Charger Blacktop is de ‘blackest Dodge on the planet’

Auteur: , 61 Reacties

Het houdt maar niet op met de samenwerking tussen rappers en de autowereld. Na Will I Am gisteren vandaag een échte rapper: Dr. Dre. Op de Conusumer Electronics Show (CES) in Las Vegas komt Dodge met de Blacktop: een Charger die is uitgevoerd met een Beats™ by Dr. Dre™ audiosysteem. Lekker retro NWA pompen in je fonkelnieuwe auto dus!

Voor de notoire Ferrari-crasher moet de kassa ook rinkelen, en waarmee kan dat nou beter dan met een stukje all-American muscle? De Chrysler 300S had hem al, en nu wordt dit concept uitgebreid naar het zusje Dodge. In de auto zijn niet minder dan 10 speakers weggewerkt, in de volgende configuratie:

Three 3.5-inch speakers located in the instrument panel
Two 3.5-inch speakers located in the rear doors
Two 6 x 9-inch front-door woofers provide bass
Two 6 x 9-inch speakers and a center-mounted 8-inch speaker located in the rear-shelf area provide full-range audio
Maximizing how music genres from hip hop to Motown should sound and feel, an 8-inch Beats Audio trunk-mounted dual-voice coil subwoofer with sealed enclosure delivers tight, powerful, punchy bass

Naast al het audiogeweld krijg je er ook een 8,4 inch aanraakscherm bij. De CES wordt tegelijkertijd gehouden met de Detroit Motor Show (NAIAS), waar de Charger ook zal staan. Wij hebben alvast wat muzieksuggesties. Dump de uwe vooral in de comments:

61 reacties

Naam klinkt lekker in ieder geval ;0
@norge: Ziet er ook niet verkeerd uit!
@norge:

Beter goed gejat dan slecht bedacht die naam…ff googlen naar 4A-GE 20V blacktop ;)
@norge:

Beter goed gejat dan slecht bedacht die naam…ff googlen op 4A-GE 20V blacktop ;)
@speedlimit:

Oei…dubbelpost :(
sneu..
blijft gewoon erg jammer, deze wagen had zo’n prachtige coupe kunnen zijn.. de mooie voorkant. de verdomd mooie achterlichten.. maarja daar tussenin klopt het niet.. zo jammer..
@dennisr: Weleens gehoord van een Dodge Challenger?
@timmieeee: wat wil je nou zeggen dan.. de Challenger en de Charger waren vroeger ook beide coupe’s hoor.. en je doet nu net of de challenger de coupe versie is van de charger maar lijken in de verste verte niet op elkaar..

om dan je vraag maar te beantwoorden, ja.. vaak over gehoord..
ik heb ook zijn koptelefoon. echt beste geluid wat er is.
@MAB: beetje overdreven, 10 speakers in een koptelefoon..
@dennisr: beste geluid? grapje zeker? Neem eens een kijk naar serieuze merken zoals Shure of ACS. Mooie auto overigens :)
@house: dat is idd een grapje.. beats by dre het beste.. ha-ha
@romenkorn: @house: how rustig jongens niet aanvallen! ik heb zelf gewoon bij bcc gekocht weet helemaal niks van shure of acs gehoord zal wel keertje proberen als ik het ooit zie. Heb zelf wel gewoon goede ervaring met Dr. Dre enzo vandaar mij reactie
@house: *uche*@MAB:*uche*
@dennisr: Sorry moest zijn @mab :p
@MAB: de beste van rond de 300 euro of die van rond de 170 . Is het een aanrader?
@jordy14: De replica uit China klinkt voor zijn 40 euro prima. 170 euro voor die variant is inderdaad 4 keer teveel.
@llewy: mag ik die site weten waarop ze die verkopen voor 40 euro?
@llewy: kheb er ook van 15 dollar geZien. Zijn die goed?0
@jordy14: Het is geen slecht spul, maar je betaalt er gewoon ontzettend veel voor wat voor een groot deel door de toevoeging ‘Dr. Dre’ komt. Beter kijk je verder naar merken als (voor koptelefoons:) Denon, Beyerdynamic, Sennheiser of AKG. En voor in-ears vind je ook genoeg beter spul voor minder geld, zoals Shure, Klipsch, NuForce of Etymotic.

Maar goed, als het je puur om de ‘status’ (voor zover je in de kringen verkeert die op die manier redeneren) gaat en het geluid je geen donder boeit zijn er ook wel Chinese alternatieven te vinden…
@jordy14: je moet echt de orginele kopen! van 188 (@bcc) zeker waard. werkt trouwens ook goed als oorverwarmers haha
@MAB: én modeaccesoire
@MAB: ik heb in de saturn gestaan en een sennheiser van 300 euro vergeleken met een dr. dre van 300 euro. die dr. dree word compleet weggeblazen. wat een kwaliteitsverschil.

vrienden van mij hebben ook van die dr. dre in ear dingen. dat is ook helemaal nix als je mijn cx980 ernaast houd.

je betaald gewoon veel te veel voor het merk
@hahahi20: ja ik weet niet heb nooit een headphone van 300 euro van sennheiser geprobeerd. In-ear vind ik sowieso helemaal niks, heb wel ooit gehad van monster maarja die zijn ook weer kapot gegaan..
@MAB:
AUTOblog, anyone? :P
@kickass: AUTiOblog
@kickass: haha ja beetje teveel reacties hier:P
@MAB: als je alleen dingen over auto’s wil weten zit je denk ik op het verkeerde forum….
@jordy14: volgens mij klik je op de verkeerd of heb je het echt tege mij?:P
Best vet zo in het zwart. De buitenkant is gelukkig niet zo aangepast zoals de meeste rappers dat doen. Toch zie ik liever een fors mustang. Maar die zal niet zo goed klinken qua muziekinstallatie.

@jordy14: standaard niet, als je die 10 speakers erin drukt wel.. maarja dan hoor je de motor niet :o
@dennisr: dan hoor ik liever de AMERICAN MUSCLES!
Mooi donker voor een sedan.. er mag toch ook ander muziek in gedraait worden !??! http://www.youtube.com/watch?v=gcejLp72iCE
Hij ziet er niet slecht uit in ieder geval.
Wu Tang Clan – Da mystery of chessboxin’
Dr Dre – Whats the difference
Eigenlijk heel Enter the Wu Tang (36 chambers) en Chronic 2001, beste 2 hiphop albums ooit, ok Blackout van Meth en Red d’r ook nog bij. Vind daar maar eens een slecht nummer op..
Wat een beest van een wagen…
I have a new background…
That’s racist bro
@fiets: lol :)
alleen die kofferspoiler stoort zo fel..
beats , altijd overpriced..
Wat een rare speaker configuratie. 3 in het dash.. 2 in de achterdeuren, dat zijn de compo’s incl. het hoge bereik begrijp ik. 2 woofers in de voordeuren en 2 in de hoedenplank.. en de centerspeaker van de surround zit ook in de hoedenplank !?! .. die had nou juist center in het dash moeten zitten. Ik hoop dat daar die middelste in het dash ook voor is.. En 4x kickbass dus.. en geen sub voor het laag onder 300 hz.. nogmaals.. vreemde configuratie.
@Freewarefreak: ‘Maximizing how music genres from hip hop to Motown should sound and feel, an 8-inch Beats Audio trunk-mounted dual-voice coil subwoofer with sealed enclosure delivers tight, powerful, punchy bass’

Of te wel er zit een dubbelspoels 20cm subwoofer in de kofferbak. Ben benieuwd of die in staat is 6×9″ kickbass bij te houden op hogere volumes. Als er goede componenten gebruikt zijn en hij akoestisch goed gemonteerd zit hoeft het niks onder te doen voor de 25/30cm subs.
@Mcvk: Oke, thx! Dat stukje had ik even gemist. Ben benieuwd ja, ik zou hem wel eens willen horen.
Hahaa, mooi om wat echte hiphop te zien, zoals onder andere wu-tang:P Veel mensen hebben een verschetst beeld over hiphop en dat is niet zo bijzonder, aangezien er genoeg nepperst stoer doen en onzin praten zonder lyrics, flow, punchlines niks. Zeer brute bak ook die dodge, kan je vast mee lekkor scheuren over de weg of op offroad:P
Dr. Dre, de hype van tegenwoordig maar echt muziek, dan moet je toch voor Sony gaan. Ik vind die achterkant vanaf de voorkant gezien zo raar uitizien, langwerpig.
@The360box: Meh, beats zijn idd crap en Sony valt nog wel mee. Astrogaming of sennheiser idd, dat is het betere spul
Zanger rinus.
Hebbuh. Jezus, wat is dit ding vet!
WOW! Toch wel heel stiekem WOW!
Mooie kar. Ben volgende week op de CES, dus zal hem ff checken.
@Maarten123: En vraag eens goed uit hoe die speakerconfiguratie nou in elkaar zit. Dat wil ik toch wel graag weten. Dit artikel roept toch wel veel vraagtekens op.
@Freewarefreak: Wat zou je willen weten? Ben geen audiokenner nl.
http://www.youtube.com/watch?v=e1RB2k_URb8 is ook goed met dan aan de opel astra gtc

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).