Charlie Sheen, auto’s en alcohol!

Auteur: , 26 Reacties

Klinkt als een goeie combinatie.

Charlie is bezig met een comeback, maar dan vooral in verband met diverse TV-commercials. Zagen we hem laatst nog in de Abarth 500, nu heeft ook Bavaria een filmpje gemaakt met de welbekende levensgenieter. In navolging van de fantastische clips met Mickey Rourke en Hugh Hefner is het ditmaal de beurt aan Charlie in een Mercedes. Maar wat te doen als je iedereen bier ziet drinken? Filmpje!26 reacties

#winning, blij dat het geexporteerd wordt want dat spul is niet te zuipen
Aangezien deze ongeveer net zoveel met auto’s te maken heeft, als het al niet meer is, ook zeer vermakelijk:
http://www.autojunk.nl/2012/04/epische-reclame-introduceert-rode-knop-in-belgie
@jack_abarth: Haha prachtig!
@jack_abarth: haha, geniaal!!
Leuk gedaan!
Mooie reclame :)
charlie +1 bier -1
@MAB: Maakt niet uit hoor! Toen ik 12 was lustte ik het ook niet. Komt allemaal goed uiteindelijk. Ook jij wordt uiteindelijk een man… denk ik dan tenminste.
@fiatsco: Ik ga ervan uit dat het over Bavaria in het bijzonder gaat, en als dat niet zo is hoop ik voor hem dat hij jonger is dan 16.
@fiatsco: geloof mij.. ik ga bier nooit lekker vinde, echt smerig als iets. Ik weet niet hoe oud jij bent maar heb jij in jou leven nooit geleerd dat niet valt te twiste over smaak? owja en ik ben 17
@MAB: zoiets komt met tijd..
@rikus: Komt tijd, komt Grolsch…
@rikus: als jij het zegt
@MAB: Dan heb je gewoon nog niet de echte, lekkere (lees: Belgische Adbij-) bieren ontdekt. Kom eens langs, zou ik zeggen… ;)
@Esprit_de_Flandre: haha ik zal het is een keertje proberen:P
@Esprit_de_Flandre: Absoluut Belgie staat bekend om haar bieren en soorten bieren. Man man van donker tot licht, van zwaar tot mild allerlei soorten bier in Belgie. Heineken heeft alleen de naam, maar voor de rest stelt het niet veel voor Grolsch is dan echt beter. De vele brouwerijen en een kijke in een Bier museum in Belgie is zeker aan te raden.

Belgie bekend om haar bieren en Nederland om haar sigaren. Natuurlijk zijn longfillers de absolute top, maar er zijn een paar Nederlandse merken die schitterende shortfiller sigaren maken.
Die was best wel lame.

@jack_abarth die is idd een stuk beter.
http://www.youtube.com/watch?v=ZUG9qYTJMsI
@Benjamin1: haha dit is echt een goede reclame!
@Benjamin1: Ik zie niet in wat dit te maken heeft met auto’s, maar het is goeie reclame. En een fantastisch concept ook. Wou dat ik er zelf op gekomen was…
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Die met Hugh Hefner was toch de allerbeste. Overigens zijn wij hier in huis bijna helemaal op alcoholvrij bier overgegaan.
@dafmaf: Drink dan ranja, smaakt nog beter als je toch die alacoholloze troep drink…….
Goede reclame!
Lache reclame.
bier zonder alcohol is geen bier, koop dan liever een pakje ice tea ofz

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).