je meteen weer waarom ze zo vaak in grijs worden geleverd: dan trekken ze minder de aandacht.
New Urban Gay
We have a winner !!! Ik denk dat dit een potentiƫle koper kan zijn. :D

http://www.janvis.nl/images/artiesten/Britt_2.jpg
DAFUQ DID I JUST SEE???
masterstig via Android app
Lekker anders…
Ik vind m wel leuk.
Dik apparaat, mag er absoluut wezen! Schuifdakje erin, helemaal goed :) uiteraard geen standaard camou-kleurtje, want je wil opvallen als je je product adverteert! Eigenlijk hadden ze n CrossPolo moeten pakken voor camou-print. Het huidig model Polo is sowieso de mooiste Polo ever, helemaal geslaagd van voor tot achter!
Zal me vrouw wel blij mee zijn met zon wrapje, zou mijn audietje niet staan dit
Simpelweg goor.
Ik vind hem als man toch wel iets hebben hoor. Roze is de nieuwe mannelijke kleur ;)
Dit kopen alleen van die barbiepoppetjes.
6R? dan moet ik meteen aan de metro 6R4 denken. Net zo mooi, waarschijnlijk alleen ietsje sneller.
ik vind het serieus zo erg niet hoor!
best vet!

alleen het zou mooier zijn als de auto wit was.. met diep zwarte velgen en 3 tinten “zwart/grijs” als camouflagekleuren!!
Je kunt zeggen wat je wilt, dit is geen saaie Polo.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).