Chevrolet Corvette C7 Convertible: nu al?!

Auteur: , 37 Reacties

Gewend aan de nieuwe Corvette? Maak je op voor zijn cabriobroeder.

Daags na zijn onthulling staat de echte, niet gephotoshopte Corvette Convertible plots op het internet. Tenminste, dat zegt the auto insider, en daar kunnen we een eind in meegaan. De spoiler over de gehele achterkant is vervangen door een kleiner exemplaar en eigenlijk komen we nergens vreemde details tegen. Alleen het luchtrooster op de bovenzijde van de achterkant (pica) ontbreekt, maar dan kan natuurlijk bewust zijn, in verband met het herbergen van een cabriodak.

Een GM-woordvoerder is de lekkage inmiddels aan het downplayen, en zegt dat het mogelijk renders zijn van een schaalmodelletje. Of u dus vooral niet wil denken dat dit de cabrioversie is van de 450 pk sterke Corvette Stingray. Waarvan akte.

Wat denk jij: is dit de cabrioversie zoals hij in 2014 op de markt komt, of wordt hier slechts de illusie gecreëerd door een handige photoshopper? Ik neig naar het eerste. En anders voorzien we een gouden toekomst voor de shopper die dit op zijn geweten heeft.37 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Mooi gedaan. Mag zo op de markt komen!
hier zie je nog beter hoe schuin de voorruit loopt… ziet er tof uit overall
WOW! ook deze ziet er erg lekker uit!
De c6 is eigenlijk veel mooier als deze.
Waarom zouden ‘we’ wachten op de convertible ?
Als je een paar jaar wacht, is de huidige model al bijna aan vervanging toe.
Cabrios zijn voor vrouwen, doe maar de coupé.
@ronin1130:
Doe mij maar een vrouw met zo’n cabrio…
de concurrentie kan wel inpakken ..

op de Jaguar F-type na dan ..
@lincoln:
Alleen saaie zakenmannen kopen een f-type.

De hooligans en mensen die vrienden hebben schaffen een c7 aan..
@lincoln: Je kan je beginnen afvragen waarom de GT-R zo lelijk en de Ferrari zo duur moeten zijn.
Ik krijg steeds heel erg een 599 gevoel bij deze auto. Hij is wel mooi verder hoor.
De GT-R vond ik altijd al mooi, de nieuwe 911 is ook fraai en nu de is nieuwe Corvette ook mooi geworden.

Heerlijk zo’n donkerrode Corvette.
Het is hoog tijd dat mijn midlifecrisis begint, dan kan ik ook een Corvette aanschaffen. Mooi Hawaii-shirtje, borsthaar laten watergolven en dan maar flaneren. Jummie.

Overigens gaat bij sportwagen als mijn voorkeur toch uit naar de Coupé.
@dondeboer: Een sportwagen als deze
Als dit een impressie is door een buitenstaander is hij/zij zeer grondig geweest. Let op de details, bijvoorbeeld logo tussen de twee stoelen. Ga er maar vanuit dat dit van Chevrolet afkomstig is. Maar het zijn geen echte foto’s maar renders van een computer model.
@Larick: Maar dat zijn bijna alle ‘persfoto’s’ tegenwoordig..
Inderdaad erg snel, maar waarom wachten? Nu hebben de kopers gelijk de keuze tussen coupé en cabriolet. Ik zou overigens de coupé bestellen, ben niet zo’n fan van cabrio’s
@vwally: Wachten is beter voor de marketing. De nieuwe corvette heeft momenteel al genoeg aandacht, pas als die aandacht afzakt moeten ze eigenlijk met de cabriolet komen ;)
@motoragent: Gelijk heb je, maar dit is juist het moment om een cabrio te lanceren, want met wachttijden van waarschijnlijk enkele maanden zullen de cabrio’s in de zomer geleverd worden; perfecte tijd voor cabrio’s.
@motoragent: oh wacht.. Hij komt pas in 2014 op de markt. Nee, dan hadden ze misschien toch beter even kunnen wachten.
@vwally: Lastig kiezen tussen een cabrio en coupe.. (schoon)opa van mij heeft zowel een corvette cabrio als een Z06. Die Z06 is een van de bruutste auto’s waar ik mee gereden heb, maar als je een weekendje gaat cruisen neem je liever de cabrio mee…
@drime: Als je gaat cruisen is een cabrio inderdaad fijner, maar meestal ziet de daklijn er anders -naar mijn idee minder mooi- uit bij cabrio’s, vandaar dat ik coupés over het algemeen mooier vind.
Ook deze ziet er echt ‘VETTE’ uit.
Prachtig. Dit is het gewoon. Alleen die achterbumper en uitlaten blijven me wat storen.
@adyton: idd, mooie auto maar net als de f12 een apekont.
@adyton: Een idee is de zwarte achterbumper rood laten spuiten zoals bij die grijze Corvette. Voor de uitlaten heeft lamborghini iets moois gevonden bij de Aventador voor die 4 pijpjes naast elkaar.
@agera: Die gekleurde achterbumper maakt het al een pak beter. Want de vorm is best ok. Het is gewoon wat té. En van mij mogen die 4 pijpjes verdwijnen. Ik heb het hier al eens gezegd maar ik vind het er echt niet uitzien. De auto valt zo al genoeg op. 2 in het midden of 2 aan elke kant is veel mooier. Volgens mij zal er wel een tuner zijn die dat zal aanpassen. Dan is ie voor mij perfect.
@adyton: En als je zou moeten kiezen tussen de nieuwe Viper of deze?
@agera: De Viper spreekt me op dit moment het meest aan. Ten eerste al voor de motor. En qua design is het een prachtige evolutie. Het interieur is nu eindelijk ook eens mooi. De Viper ziet er nu enorm vet uit!
Maar de Corvette lijkt wel een veel betere allrounder. Zeker als targa. En het design is ook wel mooi. Maar het spreekt me op dit moment minder aan. Dus enkel als verstand zou winnen van het hart, zou ik de Corvette verkiezen.
Vroeger had ik wel de ZR1 verkozen boven de Viper.
Mooi, mooi maar de coupe is toch mooier.
Bloedbloedmooi. Ik vind dat de Amerikanen hun shit helemaal together hebben tegenwoordig. Hoe het allemaal rijdt valt nog af te wachten maar dit is een fijne automobiel.
voor mij de dichte dan maar
Waarom zou je een cabrio kopen? Het dak van de coupe is al uitneembaar
Hallo Ferrari en Mclaren, letten jullie even op! Dit is een cabrio, de 458 en MP4-12C zijn eerder targa’s…
Ziet er goed uit! Banden roken met het dak open!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).